Şimdi Ara

ZTE tüm markalarını birleştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hemşehrileri Huawei, Xiaomi veya Oppo kadar popüler olmasa da ZTE firması belirli bir çapta akıllı telefon pazarındaki iddiasını devam ettiriyor. Önümüzdeki yıl firma kaynaklarını biraz daha verimli kullanacak.



    Tek ZTE markası



    Akıllı telefon pazarının uzun soluklu firmalarından olan ZTE, yoğunlaşan rekabet karşısında tek bir marka olmaktan çıkarak farklı ihtiyaçlara hitap eden geniş bir yelpaze kurmuştu. ZTE ana markası ana akım telefonlar üretirken Nubia markası biraz daha gençlere yönelmiş, Red Magic ise oyuncu tarafını ele almıştı.



    Ayrıca Bkz.Samsung gelecek ay QD-OLED üretim testlerine başlıyor



    Gelecek yıldan itibaren tüm bu markalar ZTE çatısı altında toplanacak. Firma ayrıca Çin genelinde 5000 civarında satış noktası hayata geçirmeyi planlıyor. Diğer taraftan ZTE 5G tecrübe noktaları da gelecek yıl tüketicileri bekliyor olacak.



    Tek marka stratejisi belirlense de firma genç nesillere hitap eden kaliteli ürünleri barındıracak bir alt marka düşüncesinde. Bununla birlikte bu alt marka sadece Çin’de odaklanacak. Yine firmanın Nesnelerin İnterneti ürünleri de tek marka olarak satılacak.



    ZTE’nin gelecek yıl ağırlığını Çin’e verecek olması aslında katı ABD ambargosunun bir sonucu olarak görülebilir. Huawei’nin karşılaştığı sorunları yakından gören ZTE şimdiden çekirdek bir yapıya bürünerek hasarı en aza indirmeyi planlıyor gibi.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/11/30/zte-outlines-plans-for-2021-will-unite-its-zte-nubia-and-red-magic-brands/







  • Zaten en mantıklısı. Bak Apple'a yılda 4 model, uzun yıllar boyunca yazılım desteği. Bi de xiaomi'ye bak, ev ürünlerinden telefonlarına zırto carto vırtmi xiaomi. Yazılımı dediği vakitte veremez, gecikmeli verir sorunları bitmez, uygulama yapar çinceden başka dil olmaz vs. (Xiaomi burada örnekti, aynısı oppo-realme, eski huawei-honor vs. için de geçerli)
  • Zaten en mantıklısı. Bak Apple'a yılda 4 model, uzun yıllar boyunca yazılım desteği. Bi de xiaomi'ye bak, ev ürünlerinden telefonlarına zırto carto vırtmi xiaomi. Yazılımı dediği vakitte veremez, gecikmeli verir sorunları bitmez, uygulama yapar çinceden başka dil olmaz vs. (Xiaomi burada örnekti, aynısı oppo-realme, eski huawei-honor vs. için de geçerli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 1 Aralık 2020; 11:9:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

    Zaten en mantıklısı. Bak Apple'a yılda 4 model, uzun yıllar boyunca yazılım desteği. Bi de xiaomi'ye bak, ev ürünlerinden telefonlarına zırto carto vırtmi xiaomi. Yazılımı dediği vakitte veremez, gecikmeli verir sorunları bitmez, uygulama yapar çinceden başka dil olmaz vs. (Xiaomi burada örnekti, aynısı oppo-realme, eski huawei-honor vs. için de geçerli)

    geldi elma fanboyu

  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Geldi ota boka fanboy diyen adam.
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Onu xiaomiden ziyade samsung gibi firmalara söylemen lazım lakin beyaz eşya, televizyon filan ürettiği için değil; çok sayıda mobil cihaz çıkardığı için.
    Android piyasası çok hareketli ve güncelleme üreticiden üreticiye değişiyor.
    Ve xiaomi, samsung gibi firmalardan kat ve kat daha hızlı güncelleme veriyor.
    Apple dediğin şirket tek bir işletim sistemini kontrol ediyor.
    Android piyasasına nazaran daha hızlı update veriyorlar.
    AyFOn fanboyu olmaya gerek yok
  • hemdesa H kullanıcısına yanıt
    AyFOn fanboyu olduğumu nereden çıkardın? Xiaomi Mi9T kullanıcısıyım. O kadar hızlı güncelleme veriyorlar ki dedikleri tarihten 1.5 ay sonra ancak geliyor güncelleme. O da yarım yamalak, hareketli kilit ekranı falan hâlâ yok piyasada :D. Güncellemeyi animasyondan ibaret sanıyor Xiaomi ancak o da düzgün değil. Kamera sulu boya tablosu. Google Camera yüklemek zorunda kalıyor kullanıcılar. Onu da bilen... He bir de ben mi diyorum xiaomi'ye, Samsung'a onlarca model çıkar ve hiçbirine yetişeme, gereksiz hareket yarat diye. Eskiden Sony de bu kervanın yolcusuydu, 6 ayda bir amiral gemisi tanıtırdı... Her neyse Xiaomi örnekti diyelim, Samsung desem yine AyFOn fanboyu diyecek miydiniz? İkisinin de birbirinden aşağı kalır yanı yok, her ay yeni telefon çıkarıyorlar. Samsung alfabede ki harfleri de bitirdi. Bu kadar model sadece kullanıcının aklında kafa karışıklığı yaratmaktan başka bir şey değil benim nezdimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 2 Aralık 2020; 17:35:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.