Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIÅžTA - 729 YTL Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
El Fuego

12 Temmuz 2008; 14:55:07 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

10.54R de hazýr sistem çalýþmýyor, okusan anlardýn.

Senin kadar terbiyesizce konuþan kim var konuda bak bakalým. Düzgün ve anlaþýlýr bir biçimde de yazmýyorsun...

Düzgün konuþ, terbiyeli ol.

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
r2

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 16:33:14 

Birbirinize dalaþcagýnýza gidin flash atýn da fw ler hakkýnda yorum yapýn ^_^
<3

D.H Motorola CLUB
infinity1907

12 Temmuz 2008; 16:42:54 

buyrun ingilizcesi olan üstadlarým yardýmcý olurlar bilmeyenlere fw guide http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=61759

r2

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 16:57:46 

Flash atma guide ýnýn türkçesi verilmiþti sanki önceki sayfalarda ?

D.H Motorola CLUB
infinity1907

12 Temmuz 2008; 17:15:35 

bilmem bakmadým kaçýncý sayfada sölersen ii olur bunlarda tema indirebilceðimiz siteler (bilmeyenler için tabi modmymotodan bulur bilenler)
www.mototheme.com
http://66.163.168.225/babelfish/translate_url_content?lp=zh_en&trurl=http%3A%2F%2Fclub.ccmove.com%2Fnclub%2Ftopicdisplay-3422-555596-1.html&.intl=us
http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=170
sanýrým 2 tanesi üyelik gerektiriyor bide a1200 ile e6 nýn temalar uyuþuyomuþ..
bide ingilizce skin guide http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=19760

MC_CooL

12 Temmuz 2008; 18:37:32 

quote:

Orjinalden alıntı: infinity1907

walla ben bilsem yapardım bilipte yapmayanlar düşünsün zamanım yok deyip burda laf dalaşı yapan..

bilenler ne düşünecek anlamadım
ben anlatim bari en azından benim üstümden kalksın yoksa kavga çıkacak topicte
önceki sayfalarda verdiğim usb driver paketini, rsd liteı, türkçe dil paketini ve beğendiğiniz bi fw dosyasını indirin.
rsd liteı ve usb driver paketini bilgisayara kurun.sonra telin usb modunu modeme getirip bilgisayara bağlayın tüm sürücülerini kursun.hepsi kurulduktan sonra bağlantısını kesin.
rsd lite programını açın ve açık vaziyette dursun.sonra teli kapatıp kamera tuşuna basılı tutarak açma tuşuna basın karşınıza kırmızı bi ekran gelecek.
kırmızı ekranı gördükten sonra teli tekrar bilgisayara bağlayın.mutlaka bundan önce kullandığınız usb girişe takın.hatta kabloyu bilgisayardan çıkarmayın sadece telden çıkarıp takın.bikaç sürücü daha bulup yükleyebilir.bulmazsa zaten tanımıştır rsd lite ta da "Connected" yazısı çıkar.
işi şansa bırakmamak için telin kablosunu çıkarın.sonra bataryayı çıkarıp takın.teli aynı şekilde kamera tuşuna basarak açın.kırmızı ekranı gördükten sonra kamera tuşuna bir defa daha basın bikaç saniye sonra ekranda farklı bi yazı çıkacak.ekrandaki yazı değişmezse tekrar basın anlicanız değişene kadar basın
yazının değiştiğini görünce teli tekrar pc ye bağlayın bikaç driver daha bulabilir.
bu tamamlandıktan sonra bataryayı tekrar çıkarıp takın.teli yine kamera tuşuna basılı tutarak açın.rsd lite programında direk connected yazısı çıkacaktır.hatta windowsun yeni donanım takıldı sesi çıkar takar takmaz bu ses bana hep güven vermiştir neyse sonra
programda ... yazan butona tıklayın ve fw yi bulun seçin ve tamam diyin.(fw ve türkçe dil paketini farklı klasörler içine atın çünkü kurulum başladığında bir sürü dosya çıkıyo son yaptığımda böyle olmuştu)
fw seçildikten sonra o butonun sol tarafında ki boşlukta fw nin tam ismi görünür.bunu da gördükten sonra Start butonuna basıp kurulumu başlatın.
yaklaşık 15 - 20 dakika sürüyor.program yükleme yaparken kesinlikle kabloyu sökmeyin programı kapatmayın programın geçici olarak oluşturduğu dosyaları silmeyin mümkünse pc ye dokanmayın bu çok abartılı oldu neyse.
flash işlemi tamamlanmaya yakın tel kendiliğinden açılır pin kodunu girip açabilirsiniz ama yinede kabloyu çıkartmayın.rsd lite programında PASS yazısı çıkana kadar bekleyin sonra sökebilirsiniz.
tel ingilizce olucaktır.sonra teli kapatıp tekrar flash atma modunda açın pc ye bağlayın.connected yazısını gördükten sonra türkçe dil paketini gösterin.butonun sol tarafında dil paketinin ismini göreceksiniz eğer görmezseniz telin kablosunu çıkarın programı kapatın tekrar açın teli tekrar bağlayın dosyayı tekrar seçin bu kez tam ismi görünecektir.bazan program uyuzluk yapabiliyor çünkü.bunuda aynı şekilde Start diyip başlatın PASS yazısı çıkana kadar bekleyin.
flash atmadan önce teli tam olarak şarj edin elinizde varsa laptop kullanın elektrik kesilmesine karşın.
gördüğünüz gibi çok basit

