Şimdi Ara

BUGÜN TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM YARDIM ALABİLİR MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4GB 1024 ten sınırsız 1024 e geçiş yapacağım. Sizce bugün uygun mu? Kist ücreti falan ne durumda olur.



  • Kist ücreti ne bilmiyorum ama bende geçen gün aradım sordum şöyle dediler.hangi tarifeden kaç gün kullandıysanız ona göre ücretlendirilir.Yani anladığım kadarıyla 10 gün limtli kullanırsan limtli fiyatının 3te 1i+limitsiz fiyatının 3te 2si gelir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BoGo

    4GB 1024 ten sınırsız 1024 e geçiş yapacağım. Sizce bugün uygun mu? Kist ücreti falan ne durumda olur.


    ah be dostum keşken dün yada önce ki bün yapsaydın aysonunda yapmanı tafsiye edrim
  • Forumda baya arattım ama net bir cevap bulamadım. Bugün yaparsam ne sorun olur?
  • Tecrübeyle sabit olan bir cevap vereyim...Hangi tarifeyi kaç gün kullandıysanız fatura ona göre gelir....1inden sonraki geçişler bir sonraki faturaya...1inden önceki geçişler ilk faturada gözükür...KIST ücreti dedikleri şey bundan ibarettir....
  • Hiçbirşey olmaz istediğin zaman tarifeni değiştirebilirsin. Bu arada bu forumda bu iş ile ilgili bir konu var. Şöyle iyice bakmadan konu açmayalım.
  • Çok şey olur , limitliden limitsize , mükünse ayın son günlerinde geçilir. 4 yıldır adsl kullanıyorum 3-4 kere tarife değiştirdim , hep ayın son gününde geçtim. Madem 31 mayısı kaçırdın , 30 haziranı bekle derim.
  • Arkadaşlar bende önceden demiştimki hangi tarifeden kaç gün kullanırsam ona görede fatura gelir.;fakat evdeki hesap daima tutmuyor.bu ttnet olunca hiç tutmuyor.ve olan oldu ben kist ücreti altında 80-85 ödemem gerekirken tam 135 ytl ödedim;çünkü ay başında ,9 nisanda, 256 sınırsızdan 1024 sınırsıza geçmiştim.Dünde telekoma gittim,farkı sordum, neyimiş peşin almışmışlar,alakası yok.Herzaman kullandıktan sonra adsl ve telefon parası gelmiyor mu?o halde bu neden?!Bu bize geri dönüşümü olmayan; kafa parası olan kist ücretidir.Birilerinin dediği gibi,aradaki tarife farkından doğan fark değildir bunu bilesiz.Ne kadar ay başına yakın tarife değişikliğine geçer vede tarife yükseltime geçersek, bir o kadar fazla paramız gider. Paralarımızı telekoma yok yere yedirmeyelim. Tarife değişimini ay sonuna getirlim. Bizler telekomdan zengin değiliz.Anlayacağınız telekom çalışanları bile durumdan habersiz ve bilgisiz,hesap yapmayı bile beceremeyen çalışanları var. Bende o gün tekrar 256 sınırsıza geçtim ve rahatladım.Bakalım bu kist ücretine ne olcak görelim.




  • http://forum.donanimhaber.com/m_14652019/mpage_1//tm.htm#14684292
    Emre the Sorcerer'ın fatura hesabına bakarsanız bu işte bir yanlışlık olmadığını, fatura hesap yönteminin Digiturk'un üyelerine uyguladığı yöntem olduğunu görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.