Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ultraslan1550
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HyperXCrossfire

17 Haziran 2007; 21:53:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@MC_CooL hayırlı olsun telefonun.

modmymoto.com ve

http://www.motorolafans.com/index.php?option=com_remository&Itemid=56

linkten gerekli programları edinebilirsin.modmymoto da telefon için flashlar fln var nasıl yükleneceği anlatılmış.umarım faydası olur tekrar hayırlı olsun

gok_kan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 8:56:30 

Arkadaşlar müjde :)

Mobimag dergisinde yapılan incelemede cihazın SDIO kartları desteklediği yazıyor...

MC_CooL

18 Haziran 2007; 11:01:48 

Herkese teşekkür ederim.Darısı sizin başınıza.

quote:

Orjinalden alıntı: gok_kan

Mobimag dergisinde yapılan incelemede cihazın SDIO kartları desteklediği yazıyor...

Bu çok güzel bi haber yaa.dostum şu incelemenin bi fotosunu çekip foruma koysan bizde okusak.
dün dergiyi o kadar aradım almak için ama bulamadım.

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
gok_kan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 11:23:39 

quote:

Orjinalden alıntı: MC_CooL

Herkese teşekkür ederim.Darısı sizin başınıza.

quote:

Orjinalden alıntı: gok_kan

Bu çok güzel bi haber yaa.dostum şu incelemenin bi fotosunu çekip foruma koysan bizde okusak.
dün dergiyi o kadar aradım almak için ama bulamadım.

Resim olarak çekmeyi deniyeceğim ama yazılar çok küçük bakalım nasıl olacak. MiniSD Wi-fi kart sadece spectecte var sanırım.
Ürünün özelliklerinde linux samsung işlemci üzerinde çalışıyorsa desteklerim diyor.. Bunun işlemcisi ise "IntelXcale"!
Birde hafıza olayı varki eğer bu kartta bellek yok ise -ki yoktur sanırım, 8 mb hafıza ile download felan yapamayız ... Bilmiyorum nasıl olcak bu işler.

Key Specifications:
Interface SDIO Now! 1.0
Frequency 2.4 GHz band direct conversion transceiver
Security WEP, WPA and WPA_TKIP Encrypt Ready
Radio Type IEEE 802.11b support DSSS system
Operating Channels 1-14 channels
TX Data Rate 1, 2, 5.5, 11 Mbps Data Rate
Low Voltage < Receive mode: 60 mA
< Transmit mode: 116 mA for 15 dBm Pout
< Avg. Operation: 90 mA
Support < STA (Ad-hoc and infrastructure) and AP mode
< DCF/PCF
OS Support Windows Mobile 2003 Second Edition (Pocket PC 2003 SE)
Windows Mobile 5.0 for Smartphone
Windows CE 4.x / 5.0
Linux v2.418 on samsung 2410 / 2440
Weight Approx. 1.5g
*All specifications are subject to change without prior notice.

Compatibility List
Suitable Model
HP h2200, rz1700, hw6515, hx2110, hx2750,rx1950, hx6510, rz1720
DELL AXIN X30, AXIN X51,
ASUS p505
iPAQ 5450, 7515
Toshiba e850
Dopod 818, 828
Eten m-600, m-500

acer n30-B, n300(wm5.0)
O2(Dopod 818) xda II , xda Iis, xda II mini
Qtek s110
i-mate PDA2K , PH10B, Jam
Mio 168,168RS
Toshiba e830
Medion 967
Fujitsu Siemens
Yakumo delta 300GPS

Unsuitable Model
Sagem MYS-7 , DA04M , Toshiba e350, I Do S600 ,Motorola MPX220, HP 2190, Acer n10,Yakumo Alpha-x,Qtek8080 smartphone, Toshiba e400, Toshiba e800, Toshiba e310, Dopod 818 pro wm5.0_O2 mini wm5.0(MDA compact II), Medion 96710

MOBİMAG dergisi E6 incelemesi ( eklenen )

arkadaşlar resimlerin boyutu biraz büyük oldu yazılar epey küçüktü çünkü o sebeple linkler bu şekilde..

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img409.imageshack.us/img409/1172/image01ib6.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img409.imageshack.us/img409/1108/image02ty8.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img409.imageshack.us/img409/623/image03ip2.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img399.imageshack.us/img399/6126/image04af1.jpg[/IMG][/URL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok_kan -- 18 Haziran 2007; 12:35:34 >

HyperXCrossfire

18 Haziran 2007; 12:57:20 

@gok_kan resimler için sağol.

