Şimdi Ara

Godzilla vs. Kong filmi doğrudan internete geliyor: Netflix listede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • COVID-19 pandemisi Hollywood stüdyolarına boyun eğdirmeye devam ediyor. Wonder Woman 1984, Mulan ve Soul gibi dev bütçeli yapımların ardından şimdi de Godzilla vs. Kong filmi için internet yolu göründü. The Hollywood Reporter tarafından bugün verilen bilgilere göre, 200 milyon dolar bütçeli Godzilla vs. Kong çok büyük bir ihtimalle sinemalar yerine doğrudan internette yayınlanacak.



    Netflix, 200 milyon dolar teklif etti



    Godzilla vs. Kong için şu anda Netflix ve HBO Max olmak üzere iki yayın servisinin rekabet ettiği belirtiyor. THR'de yer alan ifadelere göre Netflix şimdiden yapımcı şirket Legendary'ye 200 milyon dolarlık teklif vermiş. Diğer taraftan HBO Max'ın sahibi Warner Media'nın da şu anda yeni bir teklif vermeye hazırlandığı söyleniyor.





    Beyaz perdenin iki büyük canavarını karşı karşıya getirecek olan Godzilla vs. Kong filminin normalde bu yılın başlarında yayınlanması bekleniyordu. Ancak serinin bir önceki filmi Godzilla: King of the Monsters gişede büyük hayal kırıklığı yaşayınca Legendary Pictures Godzilla vs. Kong'u erteleme kararı almıştı. Sonrasında ise bu sefer pandemi nedeniyle filmin yayınlanması mümkün olmadı.



    Godzilla vs. Kong için şu anda 21 Mart 2021 vizyon tarihi ayarlanmış durumda. Film bu tarihte yayınlanacak olsa, pandemi nedeniyle muhtemelen büyük zarar edecek. Ancak pandemi olmasa dahi Godzilla filmleri zaten son yıllarda gişede pek başarılı olamıyordu. Bu anlamda 200 milyon dolarlık Netflix teklifinin Legendary için çok cazip olabileceği söyleniyor. HBO Max veya Netflix bu rakamın da üzerine çıkabilirse muhtemelen Legendary hiç riske girmeyip filmi bu iki platformdan birinde yayınlayacak.



    Kaynak:https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/godzilla-vs-kong-likely-the-latest-tentpole-to-go-to-a-streamer-exclusive







  • Bunlar niye vs atıyo ki ikisi de dünyayı ve bölgelerini bu değişik şeylerden korumuyor mu zaten
  • Muhtemelen ikisi biraz kapışacak sonra değişik şeyler geldikten sonra birlik olup değişik şeylere karşı savaşacaklar.. Aklıma başka bir şey gelmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feanogs

    Muhtemelen ikisi biraz kapışacak sonra değişik şeyler geldikten sonra birlik olup değişik şeylere karşı savaşacaklar.. Aklıma başka bir şey gelmedi.

    Son 5-7 yıldaki bu tip filmlerin ortak konusu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ediyorum pandemi sonrasi sinema salonlari yeniden dolabilecek mi? salginlar tarihde kulturel aliskanliklari kokunden degistiren seyler. hemen
    herkesin evinde dev tv ler ses sistemleri varken sinema kulturu tamamen eve yerlersebilir. olasi bir durum.

  • rahat bırakın şu godzilla ile kongu artık  

  • şu iki kocamanın kapışmasından da ben bıktım. artık aile filmi diye birşey kalmadı. ya yaratık ya canavar ya şeytan ya cin. BU NE LAN !

    çoluk çocukla ne seyredeceğiz ALLAH AŞKINA !

  • Fragmanı ne zaman yayınlanacak

  • Normal şartlarda Godzillanın tek atması lazım.
    Biraz itişirler sonra 3. girer araya, beraber 3.ye verirler odunu, hoop abd dünyayı kurtardı. pardon kong.

  • Netflixe düşerse garanti daha fazla izlenir 200milyonda çok cazip gelecegi için %90 netflixe düşer en fazla da haziranda izleriz filmi zaten az cok godzilla evrenenine hakim olanlae filmin aslinda godzila vs kingkong olmayacagini biliyordur 4. Çikmaz son film bu

  • kardeş sen sıkıntılı mısın? bu kadar laf etmek yerine izleme olur biter

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.