Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: infinity1907
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 11:26:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

arkadşlar dokunmatik ekran kalemle mi kullanılıyor yoksa parmağımızlada kullanabilirmiyiz acaba?
bide bundada boya sorunu var galiba?

yukarda da bahsettik, temel telefon fonksiyonları ve bazı uygulamaları ekrana parmağınla basarak kullanabiliyorsun. ama istersen resimde de görüldüğü gibi 5 yönlü navigasyon tuşu ve yanında bulunan seçim tuşlarıyla sanki dokunmatik ekran yokmuş gibi davranarak telefona hükmedebilirsin. biraz karmaşık ve ileri düzey işlerdeyse telefonun arkasındaki yerinden çıkartarak kalemi kullanabilirsin. yada kalem ile navigasyon tuşlarını aynı anda, hatta telefonun yan yüzeyindeki hızlı erişim ve kısayol tuşlarını kullanabilirsin..., anlıyacağın sınır yok ve limit sensin

zaten bunun güzelliği burda, istediğin şekilde kullanmana imkan tanıyan oldukça başarılı bi tasarıma sahip. çoğu kişi böyle bi deneyim yaşamak uğruna jamin, 6815 gibi PPC lerden alıyor ve sonra hüsrana uğruyor.., bu hem pda görünümlü ama asıl multimedya odaklı ikisinin arasında bi model.

zaten biz türküz , kalem filan bizi gerer.., işte türkün son icadı

bakınız ****.com dan WRCSİNAN adlı üye olaya son noktayı koymuş.. kalem niyetine kullanabilmek adına tırnağına ufak bi modding işlemi yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Haziran 2007; 11:28:14 >

indesign cs3

Ayaz77

3 Haziran 2007; 11:28:17 

kendisiyle çelişen incelemeler yapıyorlar kesinlikle birebir bir incelemeye güvenerek tel almamalı
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 11:32:29 

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

sağolasın.., ama kafama takılan bi bölüm;

hem malzeme kalitesi öükemmel hemde bi kaç günlük kullanımdan sonra telefonun bir bölümündeki boyalar sökülmeye başlıyor .. ? bu nası iştir anlamadım..

yanlış anlama bu serzeniş sana değil, mobilburn daki incelemeyi yapanlara..

Sitede dikkatimi çeken bölümlerden çeviriler yaptım. Gerçekten de bir çelişki söz konusu...

''The build quality is excellent''

''I noticed that the painton the edges of the engravings are already starting to peel off after a few days of usage''

incelemenin yapıldığı tarihe de bakmak lazım, acaba piyasada satılacak telefonu mu incelemişler yoksa prototip üzerinden mi incelemişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Haziran 2007; 11:34:08 >

indesign cs3

telefonumabak

3 Haziran 2007; 15:35:00 

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

sağolasın.., ama kafama takılan bi bölüm;

hem malzeme kalitesi öükemmel hemde bi kaç günlük kullanımdan sonra telefonun bir bölümündeki boyalar sökülmeye başlıyor .. ? bu nası iştir anlamadım..

yanlış anlama bu serzeniş sana değil, mobilburn daki incelemeyi yapanlara..

Sitede dikkatimi çeken bölümlerden çeviriler yaptım. Gerçekten de bir çelişki söz konusu...

''The build quality is excellent''

''I noticed that the painton the edges of the engravings are already starting to peel off after a few days of usage''

incelemenin yapıldığı tarihe de bakmak lazım, acaba piyasada satılacak telefonu mu incelemişler yoksa prototip üzerinden mi incelemişler..

bide versiyon olayları var tabi
bazı hatalar yeni versiyonda gideriliyoır. veya yeni versiyonda farklı hatalar olabiliyor.

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
ok4nunal

3 Haziran 2007; 15:41:20 

Arkadaşlar ben Pardus kullanıyorum. Microsoftla her şey çalıştırılabilirken nedense şirketler Linux'ü ihmal etmekteler. Ben de daha sonra problem yaşamamak için Pardusla uyumlu cep telefonu almaya karar verdim. Size bir sorayım diyorum. Acaba bu alet Pardusla çalışıyor mu?

Pardus kullan mutlu ol,
Windows kullan illet ol.
face1tr

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 17:13:22 

40 yıl düşünsem bu konu başlığı altında bu kadar zor bi soru soruabileceğini tahmin edemezdim. sahi yaw, linux sistemli çalışan e2, e6 gibi telefonları linux yüklü makinaya bağlayınca ne oluyor..

linux yüklü bilgisayara bağladığında direkt taşınabilir disk olarak görür, aynı usb bellek gibi... bu şekilde film, müzik, duvarkağıdı, tema, oyun.. gibi istediğin veriyi telefona gönderebilirsin..

ancak benimde bilmediğim bi konu, telefonla birlikte gelen "mobile phone tools" adlı yazılımın linux için sürümü olup olmadığı( gerçi bu yazılım pek öyle bi şe yaramıyor ama) bu konuda e2 kullanan arkadaşların cvbı daha etkili olacak, onlar muhakkak denemiştir..

indesign cs3

..:Leo:..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Haziran 2007; 17:18:58 