SDIO kartlar fln iyide telefonun hafızası 8 mb.Eğer SDIO larda ayrıyetten bi hafıza yoksa 8mb ile zor biraz.8mb indir sonra karta at tekrar SDIO yu tak tekrar kartı...

gok_kan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 13:05:24 

quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

SDIO kartlar fln iyide telefonun hafızası 8 mb.Eğer SDIO larda ayrıyetten bi hafıza yoksa 8mb ile zor biraz.8mb indir sonra karta at tekrar SDIO yu tak tekrar kartı...

bende aynı düşüncedeyim. bu sorun MPX200 için kamera baktıgım dönemdede epey sorun olmuştu. o dönem 1-2 tane hafızalı SDIO kameralar çıkmıştı ancak wifi için bu tarz bir ürüne daha rastlayamadım.

zaten tr.de bu kartı bir tek gittigidiyorda satmışlar (miniSDIO) oda Spectecin ürünü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok_kan -- 18 Haziran 2007; 13:06:55 >

MC_CooL

18 Haziran 2007; 13:15:33 

quote:

sdio kartın hafızası vardır muhtemelende bunun için sanırım biraz beklememiz gerekiyo.tel piyasaya yeni çıktığı için henüz pek tanınmıyor.

@gok_kan fotolar için sağol yordum seni

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
gok_kan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 13:20:21 

quote:

quote:

sdio kartın hafızası vardır muhtemelende bunun için sanırım biraz beklememiz gerekiyo.tel piyasaya yeni çıktığı için henüz pek tanınmıyor.

@gok_kan fotolar için sağol yordum seni

önemli değil dostum ne demek sonuçta paylaşım dünyası

İşin ilginç yanı micro SD ler yaygınlaşırken MiniSD için ürün çıkarmak ve talep beklemek firmalar içinde zor. bu sebeple bu ürünlerin çıkması, yaygınlaşması aynı zamandada destek vermesi.... Zor Zoooor

MC_CooL

18 Haziran 2007; 13:26:27 

walla wi-fi yi sorun etmeyenler alsın bence pişman olmicaklar.kullanımı çok rahat dergidede dediği gibi stylusa pek iş düşmüyor baş parmağımla rahat bi şekilde kullanabiliyorum sadece mesaj yazacak olursam çıkarıyorum.hızı falanda gayet iyi benim hoşuma gitti doğrusu aldığıma pişman değilim.

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 13:26:46 

sandisk in 1gb hafıza ve sd-io wi-fi olan ürünleri mevcut.. fakat ben yukarda "ilerde yapılabilir, olabilir" dedim.. bu cihazın sd-io desteği var mı yada bu cihaz için firmaların yayınladığı uygun sürücüler mevcut mu? bunlar aşılabilmiş şeyler değil.

indesign cs3

MC_CooL

18 Haziran 2007; 13:38:32 

z6 çıktımı çıkacak mı?

Ekteki dosya (1)

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
gok_kan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 13:45:23 

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

sandisk in 1gb hafıza ve sd-io wi-fi olan ürünleri mevcut.. fakat ben yukarda "ilerde yapılabilir, olabilir" dedim.. bu cihazın sd-io desteği var mı yada bu cihaz için firmaların yayınladığı uygun sürücüler mevcut mu? bunlar aşılabilmiş şeyler değil.

Sandiskteki ürüneler Sadece SD, Mini ve Microlarda da spectec var sadece (tabii şuan için) Sandisk bu konuda daha başarılı olur herhalde spectecten daha iyi ürün desteği veriyor gördüğüm kadarıyla. Spectec driver lnki çalışmıyor mesela :) umarım mini sd için çalışırlar..

dergide söylenen SDIO desteğinin bulunduğu, ama bunun neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum. E6 manual'ına hiç bi yerde ulaşamadım Mc_cool arkadaş tel.u almış kitapçığın pdf'i varsa ve paylaştırabilirse süper olur..

gok_kan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 13:51:59 

quote:

z6 çıktımı çıkacak mı?

Z6 dergide ürün olarak gözüküyor ancak detaylı açıklaması yok. Konu başlığıda Motorolanın Türkiyedeki yeni startejisi üzerine..

Z6 tasarım olarak RIZR Z3'ü andırıyor ROKR Z6 diye geçiyor, flashlı 2 mp kamera ve 64 mb dahili bellek olduğunu söylüyor. Linux, Edge, Windows Media Player ( Linux kurulu makinede ne işi varsa :) ) ve bluetooth gibi özelliklerinin olduğunu söylüyor...

face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 14:07:09 

rokr z6 ile ilgili blog sayfamda ilgili konu mevcut rokr z6, diğer moto telefonlarının aksine itunes yerine wm11 desteği ile geliyor. cihaza wm11 ile müzik atıp playlistlerinizi aktarabiliyorsunuz..vb

indesign cs3

MC_CooL

18 Haziran 2007; 14:44:12 

motorola phone tools yazılım cd sinde manual yok.türkçe kullanım klavuzunda da sdio ile ilgili bilgi göremedim.şuan bu konu muallakta.
bi özelliğinden daha bahsedim belki bilmeyenler vardır.cihaz usb girişinden şarj ediliyo.ayrıca teli usb den pc ye bağladığımızda kendini şarj etmeye başlıyo.

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
face1tr