Paylaşım için teşekkürler face1tr. Telefon teknik ve dizayn olarak gerçekten çok güzel. Fiyatı da gayet uygunmuş. Ben 1200 YTL falan bekliyordum, 729 YTL deyince şaşırdım biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 1 Haziran 2007; 18:59:53 >
@ face1tr Paylaşım İçin Teşekkürler Güzel Telefon.
1 Haziran 2007; 19:06:34
Tasarımı hoş siyah, karizma, 2mp kamera, linux işletim sistemi fiyatıda uygun video çekimi nasıl acaba 2gb'ta kadar hafıza desteği var herhalde pc yardımı ile 4gb olur @face1tr paylaşım için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockcı -- 1 Haziran 2007; 19:07:59 >
ROKR E6, bugüne kadar üretilegelmiş en gelişmiş mobil linux sürümünü kullanıyor. Motorola bu telefonu "Entartaintment PDA" olarak lanse etti. yani bir pocket pc yada smartphone kadar değil belki ama genede o derece kapsamlı özelliklere sahip bi model. PDA ile telefon arasındaki ince çizgide diyebiliriz.
motorola a1200 'e ait olan aşağıdaki vidyoyu izlerseniz linux işletim sisteminin ne denli yol katettiğini ne kadar gelişmiş bi sistem olduğunu göreceksiniz... ( e6 'nın arayüzü bundan çok daha gelişmiş bi arayüze sahip)
Linux işletim sistemini bende çok seviyorum. Daha önce genelde Symbian ve Java telefon kullanırdım ama E2 alınca Linux'un güzelliğini anladım. Symbian yada Windows Mobille'daki gibi çok rahat program bulunamıyor ama zaten E2 ve E6'nın programa ihtiyacı yok be abi
Tasarımı hoş siyah, karizma, 2mp kamera, linux işletim sistemi fiyatıda uygun video çekimi nasıl acaba 2gb'ta kadar hafıza desteği var herhalde pc yardımı ile 4gb olur @face1tr paylaşım için teşekkürler
yanılıyorsam düzeltin..
* Çözünürlük olarak CIF ve QVGA arasında seçim yapma hakkınız var, bu esneklik görüntü formatı konusunda da devam ediyor; saniyede 13 /15 kare çekim hızıyla MPEG-4 veya H.263 formatlarından birini seçerek kayıt yapabiliyorsunuz.
* webcam özelliğini de destekliyor. USB üzerinden PC veya dizüstü bilgisayarınıza telefonu tanıtarak webcam olarak kulanmak mümkün.
* MP3, AAC, AAC+, WMA, RA, WAV, MIDI, AMR-NB ve AMR-WB müzik formatlarını destekleyen müzik çaları ve bu müzik çaları etkin bi şekilde kullanabilmek için özel müzik tuşları ve tel ekranında çeşitli kısayollar bulunuyor.
* A2DP stereo bluetooth standardına da yer verilen E6 ile yakında gelmesi beklenen "Motorola S9" gibi stereo bluetooth kulaklıklar ile kablosuz ama stereo müzik keyfini yaşayabileceksiniz.
* 8x yakınlaştırmalı 2 megapiksel kamerasında, motorola telefonlarda pek sık görmediğimiz makro modu da bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Haziran 2007; 21:40:18 >
@PHI yerden yere vurdun beni hocam çok sağol, o kadar ingilizce bende de vardı
yaw aslında google da aratsam elbet bi şekilde bi sonuca ulaşabilirim.
ama dikkat ettiysen ben açtığım her konunun içeriğini tam vermem, her zaman bi açık kapı bırakarak kalan boşlukları konuyu ziyaret eden ikinci ve üçüncü kişilerin doldurmasını ve bu sayede gerçek forum kavramının hayata geçmesini sağlamaya çalışırım.
nette bu telefonun çektiği foto ve vidyolardan, telefon ekran görüntülerine kadar sayısız kaynak var. belki tüm bu bilgilerin tek msj altında toplanması bi çok kişi için daha cazip gelebilir. ama şahsen ben bu tarz bi paylaşıma kısmen de olsa karşıyım; heyecan ilk msjda başlayıp ilk msjda bitmemeli...,
ilk msjı açan kişi sonradan gelenlerinde katkıda bulunabilmesi adına açık kapı bırakmalı ve boşlukları diğer mobil teknoloji takipçileri doldurmalı. bence gerçek forum kavramı bunu gerektiriyor.