Şimdi Ara

FIFA 21'in yeni nesil özellikleri açıklandı; yeni nesil özellikleri sistem gereksinimleri artmasın diye PC'ye gelmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Electronic Arts'ın yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı, futbol oyunlarının en popüleri olan FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 21'in yeni nesil için özel geliştirilen sürümünün özellikleri belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Xbox Live Gold üyelerine Aralık ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu



    Geçtiğimiz saatlerde açıklanan bu yeni nesil özellikleri ise ne yazık ki PC sahipleri için erişilebilir olmayacak. Oyunun baş yapımcısı Aaron McHardy'nin söylediğine göre yeni özelliklerin PC'lere gelmeme sebebi sistem gereksinimlerini aşağıda tutabilmek. Söylediğine göre eklenecek olan bu yeni nesil özellikler PC'ye de geldiğinde oyunun sistem gereksinimlerinde ciddi bir yükseliş oluyormuş ve bu yüzden bu karardan vazgeçmişler.



    Yeni nesil özellikleri ise bu şekilde sadece PlayStation 5 ve Xbox Series'te erişilebilir olacak.



    FIFA 21 şu anda PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’te erişilebilir durumda. Yeni nesil konsollara yani Xbox Series X/S ve PlayStation 5'e de 4 Aralık 2020'de gelecek.



    Yeni nesilde eklenecek olan özellikler



    PlayStation 5 Kontrolcüsü DualSense Desteği: Kontrolcünün koşu yapmak için kullanılan sağ tetik tuşu, yorulan bir oyuncuyu koşturmaya çalıştığınızda tepki gösterecek. Yani yorulan bir oyuncuyu koşturmak istediğinizde tetik tuşuna basmak daha zor olacak.



    Geliştirilmiş Maç Atmosferi: Her maçta olmasa da önemli maçlarda oyuncuların otobüsle gelişini, seyircilerin stada girişini görebileceksiniz. Maç başladığında ise yenilenen grafikler ile birlikte maç atmosferi daha da artacak.



    Yeni Kamera Açısı: Gerçek hayattaki maç yayınlarından ilham alınarak geliştirilen bu yeni GameCam isimli kamera açısı, sahayı daha iyi görmenizi sağlayacak.



    Oyuncular Daha Gerçekçi: Oyuncuların kaslarının, terlerinin ve duygularının daha iyi yansıtıldığını göreceksiniz. Ayrıca yeni uygulanan saç fiziği ile birlikte oyuncuların saçının hareket ettiğini göreceksiniz. 



    Kayıt Dosyalarını Aktarma: Eğer bir önceki nesilde oyuna sahipseniz ücretsiz bir şekilde oyununuzu yeni nesil sürüme yükseltebileceksiniz. Ayrıca tüm kayıt dosyalarınız da kalacak, Kariyer Modu hariç. Ayrıca bir diğer platforma da kayıtlarınızı aktarabileceksiniz. Yani PlayStation 4 kullancısı Xbox Series'e, Xbox One kullancısı PS5'e kayıtlarını aktarabilecek.










  • Cyberpunk 2077, RDR 2 gibi oyunların PC gereksinimleri yanında FIFA'nın sistem gereksinimleri hiçbir şey. Açıklama mantıklı değil.


    düzeltme: Haberde biraz anlatım bozukluğu var. Doğrusu şöyle olacaktı:

    FIFA 2021 PC versiyonuna sistem gereksinimleri artmasın diye yeni nesil güncellemesi gelmeyecek.


    https://www.dsogaming.com/news/fifa-21-is-old-gen-on-the-pc-because-ea-did-not-want-to-raise-its-pc-system-requirements//

