Şimdi Ara

Casey Hudson ve Mark Darrah, BioWare'dan Ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    BioWare'da iki büyük ayrılık yaşandı.

    Genel müdür Casey Hudson ve Dragon Age baş yapımcısı Mark Darrah şirketten ayrıldıklarını duyurdu.
     
    Casey Hudson konuyla ilgili olarak "2020 hepimizi iş ve hayat hakkında yeniden düşünmeye iten bir yıl oldu. Benim için, hâlâ bir şeyler yaratmak için çok büyük bir enerjiye sahip olduğumu fakat aynı zamanda farklı bir şey denemem gerektiğini fark ettiğim bir yıldı. Bunun tam olarak ne olduğundan henüz emin değilim ancak yaratıcı tutkumu daha kişisel çalışmalar aracılığıyla yeniden keşfetmeye başlamak istiyorum." dedi.
     
    Mark Darrah da benzer bir açıklama yaparak "Benim için bundan sonra sırada ne var bilmiyorum ama öğrenmek için heyecanlıyım." dedi ve Dragon Age'in neye dönüştüğünü öğrenmek için de çok heyecanlı olduğunu ifade etti.
     
    Casey Hudson, BioWare'daki mevcut projeler yeni Dragon Age oyunu, Mass Effect: Legendary Edition, yeni Mass Effect oyunu ve "henüz duyurulmamış bazı projelerin" geliştirilmeye aynen devam edeceğini doğruladı.

    BioWare geliştirme operasyonları direktörü Gary McKay şirketin genel müdürü ve Christian Dailey ise Dragon Age baş yapımcı rolünü devralacak. Matthew Goldman, Dragon Age projesinde kreatif direktör görevini sürdürecekken Mike Gamble da Mass Effect serisine liderlik edecek.




  • Adamlar bile bıkmış remasterlardan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.