Bildirim
Oyun Dünyasında Bu Ay - Aralık 2020
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
BSC de niye yok video
-
Cyberpunk çık artık ön sipariş vereli 6 ay oldu -
PS One zamanından beri Medal of Honor oyunları sevdiğim için VR olsa da sadece onu merak ediyorum, Call of Duty ve Battle Field her ne kadar daha meşhur olsa da ben onun senaryosunu da grafiklerini de seviyordum. Özellikle silah tepkimesi bir yerden sonra harika hissettiriyordu. Bütün serilerini oynamış birisi olarak bir gün imkanım olursa denemek isterim Oculus Quest 2 alamadık ki deneyelim.
-
Merhaba, Oculus Türkiye Whatsapp ve Telegram gruplarımız vardır. Her türlü bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Ücretsiz oyun üyeliğimiz bulunmaktadır ve oyun paylaşımıda yapılmaktadır.Katılmak isteyen pm atabilir. Gözlükleri alacak olanlarda katılabilir. Başka model vr gözlüğü bulunanlarda yine katılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X