Şimdi Ara

Sony DSC-T3 Gömlek cebine sığan 5 MP 'lik dev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony şu ana kadar ürettiği en ince ve küçük 5 MP kamera Cyber-shot DSC-T3'ü avrupada satışa sundu. DSC-T3 oldukça gelişmiş özeliklere sahip olmasına rağmen gömlek cebinize girecek kadar küçük olan oldukça kullanışlı bir dijital fotograf makinası. Geçen yıl haberini yaptığımız bir önceki model DSC-T1'in bu yeni modelden iki farkından birisi lens korumasının artık otomatik açlıp kapanması ve kapak altında olması. Böylece fazlalık yapan korumadan kurtulmuş olan DSC-T3 daha ince ve aynı fiyatan ucuza. Diğer fark ise LCD ekranı güneşte ve bol ışıklı yerlerde %40 daha iyi performans vermesi bu nedenle plajda LCD ekrana güneş vursa bile görememe derdiniz olmayacak.

    Carl Zeiss Vario-Tessar lens kullanan alet oldukça ince yapısına rağmen 3X optik yakınlaştırma yeteneği ile geliyor. Sony Real Imaging Processor işlemci kullanan DSC-T3 oldukça hızlı öyleki 1 sn de en yüksek çözünürlükte 3 resim çekebiliyor. Bu spor olayları, araba vb hızlı cisimleri çekerken oldukça işe yarayabilecek bir özellik. Beş noktalı otomatik fokus, 1/1000 sn çekim hızı ve otomatik beyaz ayarı ile önceden dijital kameraların sorunlarınada yeni çare.

    Cihazın arka tarafında bulunan 2.5'' lik (6,35 cm) Transflective Clear Photo LCD ekran ldukça net bir görüntü sunuyor ve kullanıcı içeride ve dışarıda rahat bir şekilde ekranı görebiliyor. Ayrıca bu büyük 230.000 piksellik ekran çekilen fotografların tekrar gösterimindede kullanıcıya oldukça büyük kolaylık sağlıyor. PictBridge uyumlu olduğundan bu uyumluluğu taşıyan yazıcılar ile PC'ye ihtiyaç duymadan baskı yapabiliyor ve haberleşebiliyor.

    2592 x 1944, 2592 x 1728 (3:2 oranında), 2048 x 1536, 1280 x 960, 640 x 480 piksel çözünürlüklerinde fotograf çekimini destekleyen kamera, sesli ve hafızası dolana kadar 640 x 480, 30 kare/sn'de sesli olarak Mpeg VX formatında (Memory Stick Pro Duo Pro ile) kayıt yapabiliyor. Diğer çözünürlük ve kare/sn'ler ise 640 x 480, 16 fps, 160 x 112, 8 fps formatlarında hareketli görüntü kaydı yapabiliyor. Ses içim mikrofona sahip ve bunu video/resimlerinizde kullanabiliyorsunuz. Seside resim ile birlikte hoparlörlerden dinleyebiliyorsunuz.

    http://www.axelwolf.org

    Bilgisayarla yanaşma istasyonuna Cyber-shot Station'a koyularak USB 2.0 portu ile bağlantı kuran cihaz ayrıca televizyonada çektiği hareketli görüntü ve resimleri aktarabiliyor, bir yandan da burda şarj oluyor. Sadece 90 x 60 x 18 mm boyutlarında ve 171 gram pil dahil ağırlığındaki cihaz üzerinde barındırdığı teknolojilerle ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Şarjlı pili 180 flashlı çekime veya 150 dakikada görüntülenmesine kadar izin vermekte. Bu çekim oranı ev kullanıcısı için oldukça yeterli sizi yarı yolda bırakmayacaktır. İki renk ile sunuluyor birisi eski gümüş renk ve diğeri yeni siyah renk.

    Cihaz 32 Mb Sony Memory Stick Duo ile geliyor ve yeterli kalmayacağından 110$'dan bulunabilen 512 Mb'lık bir Sony Memory Stick Duo Pro (188 en kalite resim için) almanız da gerekebilir. Amerika fiyatı yaklaşık olarak 400$ olan cihazın kısa sürede ülkemizdede kullanıcıların beyenisine sunulacağı kesin.