    Fifa 2013ten Fifa 2017'ye kadar oyunu Orjinal olarak çıktığı gibi alırdım. O zamanlar fiyatlar makul olduğu için oyundaki gelişmelerin az olması çok gözüme batmıyordu. 2018 de fiyatların tavan yapmaya başlamasıyla oyunu satın almadım. Çünkü oyun alırken bir oyuna bakarım oyun mu diye birde parama bakarım sokaktan mı topladım diye. Sonraki yılda adam akıllı bir gelişme güncelleme olmadı ama Fifa oynamayı özlediğim için Fifa 19'u satın aldım ve nerdeyse Fifa 17 den farksızdı. Normalde 300 saatten az oynamazdım ama o sene 100 saati geçmedim. Fifa 20'de yine adam akıllı bir gelişme kaydetmediler onuda almadım. Bu yine Fifa özlemim tutmasına rağmen almayacaktım taa ki Steam'e geldiğini görene kadar. Şimdi işin özüne gelmek gerekirse, tamam fiyatlar bizim ülkede böyle normalde 60 Euro yada 60 dolara çıkış yapıyor sabit olarak ama Ulan sen EA Steam gitti bize özel indirim yapıp fiyatı 270 lira çekti senin Origin'inde indirimle 50 Euro'ydu(480?). Bizim ülkeyi zaten fiyatlarda hiç ipine takmadın TL fiyat kuru bile getirmedin mağazana. Yıllardır aynı oyunu satıp duruyorsun. Şu FUT olmasa bu kadar da satamazsında neyse. Ulan adi firma 2 kuruşluk güncelleme yapmışsın onuda PC'ler kasar oynayamazsınız diye bahane üreterek mi vermiyorsun. Optimizasyon denen bişey var. Ne acayip grafikli oyunlar ne Düşük sistemlerde çalışıyor. İşte tekel olmak sadece burda değil her sektörde aynı sorunu yaratıyor. Rakip yoksa piyasa ağzınızın içine bakıyor. Sizde istediğiniz gibi at koşturuyorsunuz. Bu sene pc satışları bekledikleri gibi olmazsa Texture pack diye çıkarıp parayla satarlar. Sadece Türkiyeye satıyoruz biz bu oyunu o yüzden herkeste bunu kaldıracak pc yok dese neyse. Bizim ülke dışında iyi bir PC dizmek çok kolay. Teknoloji gelişti fiyatlar düştü. Neyse Sonuç inşallah batarsınız Kan emici Vampirler.
  • boş

  • Çöp. Hala Fifa 17 grafikleri var

  • Her şeyi geçtim online maçlarda momentum olmayan bir sistem istiyorum
  • Uğraşmak istemiyoruz desene aaron..

  • Beceremedik demenin alternatif yolları

  • şaka gibi ulan sanki 2020 nin gereksinimleri en yüksek sistemi istiyor da 2021 e güncelleme gelmemiş.


    biz bu piyasanın tekeliyiz istediğimizi yaparız demek yerine böyle saçma bir şey demişler işte.

  • :) FIFA :) 21'in :) yeni :) nesil :) özellikleri :) açıklandı; :) yeni :) nesil :) özellikleri :) sistem :) gereksinimleri :) artmasın :) diye :) PC'ye :) gelmeyecek :)
    düşünceli EA :):):):):):):):):):):):):):):):)

  • Yav he he.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 25 Kasım 2020; 13:47:12 >
  • Cyberpunk 2077, RDR 2 gibi oyunların PC gereksinimleri yanında FIFA'nın sistem gereksinimleri hiçbir şey. Açıklama mantıklı değil.


    düzeltme: Haberde biraz anlatım bozukluğu var. Doğrusu şöyle olacaktı:

    FIFA 2021 PC versiyonuna sistem gereksinimleri artmasın diye yeni nesil güncellemesi gelmeyecek.


    https://www.dsogaming.com/news/fifa-21-is-old-gen-on-the-pc-because-ea-did-not-want-to-raise-its-pc-system-requirements//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 25 Kasım 2020; 16:9:5 >
  • MrHamilton kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Birkaç yıldır aynı grafiklerle ve aynı oynanışla çıkıyor. değişen birşey yok. Bu jenerasyonda da öyle yeni nesil grafik felan göremedim ben.

  • sizin yalaninizi yiyim ea. etkilemesin diye gelmeyecekmismis
  • Yeni nesilde be yaptınız ki PC etkilesin
  • EA de düşünmese bizi ne olurdu halimiz.

  • Gerçekten çok büyük yenilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc yi iplemiyoruz demiyorlarda böyle bir açıklama yapıyorlar adamlar daha kaç yıllık hile olan skor yazıp maç koparma hilesini bile engellemiyor(engelleyemiyor) üstüne overall hack tarzında hilelere bile çözüm getirmeyen bir firma


    sanarsın yeni nesil getirseler piyasadaki en yüksek sistem gereksinimi isteyen pc oyunu olacaklar seneye yeni nesil gelmezse almıyorum fifayı falan


    almam için oynanış motorunun değişmesi lazım değişmezse kesin almıyorum

  • 14 dede aynisini yapmislardi
  • FİFA 21 zaten çıktı ne demek bu haber anlamadım bilen yazabilir mi?
  • Daha gerçekçi oyun istiyoruz. Bunlar hikaye.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.