Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight'ın Yeni Güncellemesi İki Kostüm Ekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Rocksteady Studios, 2015'te çıkış yapan Batman: Arkham Knight için yeni bir güncelleme yayınladı.
     
    Güncelleme oyuna Zur En Arrh ve Anime Batman kostümlerini ekliyor.
     
    Bu kostümler daha önce sadece, Arkham Knight'ın resmi forumlarına WB Games ID ile giriş yapan kullanıcılara sunulmuştu. Artık tüm oyuncuların erişimine açık.
     
    Güncelleme ayrıca oyunun Steam versiyonundan Denuvo'yu kaldırıyor. Oyun zaten çıktığı gibi kırılmış. GOG versiyonu DRM-free ve Epic Games Store versiyonunda da Denuvo bulunmuyor. Steam versiyonundan kaldırılması performans açısından da fayda sağlayabilir.








  • Sonunda olması gerekeni yaptılar. Geçenlerde SSD almıştım gene indirmiştim Steam'den kurmuştum. Hala açar oynarım nadiren de olsa challenge falan yaparım. Denuvo'nun da kaldırılması güzel oldu, artık daha temiz bir deneyim sunacaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Punisher155 kullanıcısına yanıt

    Challenge moduyla ilgilenen birini görmek güzel, kanalımda dünya rekorlarıma göz atabilirsin ;


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Batman filmi ve Flashpoint filmindeki batman kostümleri ve arabaları gelse güzel olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok sevdiğim oyun üçlemesidir Batman Arkham serisi. (Evet üçleme, Origins'e 10dk dayanamamıştım) Bu üçleme arasında en çok eleştirilen şüphesiz Batman AK. Çünkü çoğunlukla çok kötü optimize çıkması ve Batmobile'in adeta bir tank olup Batman'in atmosferini bozması eleştirilerin kaynağıydı. Şahsen benim aralarında en çok vakit geçirdiğim ise Batman AK oldu. Teknik anlamda zamanının çok ötesindeydi, 2015'te çıkmasına rağmen hala günümüz grafiklerine taş çıkamakta. Her zaman bu oyunun hakkının yendiğini düşünmekteyim. Burada da bu oyunu sevenleri hatta dünya çapında rekorları olan birilerini görmek beni çok mutlu etti. :)

  • Yani ne kadar lazımdııııı ne kadar lazımdıııııı. Allah'ım sana şükürler olsun, yatıp kalkıp Batman Zur ve Anime skini rüyalıyordum. Birde utanmadan "sizler istediniz, bizler getirdik" falan demişler twitte :)))))))))))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Batman arkham knight ps4 pro kasa da maalesef grafiksel olarak batman arkham city den çok çok kötüydü. Ps4 neden üvey evlat muamelesi gördü anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsol versiyonlarına PS5 ve Series X için 60 FPS desteği gelmesi lazım update ile.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 5 sene önce ilk çıktığında pc de çamur gibi grafiklerle oynamıştık optimizasyon sorunlu olduğu için..Ona rağmen oynandı bir tur daha oynanır. ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok kaliteli bir yapımdı. Eleştirilecek noktalar önceki yorumlarda zaten değinilmiş, şahsen ben bu haberden sonra bir kez daha indirip oynayacağım.
  • Savaş sistemi insanın içini kıpırdatıyor öyle iyiydi. Ama senaryosu tabi ki city,asylum hatta origins den bile kötüydü bana göre.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.