    Sayfanın Linki : http://www.i4u.com/reviews/sony_cyber-shot_dsc-t3_review.htm








  • güzel makine insallah bir an önce ülkemizede gelir.
  • Bence de güzel. Canon Ixus-i ve Casio slim modellerinde olan incelik, teknoloji ve zerafet sony'ye de yaramış. Umarım fiyatıyla da cazip olur.
  • DSC-T3, 3 haftadır ülkemizde. Ancak 2 haftadır piyasada satışta. Ortalama son kullanıcı fiyatı KDV dahil 580 € olan DSC-T3'ün, Türkiyeye siyah versiyonu getirilmedi henüz. Ayrıca belirtmekte fayda var, ürün ABD de henüz satılmıyor. En azından resmi kanallar ile getirilmiyor. Küçük bir ipucu da vereyim, Memory Stick fiyatlarında ucuzlatma oldu, çok yakında piyasaya da yansıyacak.

    Saygılar
  • reklamları dönüyor zaten ha gayret:p(I GOT IT) diye başlıyor.
    manyak bişiiii
  • reklamları dönüyor zaten ha gayret:p(I GOT IT) diye başlıyor.
    manyak bişiiii
  • dij. fot. mak. alırken bu deılde T1 i incelemiştim bence bu kadar paraya degmez verdıgın para sadece kucuk olmasına gıdıyo ozellıklerıne baksanıza
    hernekadar boyle bı mesaj yazsamda bende aynı ozellıklerde 200 mılyon ucuza W1 aldım
  • Olmaz yaa, vizörü yok

    Şaka bi yana, o kadar ufak yere 3x optik zoomlu lens sıkıştırmak büyük başarı. Elbette bir miktar kalite kaybı olması da normal.
  • http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryId=1066

    beyler casiolarda fiyatlar baya düştü bunlarada bakmanızı tavsiye ederim ozellikle exilim serisi baya iyi fiyata indi.
    400 milyona bile 4 mpiksel makina var.
  • Sony her zaman çok kaliteli ürünler yapıyor ufak dizaynı kullanışlılık bakımından iyi ama sony hep kendisinden bir ürün aldığınızda kendisinden aksesuar almaya zorluyor o kötü işte, ben bu makineyi alsam kendimdeki sd ve mmc kartları kullanamayacağım sony memory stick almam gerekli ama onu kullanacak destekli hiç bir cihazım yok, birde küçük lens bende sanki kalite azaltıyormuş hissi veriyor
  • makine türkiyede var.
    dün yalçınlar da bunu gördümm
    enfes bir alet..
    tavsiye ederim..
  • Bence o Paraya Degmez Bir Makine.. A85 al yada A95 keyfıne bak adam Gibi.
  • O paraya deymiyeceği kesin 580 € . İnsan herhalde o kadar para verince biraz ele avuca gelen bişey olsun ister..
  • tr 55 :D
  • yaw arklar bu 580milyon mu 580$ mı??
  • $ : Dolar
  • ben sony t3 ald1m ama t11 1le aras1nda fark varm1 sence hangisi daha iyi (SONY DSC-T3) veya
    (SONY DSC-T11) sizce hangisi acele cevap lutfen
  • t3 ün tek sıkıntılı tarafı flash, yetersiz kalıyor. zaten teknik özelliklerinde effektif flash mesafesi olarak 1.7 metre yazıyor.
  • Böyle cihazlarda genelde gelsin de alalım mantığından daha çok gelsin de mevcut olanlar ucuzlasın mantığını yürütmek daha uygun :p
  • Walla bende Exilim EX-Z55 var bu makinayla rakip ürünler bence Sony'den daha iyi çünkü flash mesafesi daha uzun,optik zoom'u motorlu vede Sony kadar küçük bir cihaz bence sony'den daha üstün...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.