Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA ROKR MÜZİK TELEFONU E6 SATIŞTA - 729 YTL Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MIR

25 Haziran 2008; 18:27:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bazı videolar seyrettım... onlar sanırım bıraz endıselendırdı... bakalım... bıraz kullanım tarzı..ve evet kalem olayı...

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
MIR

25 Haziran 2008; 18:52:11 

aslında yazılanları okudum ama bı yabancı forumdan cevırebıldıgm kadarıyla enıne klavye ıle ılgılı bısıler bulmustum... sonucta qwerty klavyede sorun olmıcak ok. ancak utube dekı vıdeolarda bıraz alıgılama sorunu gozukuyor. sanırım kullandıkce alısılacaktr....

yardım ıcın tesekkurler.. dun gece cok badırelı bı denemeyle sıparısı veremedım. ve bugunde bankaya gıdemedım... bu iş yattı derken bıde baktım 3 gun daha uzatmıslar ındırımı...:) eh bakalım sımdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIR -- 25 Haziran 2008; 19:05:41 >

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
r2

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 2:44:37 

Ya bi sorum olcak. E6nızda hangi marka ve hangi boyutta sd kart kullanıyorsunuz bi uyumluluk problemi var mı herhangi bir kartta bilmek isterim. Sd kart siparişi vermeyi unuttum da yarın bir tane 4 veya 2gblık sd kart edineceğim. Teşekkürler.

D.H Motorola CLUB
uf_sey

26 Haziran 2008; 10:03:37 

Ben dün 20 liraya 2 gb'lık Kingston micro sd + sd apatörü aldım. Telefon 2gb'a kadar destekliyor deniyor ama firmware falan uğraşırsanız belki arttırılabilir. Ancak 2gb'da bir sorun yok..

uf_sey

26 Haziran 2008; 10:06:28 

quote:

Orjinalden alıntı: MIR

aslında yazılanları okudum ama bı yabancı forumdan cevırebıldıgm kadarıyla enıne klavye ıle ılgılı bısıler bulmustum... sonucta qwerty klavyede sorun olmıcak ok. ancak utube dekı vıdeolarda bıraz alıgılama sorunu gozukuyor. sanırım kullandıkce alısılacaktr....

yardım ıcın tesekkurler.. dun gece cok badırelı bı denemeyle sıparısı veremedım. ve bugunde bankaya gıdemedım... bu iş yattı derken bıde baktım 3 gun daha uzatmıslar ındırımı...:) eh bakalım sımdı...

Sana bu telefonu hiç bir zaman tavsiye etmedim farkındaysan; yani sadece sorularına cevap verdim. Yine tavsiye etmiyorum (yanlış anlaşılmasın, "alma" da demiyorum "al" da demiyorum, çok sms yazan birisi olmadığım için empati kuramıyorum çünkü) ancak şunu kesinlikle söyleyebilirim, algılama konusunda çok çok başarılı...

uf_sey

26 Haziran 2008; 10:08:37 

Bu arada şarj süresi beklediğim gibi çıkmadı. Günde 1 saat kadar konuşuyorum, eski Samsung telefonum 3 günü buluyordu ancak E6 ilk şarjda 2, ikincide 2.5 gün gitti. Bakalım bu süre uzayacak mı... 1000mah'lik pille, 4 günü bulur diye umuyordum ancak yanıldım..

EcheLoN_

26 Haziran 2008; 11:04:57 

telefon 2GB'ta kadar sd kart destekliyor. yabancı forumlardan baktığım kadarıyla 4 gb genişlemesi yok.
bende fazla telefonla haşır neşir olmayan biriyim. fazla mesaj çekmem, konuşmamda fazla uzun sürmez.

uf_sey sen önceki sayfada dediğim ayarı yap istersen geceleri kapansın tel. bu şekilde benim tel hala %100 gösteriyor.
mesaj yazmayı merak eden arkadaşlar bir teknosa şubesine gidip telefonu denesinler.

motorola e6, amd 3800+
uf_sey

26 Haziran 2008; 11:27:31 

quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_
uf_sey sen önceki sayfada dediğim ayarı yap istersen geceleri kapansın tel. bu şekilde benim tel hala %100 gösteriyor.
mesaj yazmayı merak eden arkadaşlar bir teknosa şubesine gidip telefonu denesinler.

Sağol, ben yazılım mühendisi olduğum için zaten bütün gün laptop başındayım, bitince usb kablosunu bağlayıveririm, çok uzun gitmesine gerek yok aslında. Sadece bilgi olması için yazdım... Belki birkaç şarj sonra daha da uzar süre...

SIRLI

26 Haziran 2008; 14:09:30 

quote:

Orjinalden alıntı: MIR

telefon okadar kısa surede gelmeyebılır...

bence rıske atma.. gıdecegın ılın adresını ver.. garantı olsun..
bende hepsıburadada zuper hızlı gonder ile alısverıs yaptım ama 3 gunde elıme gectı.. bazen banka onayı bazen de kargoda takılabılyor.. hepsı burada hızlı bır hızmet vermeye calıssada gecıkmeler mumkundur.. sonra uzulme (gercı sen sıparıs verırsen ama sana yetısmezsse sorun dııl dagıtımı yapan subeyı arayıp onlar evıne getırmeden once adresını degıstırebılırsın.. elbete bu durmda kargo parası fark odıyeceksın ama telefonunun bı ((8 iş gunluk)) cayma hakkı var... en azından elıne cabuk gecsın kı bu hakkın yanmasın... :)

bizi gelişmelerden haberdar et lütfen:... :)

umarım işler istediğin gibi gider...

