Şimdi Ara

OPPO Reno5 Pro, HDR10+ sertifikası ile resmileşti: İşte ortaya çıkan özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oppo, Reno 4 serisi akıllı telefonların haleflerini piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Seride yer alması beklenen Reno5, Reno 5 Pro ve Reno5 Pro Plus akıllı telefonlarından Oppo Reno 5 Pro, TENAA listelerinden sonra modeli artık HDR10 + sertifikasında göründü. Listeye göre PDSM00 ve PDST00  model isimleriyle cihazın adını ve 5G desteğini doğrulayan iki farklı varyanta sahip Oppo Reno 5 Pro 5G'nin geleceği doğrulanmış oldu.





    OPPO Reno 5 Pro, kısa süre önce akıllı telefonun 65W hızlı şarj desteği ile piyasaya sürüleceğini onaylayan 3C sertifikasında listelenmişti. Ayrıca TENAA'da listelen telefonun, ekran özellikleri ve batarya kapasitesi ile birlikte boyutları, ağırlığı ve renk seçenekleri de ortaya çıkmış oldu.



    Ayrıca Bkz.Arka tasarımıyla dikkat çeken Poco M3 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Oppo Reno 5 Pro beklenilen özellikler



    Oppo Reno 5 Pro, Full HD+(1080 x 2340 piksel) çözünürlüğe sahip 6,55 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak.



    Reno 5 Pro, 2,6 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli Dimensity 1000+ işlemciden gücünü alacak. Akıllı telefonun 8GB / 12GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama varyantlarına sahip olması bekleniyor.



    Cihaz, 64 megapiksel birincil lens,  8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro sensör ile dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Önde ise Oppo Reno 5 Pro'da, özçekimler ve video görüşmeleri için 32 megapiksel çözünürlüğe sahip kamera olacak.



    OPPO Reno 5 Pro, 65W hızlı şarj desteğine sahip çift hücreli tasarımlı 4.250mAh batarya ile gelecek.



    Telefonun Android 11 tabanlı Color OS 11 üzerinde çalıştırması bekleniyor. 173 gram ağırlığında ve 159.7 × 73.2 × 7.6 mm boyutlarında olacak olan Oppo Reno 5 Pro, siyah, gümüş ve mavi renk seçenekleriyle gelecek.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_reno5_pro_5g_hdr10_plus_certified-news-46496.php







  • bu reno serileri niye hıphızlı çıkıyor reno 3, reno 4 bu ikisi arasında birkaç ay vardı sanki..

  • Oppo iyi güzel hoş da niye ikinci sınıf işlemcilerle çıkartıyor amiral gemilerini? bu zihniyet ile kendini de ikinci plana atıyor hep.. Ben, mesela merak ediyorum oppo deneyimini ama donanımsal olarak bir adım geride hissettiriyor hep. Aynı işlemci ve kameralara sahip diğer telefonlardan daha pahalı olmaları tuhaf. Belki yazılım ve diğer destekleri belki iddaalıdır ama bu da yeterince güven vermiyor henüz.

  • 3 ayda bir yeni reno geliyor

  • huge_marv kullanıcısına yanıt
    reno serisi sanırım orta sınıf gibi çünkü amiral gemisi olarak find x2 pro çıktı reno serisi orta sınıf oldu galiba bu yüzden o işlemciler normal yani ama rakiplerinden biraz pahalı

  • geçen sene bu zamanlarda reno z reno2z satılıyordu şimdi 5 lere gelmişiz 1 senede :D

  • Yeteeeeeeeer
  • Ortalık aynı tip telefonlarla dolup taştı. Artık takip etmesi bile zorlaştı.
  • huge_marv kullanıcısına yanıt
    Eleştirinizde haklısınız ek olarak Oppo'nun 1-1,5 sene önceki marka değeriyle şu an ki arasında bence olumsuz bi gelişme var. Hem tasarım sıradanlaştı hem de sık sık cihaz çıkıyor. Ama şu konuda net hakkını verebilirim reno 2z modelini kullandım helio p90 işlemcili bir modeldi ve aylarca tek bir tekleme olsun olumsuz bi durum olsun olmadı, şu an samsung s10e kullanıyorum genel olarak reno 2z'den daha kötü bir deneyimi var kamera haricinde ki s10e sınıf olarak reno 2z ile kıyaslanamaz bile kat kat üstün ona rağmen böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tplon -- 30 Kasım 2020; 2:15:3 >
  • Reno 5 gelmesi gayet normal

    Bizde Reno3 varken adamlar yurtdışında çoktan reno 4 ü çıkarmışlardı. Bizde bir önceki eski modelini Reno3'ü yeniymiş gibi sattılar. Yurtdışı yabancı yayınları takip ederseniz zaten görürsünüz. Reno 3 ün esamesi bile ekunmuyordu. Bu eski modeli bize anlayın işte.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.