ARKADAŞLAR BANA GORE FW KURMAYA GEREK YOK TURANX BANA HAZIR Bİ SISTEM VERMIŞTI BENDE DENİLENİ YAPTIM VE MUKEMMEL OLDU SESDEDE DEİŞİKLİK OLDU. VE VİDEOLAR İNANILMAZ GUZEL ZMPLAYER VE OZXPLAYERDA MUTHIS KALITELI BENCE TEMA OLAYIDA BASİTLEŞTİ İSTER TEMA İNDİR LİN DOSYASINI BİRLİKTE AC İSTER THEMES PROGRAMIYLA UYGULA MUTHİŞ.
BİR DE İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞLARLA ARAMDA GECENLER
- AA VİDEOLARIN SONUNDA .AVİ VE .MPG YAZIYO CALISIYOMU BU TELDE -- Bİ TIKLA BAKİM CALIŞCAK MI - CALIŞIYO AAA GORUNU KALITESİ MUTHİŞ TAKILMIYO LAN BU
BASKA BIRI -BU NE BOLE WINAMP MI GERCEK MI BU (EXMMS İÇİN) -- NE OLSUN İŞTE BE YAPIYOZ BİŞELER - GERCEKTEN MUTHIS
BİR BASKASI -BU NE LEN ILOCK NE İŞE YARAR -- BIR BAS BAKIM NOOLCAK - NOOLDU BOZULDU TELEFON BİR OK İŞARETİ VAR NASIL KAPANIYO -- O OK İŞARETİ KİLİDİ ACAR SURUKLE EKRAN KİLİDİ O -LEN SEZER NELER YUKLUYON SU TELE MASSALLAH ( TABİKİ FORUMDAKI ARKADASLARIN SAYESİNDE SONSUZ TESEKKURLER)
Bişey değil, senin firmware versiyonu neydi yazarmısın fw'si 10.54R olan arkadaşlarda hazır sistem çalışmamış ayrıca beğendiğine sevindim ama normalde ses artmış olamaz sana öyle gelmiştir. EXMMS veya rockbox ta müzik dinlediysen onlar sesi yüksek veriyor zaten normalde telefonun sesi bence yeterli, yinede az bulanlar için hafıza kartı üzerinden sesi arttırmayı ve tekrar normale dönmeyi basitleştirebilmek için bişeyle uğraşıyorum birkaç denemede yaptım sonuç verirse yeni bir hafıza kartı kopyası upload ederim..
ARKADAŞLAR BANA GORE FW KURMAYA GEREK YOK TURANX BANA HAZIR Bİ SISTEM VERMIŞTI BENDE DENİLENİ YAPTIM VE MUKEMMEL OLDU SESDEDE DEİŞİKLİK OLDU. VE VİDEOLAR İNANILMAZ GUZEL ZMPLAYER VE OZXPLAYERDA MUTHIS KALITELI BENCE TEMA OLAYIDA BASİTLEŞTİ İSTER TEMA İNDİR LİN DOSYASINI BİRLİKTE AC İSTER THEMES PROGRAMIYLA UYGULA MUTHİŞ.
BİR DE İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞLARLA ARAMDA GECENLER
- AA VİDEOLARIN SONUNDA .AVİ VE .MPG YAZIYO CALISIYOMU BU TELDE -- Bİ TIKLA BAKİM CALIŞCAK MI - CALIŞIYO AAA GORUNU KALITESİ MUTHİŞ TAKILMIYO LAN BU
BASKA BIRI -BU NE BOLE WINAMP MI GERCEK MI BU (EXMMS İÇİN) -- NE OLSUN İŞTE BE YAPIYOZ BİŞELER - GERCEKTEN MUTHIS
BİR BASKASI -BU NE LEN ILOCK NE İŞE YARAR -- BIR BAS BAKIM NOOLCAK - NOOLDU BOZULDU TELEFON BİR OK İŞARETİ VAR NASIL KAPANIYO -- O OK İŞARETİ KİLİDİ ACAR SURUKLE EKRAN KİLİDİ O -LEN SEZER NELER YUKLUYON SU TELE MASSALLAH ( TABİKİ FORUMDAKI ARKADASLARIN SAYESİNDE SONSUZ TESEKKURLER)
qeilock daha güzel bunu dene bence.önceki sayfalarda vermiştim.
usb üzerinden direk tanıtamadım telefonu.. kutusundan cd de çıkmadı.. acaba e2 deki suruculer işe yararmı yada USB DRIVER i olan varmı.. link tavsiye lutfen.....
ayrıca su anda sanırım fw yuklemıyosunuz onun yerıne program kuruyosunuz.. bunun ıcınde programları yukleyım sıstem dosyasında kodlarını eklıyosunuz..
dogal olarak bızde dırek hafıza kartı kopyası ıle sorunu cozuyoz...
bu durumda (eskı sayfalarda vardıysa da gozumden kactı ozur dılerım) tavsıye edebılecegınız yada lınk verebılecegınız bı hafıza kartı kopyası var mı??? divx player + mp3 player yuklu olsa yeter bunun dısında dabızım ((ozellıkle sozluk) yukelememıze ızın veren bı durum olmasında yarar var..
bende netten nıkac surucu buldum onları denıcem..... telefon usb olarak goruyo pc de goruyo ama calısmıyo.. surucu lıstesınde yok... :(
bende usb'den bağladığımda xp görüyor sonra kendi sürücülerini kurup, çıkarılabilir disk olarak tanıyor. oradan sd kartına erişebilirsin. benim pcde tüm updateler kurulu, sanırım senin xp güncellemelerin eksik. http://rapid-share.com/files/125281662/MotoFlash.rar.html bunu indir içinde driver mevcut.
hafıza kartı dosyasnı turanX arkadaş vermişti daha önce archive.rar şeklinde bulabilirsem buraya atayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 29 Haziran 2008; 0:53:22 >
yalnız söyledikleri toplu depolama bugı doğru tel kitleniyo kabloyu takınca.ama usbnete alıp takınca düzeliyo.
Benim kullandığım firmware da teli usbnete alıp çalıştıra \\192.168.16.2\system yazıp enter diyoruz.açılan pencerede ezxlocal klasörünün altındaki autorun.txt dosyasını açıp startup1.txt deki kodları yapıştırıyoruz.fp.so ve main.so dosyalarınıda sd karta kopyalıyoruz.teli yeniden başlatınca fingerpad aktif oluyo.
Arkadaşlar merhaba yazdıklarınızı genel olarak inceledim.Ben de rokr e6 aldım yaklaşık 1 hafta önce.Fakat basit ama önemli birkaç sorum var.Mpx200 telden bu tele geçtiğim için bunların sıkıntı olacağını düşünmemiştim.
1.Telefon 1gb kingston mmc plus kartımı tanımıyor.(Kullanım kılavuzunda sd veya mmc kullanılabileceği yazıyor.)
2.Telefonu xp ye kablo ile bağladığım zaman algıladığına dair bir ses duyuyorum ama çıkarılabilir disk olarak göremiyorum.
Eğer telefonu usb modem modunda bağlarsam xp görüyor modem olarak algılıyor.
*Merak ettiğim şu hafıza kartı olmadan yalnızca kendi hafızasına ulaşıp dosya atma işlemi(mp3-resim vs) gerçekleştirilemiyor mu?
*Sd kart almayı düşünüyorum 4gb şu marka şu model sorunsuzdur diyen varsa o modellere yönelmek istiyorum.
Firmware 54.R ile bitiyor.Hiç bir işlem yapamadığım için orijinal sürümü kullanmaktayım.Teşekkürler...