Dostum dediğini yaptım ve riske atmadım. Cumartesi gittiğim yerde siparişi verebilirm. Fakat nedense erteleme yapınca da yine kararsızlığa düştüm. Hayırlısı bakalım...

MSI M670: AMD64 Athlon x2 1.7 Ghz, Geforce 6100, 2 gb Ram, 250 gb HDD
Sanyo Xacti E6
Eski nick: colleger26
MIR

26 Haziran 2008; 18:33:18 

tavsiye konusunda haklısın.. objektif yaklaşımın için teşekkürler... :)
bende bilgisayar programcısıyım ama donanıma ilgim yüzünden pek ilerlemedim okuldan sonra... senin aklında bu telefon platformunda yazılım geliştirmek yada denemek var mı? (konu dışı oldu belki ama senden faydalı bilgiler alabilirim sanırım :)

ben aslında i-mate almak yanlısıydım. sadece ses özellikleri artısı yüzünden o cihazdan buna kaydım... bugun de siparişi verdim ama pek de emin diilim artık kullanarak aşacaz bazı sorunları... burda bikaç teknosaya gittim (aklıma gelmişti) ama bulamadım telefonu :( sonrada üstelemedim. alışık olduğum mesaj yazım yönteminden feragat edeceğim sanırım...

(( baktım olmadı bunu kardeşe veririm bi tel bide cowon d2 alırım :) ))

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
MIR

26 Haziran 2008; 18:42:39 

otomatik kapanma çok akıllıca (gerçi benim hayatım gece ayakta geçiyor. trafiğimde yoğun ama... daha önce panasonic telefonda çok kullanışlıydı ancak başka telefonlarda kilitlenme sorunları yaratıyodu beni biraz ürküttü (( aslında olay şu... telefonun her şeyini deli gibi kurclar anlamaya çalışırım.. sonrada telefoncu arkadasşlar var.. giderim bi bozuğunu buluruz içini de kurcalarız. anlamaya çalışırız.. her fonksiyon öngörüldüğü gibi çalışmalı... :))

bakalım verdik siparişi şimdi de yazılım... :)

e2 nin sayfası çok hareketlenmişti zamanla... sizlerinde paylaşmak sitediğiniz yazılımlar ve özellikler FW ler varsa lütfen link atın...:) özelliklede altyazılı divxler için sanırım zmpayer tavsiye edeceksiniz...:) kurulum ve yardım iyi olur.. :)

((ben hala i-mate mi alsaydım die düşünüyorum ya bakalım... :( ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIR -- 26 Haziran 2008; 19:06:08 >

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
MIR

26 Haziran 2008; 18:50:26 

kararsızlıgını anlıyorum... bende hep dokunmatik ekran isterdim ( ilk aşkım e 890) ama sonra kapaklıda karar kıldım çünki ekranı koruyamıyorum -((a1200 gibi nı kapagı olsaydı ya ah motorola ah.. belkı bız bı kapak yaparız.. bıraz mekanıkle... :) ))-

sonrada i-mate smart fliple arada kaldım...
ancak ben ucuz bi tel ve cowon d2 düşünüyodum ((özellikle de bbe sertifikası beni çok etkiledi araştırdım biraz www.bbesound.com ve bu yüksek ses çıkışıyla birleşince bbe nin harikalar yaratacağına eminim... fakat sonradan şunu da düşündüm alelalde bi teleon birçok eksiği ile üzebilir... gereksiz ölü bi yatırım olabilir... ve zaten şu anda radyodayım ve telekomdayım mp3 player dışında da seçeneklerim var. ve çok müzk dinlediğim halde kısık sesle dinlemek zorundayım... hele yolculuklarda cihazı bile çıkarmaya korkuyorum o meraklı gözleri görünce

video için ise e6 cowonu aratmaz (ekran az küçük ama) o yüzden her işi biraz yapan ama tatmin eden bi tel olarak bunu seçtim... zaten telefonlardaki kameradan bi hayır beklemem...

eh dokunmatik ekrana terfi için iyi bi zamanlama olabilir.. e2 nin aksine herhangi bi problem de göstermedi henüz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIR -- 26 Haziran 2008; 18:52:52 >

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
MIR

26 Haziran 2008; 19:01:45 

forumdaşların pil ömrü konusundaki yazılarını dikkatle takip edeceğim zaten www.batteryuniversity.com ((adres yanlış olabilir)) den de biraz baktım nasıl kullanmalı pilleri die... ((gerekirse anlatırım anladığım kadarını))

hatta telefondan caymazssam bende pil ömri konusunda yazarım bişiler..

maddi anlamda zorlamıcaksa.. al telefonu... bi süre (2-3 gin) sadece evde ve asla hiçbi jelatinin çıkarmadan asla düşürmeden temizce kullan... baktın sarmadı sana gelen paket ile güzelce paketle ve beğenmeme sebebini anlatan bi dilekçe ile yollarsın geri.... ve alırsın paranı... ((iade de kargo parasıda ödeme yurtiçi ile yolla ... ))

veee arkadaşlar... benim deneyimlerim ışığındaki tavsiyem asla ama asla ARAS KARGOYU KULLANMAYIN mutlaka iyi işler çıkarmışlardır ama eskiden çok çalışırdım... kargonuz sadece ve tamamen allaha emanet geliyor .. taşıma şirketi adına bi felaketler...

ve bu sadece benim fikrim diil.. telekomda çalıştığım çağrı merkezi yaklaşık 1000+ kişilik... dertli olan çoook.... aman dikkat...

A.m.r.A

e.s.t.e.r.e. u.m.a.n.o.
MIR

26 Haziran 2008; 19:14:41