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi MC_CooL -- 12 Temmuz 2008; 18:38:50 >

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
infinity1907

12 Temmuz 2008; 20:00:59 

lafým sana diildi saol ayrýca

tryphanasoma

13 Temmuz 2008; 0:07:41 

yaa arkadaþlar ben forumda epey aradýmda ben telefonda video seyredemiyorum ne dvdrip ne mp4 nede rmvb sadece realplayer 3gb gösteriyor.
acaba sebebi ne bi yardýmcý olursanýz sevinirim. bu arada bir motorola faný olarak telefon çok iyi düþünülmüþ çok ergonomik ve kullanýþlý bir alet. tabi bende A920 ve sonrada A925 kullandýktan sonra biraz küçük geldi elime ama neyse:D

in the hell
El Fuego

13 Temmuz 2008; 15:11:06 

Telefonda yüklü yzýlýmý yazarsanýz daha kolay yardýmcý olabiliriz.

Bkz. : Geçmiþ sayfalar

pocketpc.gen.tr
MC_CooL

13 Temmuz 2008; 21:56:33 

beklediðiniz orijinal fw yi buldum ama sanýrým sürümü sizinkinden farklý.
kendim yükleyip denedim.tel ilk aldýðým güne döndü.ilk aldýðýmda menüde google search asphalt plantinium sudoku gibi oyun ve programlar vardý bu fw yi yükledikten sonra hepsi geri geldi
renk þemasýnda eskiden olduðu gibi 3 tane tema var siyah sarý mavi.modlu fwler de farklý temalar olabiliyordu.
duvar kaðýdý seçeneklerinde saçma sapan resimler yerine eski orijinal resimler yer aldý.
ve hatta fw atmadan önce ana ekranda duran kamera ve google search ün simgesini deðiþtiremiyodum bu fwyi yükledikten sonra yine deðiþtiremediðimi gördüm
demek istediðim üstüne türkçe dil paketinide kurduktan sonra tel tamamen ilk aldýðým haline döndü. bu kesinlikle orijinal bana güvenebilirsiniz.

buyrun tartýþýldýðý link : http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=11638
bu da indirebileceðiniz link: http://rapid-share.com/files/39286837/R533_G_11_12_09P.rar.html

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
El Fuego

13 Temmuz 2008; 22:19:40 

sorun halledildi

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi El Fuego -- 14 Temmuz 2008; 20:09:36 >

pocketpc.gen.tr
MC_CooL

13 Temmuz 2008; 23:47:20 

quote:

Orjinalden alýntý: El Fuego

upload hatalý sanýrým...
4sharede uload etsek rahatlasak

hayýr hatalý deðil sen yapamýyosun
linki adres çubuðuna kopyaladýktan sonra rapid ile share arasýndaki tireyi (-) silmeyi unutma

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
El Fuego