Şimdi Ara

Wonder Woman 1984'ün Türkiye vizyon tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DC sinematik evreninin merakla beklenen filmlerinden olan Wonder Woman 1984'ün Türkiye'de gösterime gireceği yeni tarih belli oldu. Warner Bros tarafından yapılan açıklamalara göre film Türkiye'de 15 Ocak 2021'de yayınlanacak. 



    Türkiye'de yeni COVID-19 tedbirleri dolayısıyla şu anda bildiğiniz gibi sinema salonları kapalı durumda. Yapılan açıklamalarda bu durumun yıl sonuna kadar süreceği belirtilmişti. 2021 itibarıyla tekrar salonların seyirci ağırlamaya başlaması bekleniyor. Dolayısıyla herhangi bir değişiklik olmazsa Wonder Woman 1984 filmi sinemalarda izlenebilecek.



    Ayrıca Bkz.Wonder Woman 1984, doğrudan internete geliyor: İşte yayın tarihi



    Aralık'ta HBO Max'ta yayınlanacak



    Yeni Wonder Woman filmi sinemalardan önce internette yayınlanıyor. Warner Bros tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada, filmin 25 Aralık 2020 tarihinde HBO Max'ta yayınlanacağı duyurulmuştu. HBO Max Türkiye'de servis vermediği için yasal yollardan ulaşmak mümkün değil. Ancak elbette 25 Aralık'ta filmin 1080p ve 4K kalite versiyonları korsan sitelerde ulaşılabiliyor olacak. 






    Kaynak:https://variety.com/2020/film/box-office/wonder-woman-release-dates-1234839350/







  • Nihayet, sinemada izlemek istediğim filmlerden. DC ve Marvel evrenleri dahil en güçlü olmasa bile en savaşçı karakter. Doomsday ile kapışırken savaşıyor olmak onun için en büyük zevk kaynağı gibiydi :D İlk filmi beğendim, bu da güzel bir film olacaktır diye düşünüyorum

  • Aralıkta HBO Max'da yayınlanacak film için Ocak'ta Türkiye'de 15-30 bilet beklesinler.

  • tarihe bakinca savaslar ve salginlar hep buyuk kulturel degisimlere neden olmuslar, kusaklar boyu gelen aliskanliklari bir anda yikmislar. bu salginda bildigimiz anlamda sinema salonlarinin, o kulturun sonu olabilir. keza evimdeki dev ekran tv nin dibinde kanepeye uzaninca sinema salonunda izledigim filmden daha buyuk keyif veriyor, filmin icine daha cok giriyorum. sinema salonuna gitmek icin geride kalan tek neden filmin salonlara daha erken gelmesi. bu salgin ile o makasda kapaniyor, artik fimler stream video hizmetlerine daha once dusmeye basliyor. salgin bittiginde salonlar bir daha dolmayabilir, buda kalici olarak sinema kulturunu eve stream videoya tasiyabilir.

  • Ulan doğduğum yıl Dünyanın başına ne çok iş gelmiş, kitaplar filmler...

  • Yazar kardeşimizin haber ile ilgili ana teması "boşverin onu bunu 1080p veya 4K korsan indirip izleyin" diyor.
  • Welcome to kat.rip :)
  • 1984 e gerçekten geri dönüyoruz. artık evde izlemek için çekilmiş filimler izleyeceğiz. adıyla uyumlu olmuş istemedende olsa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.