Şimdi Ara

Casper yeni hepsi-bir-arada bilgisayarlarını satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Pandemi döneminde uzaktan eğitim ve çalışma konseptinin ağırlık kazanması; ilgili ürünlere de talebi arttıryor. Dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayar satışları adeta patlama yaparken hepsi-bir-arada tarzındaki ürünlere de ilgi var.



    Casper yeni yıla hazır  



    Casper artan bu ilgiye yönelik olarak iki yeni Nirvana tümleşik bilgisayar sistemini raflara çıkarıyor. Nirvana AIO A460 ve Nirvana AIO A560 en yeni Intel işlemcilerle ihtiyacınızı karşılayacak.



    Nirvana AIO A460 bilgisayar modelinde 21.5 inçlik Full HD yansıtmasız IPS ekran yer alıyor. Onuncu nesil Intel Core i3 ve Core i5 işlemcilerden güç alan model 1TB’a kadar HDD, 1TB’a kadar SSD veya melez depolama seçenekleri sunuyor. Yine 64GB’a kadar DDR4 RAM seçenekleri mevcut.



    WiFi 5, Bluetooth 4.2, 2 adet 1.5W hoparlör, Dolby Audio, çeşitli USB girişleri gibi özellikleri olan Nirvana AIO A460 tümleşik bilgisayar modeli 4875TL başlangıç fiyatına sahip.





    Nirvana AIO A560 ise 23.8 inçlik Full HD ekrana sahip. Sadece Intel Core i5 seçeneğinin olduğu bilgisayar modelinde diğer özellikler aynı. Fiyatı ise 5826TL seviyesinden başlıyor. Başlangıç seçenekleri FreeDOS olarak belirlenmiş.



     



    Nirvana AIO A460



     



    Nirvana AIO A560



     








  • Egitim icin pahali olmus... Egitim odakli indirimli en fazla 2500 TL lik cihazlar olmali bence ...

  • Casper, uzak durun.

  • pahalı

  • Yerli markamız vestel casper ürünleri neden pahalı aynı özelliklerdeki ithal ürünler daha ucuz niyeyse

  • Kayseri form şubesinden taplet aldım aldığım gün bozuk çıktı 2 kere servise gitti servis sonucu arıza tesbit edilemedi diyor maza çalışanlarına arızayı gösteriyorum sessiz kalıyorlar yazıklar olsun para kolay kazanılmıyor.ozellikle yerli türk malı diye terci ettim.1 aydır madur oldum çocuklarım derslerinden geri kaldi hakkımı helal etmiyorum. Pazartesi ilk işim tüketici haklarına baş vurmak olacak

  • Şirketime 1 adet aldım.elektrik gidip geldi.anakart yanmış.servisine verdim.fabrikasına gönderbilirsiniz dediler.oraya kadar götürdüm.bana 4800 tl.yanlış duymadınız dörtbinsekizyüz türk lirası ücret çıkardılar.sıfırı da 6500 diyorlar.kendi sitesinde 5400 tl.sakın almayın.tamiri yok çok pahalı kesinlikle uzak durun derim.Saygılar...

  • Casper bu işi yapamıyor maalesef . Çok isterim kendi firmamız iyi ürün çıkarsın alalım ama hem performans olarak güven olarak tatmin etmiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mooncrownwolf

    Şirketime 1 adet aldım.elektrik gidip geldi.anakart yanmış.servisine verdim.fabrikasına gönderbilirsiniz dediler.oraya kadar götürdüm.bana 4800 tl.yanlış duymadınız dörtbinsekizyüz türk lirası ücret çıkardılar.sıfırı da 6500 diyorlar.kendi sitesinde 5400 tl.sakın almayın.tamiri yok çok pahalı kesinlikle uzak durun derim.Saygılar...

    peki bunu nasıl çözebiliriz.1000 1500 aralığında bilgisi olan yazabilirmi lütfen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.