Çok merak ettiğim ama anlam veremediğim bir olayı sizlere sormak istiyorum. Telefonumda sağ üst köşedeki telefon ibaresine tıklıyorum. Sol alta tıklayıp Ayarla diyorum sonra çıkan listenin en üstünde Hat Değiştir var ikinci bir hat seçilebiliyor. Peki benim telefonumda tek hat olduğuna göre ikinci hattı nasıl seçebiliyorum? Buna acaba açıklama getirebilecek bir arkadaşımız var mı?
Hat 2 menüsü telefonda birden fazla sim kart kullanıyorsan, aşağıdaki menüdeki ayarları sorunsuz bir şekilde kullanabilmek için sanırsam.Atıyorum birinci hattında kimlik gizlemeyi açtığın zaman ikinci bir hattın varsa onun kimlik gizleme ile ilgili ayrı yapabiliyorsun.
MC_CooL arkadaşım paylaşımlar için teşekkürler kullandığın firmware den memnunmusun? ben indirdim o firmware i denemek için ama fail hatası verdi sendeki var olan sbf dosyasını upload edebilirmisin teşekkürler
Bu telin ustalarına sesleniyorum... Lütfen artık bir rehber yapın... Özellikle de ses artırma konusunda yardımlarınızı bekliyorum... Tabi EDGE konusunda da... Yabancı forumları okuyorum fakat herhangi bir yedekleme yapamadığım için çöker diye korkuyorum. Şuan sadece java uygulamalarını yükleyebiliyorum.
Lütfen biri ses arttırma konusunu sade bir şekilde anlatsın... ....:::Please::::....
e6 almayı dusunuyodum ne zamandır vazgectım burdakı yazılanları okuduktan sonra :s daha dogru durust yazılım bıle yok. forumda e2 ıle ılgılı hersey var ama e6 cok kısıtlı.. e2 den zaten cok memnunum fakat 1 ay ıcerısınde ıkıncı tel alcaktım vazgectım walla e6 dan ben en iyisi Z8 i beklemeye devam ediyim
ayrıca e6 nın öyle ahım şahım bi artısı yok e2 den.. burdda vıdeolarda takılma felan oluyo yazmıssınız ben e2 de 700 mb lık fılmı takılmadan ızledıgımı bıilirim vazcaydım bu telden
benim bir sorunum var. telefonun edge ini aktif hale getirdikten sonra telefonu bilgisayara usb storage modunda bağlayıp içine herhangi bişey yüklediğmde veya sildiğimde hafıza kartında yüklü olan bütün uygulamalar sarı ünlem şeklinde çıkmaya başlıyo. telefonu kapatıp açtıktan sonra herşey gayet düzgün çalışmaya devam ediyo. edge aktif değilken böyle bir sorun olmamıştı. sorun edge den dolayı olabilir mi? olabilirse telefonu tekrar eski haline (edge siz) getirmenin bir yolu var mı?
benim bir sorunum var. telefonun edge ini aktif hale getirdikten sonra telefonu bilgisayara usb storage modunda bağlayıp içine herhangi bişey yüklediğmde veya sildiğimde hafıza kartında yüklü olan bütün uygulamalar sarı ünlem şeklinde çıkmaya başlıyo. telefonu kapatıp açtıktan sonra herşey gayet düzgün çalışmaya devam ediyo. edge aktif değilken böyle bir sorun olmamıştı. sorun edge den dolayı olabilir mi? olabilirse telefonu tekrar eski haline (edge siz) getirmenin bir yolu var mı?
Bu arada telefonun yazılımı standart. 51R
BU bahsettiğin şeyin edge modu ile alakası yok , usb storage modunda pc ye bağlayınca makineyi, hafıza kartı ile telefonun bağlantısı kesildiği için uygulamaların çalışmıyor.Sebebi ne derseniz normalde motorolanın kendi paket kurulum sistemi(nokiadaki sis gibi) mevcut yani "mpkg installer" gibi bişey lazım değil ama, dijital imzalama olayından dolayı başkalarının yazdığı programlar kurulamıyor.Mevcut kurulum yazılımı telefonun programların tanımasını sağlıyor ama "mpkg installer" da çalışmayınca ,reset atmaktan başka çare yok.
Bu arada arkadaşlar hangi mpkg installer kullnıyorsunuz, yeni olan kaldırma modunuda destekleyeni mi?
Bu arada birşey daha söyleyeyim , usb modem modunda hiç bir dosyaya birşeyler yazmaya çalışmayın, dosya uçar.Yani oku,yeni dosya oluştur ama üzerine yaz olmaz.
demekki hafıza kartına eriştikten sonra sürekli restart yaparak kullanmaktan başka çare yok şu an için. Bu bütün firmware ler için mi geçerli peki?
benim kullandığım mpkg installer da uninstall modu var.
Benim bildiğim bu olayın yaşanmadığı fw yok, ama genede motorolafans.com bakmak lazım. Bu nedenden dolayı ben hafıza kartına usb modem modunda erişiyorum(telefona smbd kurup), daha rahat oluyor.
Yok olmuyo. Smbd ile de denedim yine aynı sorun var. Bilgisayara bağlayana kadar herşey normal, bilgisayardan çekince hafıza kartındaki tüm uygulamalar sarı ünlemli. Anca telefonu restart edince normale dönüyo. Hafıza kartına format attım bütün uygulamaları baştan kurdum yine olmadı. Bi anlam veremedim bu işe. Araştırmaya devam bakalım.
Yok olmuyo. Smbd ile de denedim yine aynı sorun var. Bilgisayara bağlayana kadar herşey normal, bilgisayardan çekince hafıza kartındaki tüm uygulamalar sarı ünlemli. Anca telefonu restart edince normale dönüyo. Hafıza kartına format attım bütün uygulamaları baştan kurdum yine olmadı. Bi anlam veremedim bu işe. Araştırmaya devam bakalım.
dostum benim kullandığım fw de böyle bi sorun yok 6-7 tane fw denedim en iyisi bu üstlerde ismini yazmıştım motorolafans tan temin edebilirsin.istediğin kadar teli tak çıkar pc ye ister modem ister toplu depolama ister usb net.pc ye bağlayınca hafıza kartında kurulu tüm programların simgeleri menüden kayboluyo çıkartınca hepsi geri geliyo teli yeniden başlatmaya filan gerek kalmıyo.orjinal fw kullanırken bende uyuz oluyodum bu olaya
Ben standart fw yi (51R) kullanıyorum şu anda. telefon daha 1 haftalık o yüzden kıyamıyorum fw değiştirmeye henüz ama bu problem gerçekten uyuz ediyo insanı. Bunu biraz daha kullanıp ondan sonra değiştiricem fw yi. McCool senin kullandığın fw hangisi?
Ben standart fw yi (51R) kullanıyorum şu anda. telefon daha 1 haftalık o yüzden kıyamıyorum fw değiştirmeye henüz ama bu problem gerçekten uyuz ediyo insanı. Bunu biraz daha kullanıp ondan sonra değiştiricem fw yi. McCool senin kullandığın fw hangisi?