bu linkteki "http://dosyam.net/?id=l8cdmk" zip dosyasını hafıza kartınıza extract edin, DİKKAT daha önce hafıza kartına bir PROGRAM kurduysanız registry kaydını ezeceğinden programınız kaybolur.
*= temayı kurulu değildir, kurmak için mc_cool arkadaşın anlattığı gibi;
- teli usb den çekip restart atıyoruz.böylece mpkg yi ve loaderı kurmuş olduk menünün en alt kısmına bakarsanız farkedersiniz. - tel açıldıktan sonra dosya yöneticisine girip hafıza kartına atmış olduğumuz theme klasöründeki iphone.lin dosyasına basıp basılı tutuyoruz ve pc deki gibi sağ klikte açılan bi pencere geliyor.birlikte aç diyip Loader ı seçiyoruz ve tamam diyoruz. E6 yı ( 1-2 dk bekleyip) yeniden başlatınca artık iphonenun küçük kardeşi edasıyla bize merhaba diyor. temayı kaldırmak için klasör içindeki default.lin dosyasını loaderla açıyoruz hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok_kan -- 11 Temmuz 2007; 12:08:49 >
arkadaşlar şurası kesin herhalde bu telefonla wi-fi olmadıgı için kablosuz internet e bağlanamıyoruz..peki bu sdio kartlardan bahsetmişsiniz , bu kartla internete kablosuz baglantı yapılıyormu...
evet bu konu muallakta kaldı gittigidiyor burada böle bir kart var hatta linux falanda diyor ama ?
arkadaşlar şurası kesin herhalde bu telefonla wi-fi olmadıgı için kablosuz internet e bağlanamıyoruz..peki bu sdio kartlardan bahsetmişsiniz , bu kartla internete kablosuz baglantı yapılıyormu...
evet bu konu muallakta kaldı gittigidiyor burada böle bir kart var hatta linux falanda diyor ama ?
Linux desteğinde samsung işlemci şartı vermiş amcalar :( sağlam bi developer.ın drive kodlarını çözmesini beklicez sanırım.. ama alayım ben olmazsa satarım diyen bi bab yiğit arkadaş varsa yardımlarımızıda esirgemeyiz..
MC_CooL anlattığı şekilde yükleyemedin mi? ben evde deneyeceğimde
hayır kardeş iphone teması bu şekilde yükleniyor.gok_kan nın verdiği dosyalarda bikaç extra program daha var istersen onlada yapabilirsin.
ok hallettim ama bu iphone temasındaki ikonları büyütebiliyomuyuz acaba?Sanırım şu youtube da videosu olan iphone temalı rokrE6 da başka bi yheme kullanılmış..
ok hallettim ama bu iphone temasındaki ikonları büyütebiliyomuyuz acaba?Sanırım şu youtube da videosu olan iphone temalı rokrE6 da başka bi yheme kullanılmış..
hayır aynı videoyu bende izledim aynısıydı.sen orijinal iphone la karıştırıyosun sanırım
Evet ya haklısın aynıymış.Kameraya doğru yakın tutunca ikonlar daha büyük gözüktü gözüme ama aynısı evet. Bu arada merak edenler için ek bir bilgi: GP2X imin 4GB Riadata Sd kartını E6 ya takıp denedim çatır çatır çalışıyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Temmuz 2007; 10:27:00 >
arkadaşlar yokmu içinizde bu telefonla çekilmiş video ve fotğraf koyabilecek birileri 6 sayfa oldu daha hiç bir fikir edinemedik sesi nasıl bu cihazın e2 ile arasında fark varmı ekran kalitesi nasıl birde tek elle msj. yazabilecekmiyiz bu cihazla.