Ah şu çılgın Türk'ler
face1tr

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 17:24:49 

Teknosa ROKR E6 için çok özel bi kampanya ayarlamış, teknosaların bu haftaki broşüründe zank diye gözünüze çarpan tam sayfa e6 ilanı var. beni biraz kıl eden nokta, e6 öncelikli olarak bi süre teknosalarda satılacak, daha sonra piyasaya yayılacakmış.. cihazı elime aldım fakat görevliler şarjını bitirmişti, açıp kullanma fırsatım olmadı, ilk dikkatimi çeken samsung i600 de olduğu gibi ele aldığınızda içi dolu, dolgun bişey tuttuğunuz hissi, sağlamlık hissi veren malzeme kalitesi, w810 daki gibi sanki sıksan kola kutusu gibi ezilecekmiş hissi veren bi yapısı yok.

fiyatlar yeni çıkan bi telefon için pek öyle kötü değil:

NAKİT FİYATI: 656 YTL
TAKSİTLİ FİYATI: 729 YTL
(axes ve bonus kartlarına isterseniz vade farksız 12, isterseniz çok az bi vade farkıyla 16 taksit imkanı)

indesign cs3

..:Leo:..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Haziran 2007; 17:31:06 

face1tr, fiyat gerçekten çok çok iyi. Eğer bunun denginde bir telefonu NOKIA veya NOKLA yapsaydı fiyat 1200 YTL kadar olurdu

Motorola'ların zaten malzeme kalitesi iyidir. SE gibi teneke kullanmıyorlar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 3 Haziran 2007; 17:32:56 >
telefonumabak

3 Haziran 2007; 17:36:44 

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

Teknosa ROKR E6 için çok özel bi kampanya ayarlamış, teknosaların bu haftaki broşüründe zank diye gözünüze çarpan tam sayfa e6 ilanı var. beni biraz kıl eden nokta, e6 öncelikli olarak bi süre teknosalarda satılacak, daha sonra piyasaya yayılacakmış.. cihazı elime aldım fakat görevliler şarjını bitirmişti, açıp kullanma fırsatım olmadı, ilk dikkatimi çeken samsung i600 de olduğu gibi ele aldığınızda içi dolu, dolgun bişey tuttuğunuz hissi, sağlamlık hissi veren malzeme kalitesi, w810 daki gibi sanki sıksan kola kutusu gibi ezilecekmiş hissi veren bi yapısı yok.

fiyatlar yeni çıkan bi telefon için pek öyle kötü değil:

NAKİT FİYATI: 656 YTL
TAKSİTLİ FİYATI: 729 YTL
(axes ve bonus kartlarına isterseniz vade farksız 12, isterseniz çok az bi vade farkıyla 16 taksit imkanı)

abi bunlar amerikalı.
bu motorola gurubuna peg güven olmaz. yakında diğer firmalarada yayılır
çünki zamanında gprs buldukları zaman kemal uzana 600 milyon dolara ksömüşlerdi. demilerdikji türkiye de sadece senin telsime vercez başka hatta vermyicez
onlarda atlamışlardı
daha sonra teli senora yoluyla tcelle verdiler
yani sadece telsimde diye moto cihazlarını köstüler. az zaman sonra tcell ve aria da kullanmaya başladı
onlarda 600 milyon para yerine babayı aldılar süründüler durdular. epey zaman sonra TSMF hallerine acıdı. enron batığından zor kurtulmuşlardı zaten. acıdık da ödedik parayı

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
face1tr

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 17:41:00 

zaten o yüzden motorola, türkiyeye karşı mesafeli yaklaşıyor. cem uzan sağolsun motorolayı türkiyeden uzaklaştırdıi adamlar korkuyor artık gelmeye..

indesign cs3

mcebi001

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 17:57:05 

telin tepesindeki iki yönlü çıkıntı .hoparlör degil bileklik takmak için...... hoparlör kameranın yan tarafında yuvarlak olarak konumlandırlmış.e2 nin hoparlöründen daha büyük dolayısıyla ses daha iyi .......ayrıca ikonlar büyük ayarlanmış parmakla rahatlıkla kullanılıyor......

KALİTE HAKTIR AYRICALIK DEGİL
mcebi001

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 18:03:02 

ha bu arada ameriklılara bende gıcıgım ....ama nedemişler yigidi öldür hakkını ver......(atalarımız biliyor işi önce öldür sonra hakkını ver öteki dünyada fit ol)

KALİTE HAKTIR AYRICALIK DEGİL
face1tr

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 18:04:32 

quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

telin tepesindeki iki yönlü çıkıntı .hoparlör degil bileklik takmak için...... hoparlör kameranın yan tarafında yuvarlak olarak konumlandırlmış.e2 nin hoparlöründen daha büyük dolayısıyla ses daha iyi .......ayrıca ikonlar büyük ayarlanmış parmakla rahatlıkla kullanılıyor......

hocam orta kısımdaki yer bileklik takmak için, peki ya onunda üstünde kalan kısımdaki delikler ?

indesign cs3

mcebi001

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 18:15:07