Şimdi Ara

YouTube’un popüler çocuk kanalı Amazon ile anlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyuncak incelemeleri ile en fazla kazanan YouTube kanalları arasına girmeyi başaran Ryan’s World; sahibine yeni projelerin de kapısını açtı. Ryan Kaji yakın zamanda Amazon Kids+ platformunda olacak.



    Amazon Kids+ nedir?



    Eski adı FreeTime Unlimited olan Amazon Kids+ platformu tamamen çocuklara yönelik içerikler barındırıyor. Kitaplar, diziler, animasyonlar, eğitim uygulamaları ve oyunlar bu platformda yer alıyor. Ayrıca Amazon özel içeriklerle de platformu destekliyor.



    [bkzdh=127050]



    Ryan Kaji’nin Super Spy Ryan adındaki dizisi Amazon’un ilk uzun soluklu çocuk programı olacak. YouTube kanalının aksine Ryan Kaji kısmen animasyon ile desteklenmiş bir çocuk ajan rolünü üstlenecek.



    27 Kasım’da başlayacak olan dizi ile ilişkilendirilen ajan temalı Ryan’s World oyuncakları da Amazon üzerinden satışa başlamış durumda. Amazon Kids+ aboneliği aylık 4.99$ iken Prime üyelerine aylık 2.99$.



     



    Kaynak:https://www.engadget.com/ryan-kaji-show-amazon-kids-plus-203627399.html







  • Amazon bizi bu çöplerden kurtaracak rahat edeceğiz diyorduk, bir bakıma yine kurtardı sayılır kendisine çekerek bizim etkilenmemizi engelliyor Jupiter in astroidleri toplayıp Dünyaya gelmelerini engellediği gibi. Çok sağol Amazon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'un yerinde olsam banlarım hesabı ya da önerilerden kaldırırım ki birini yapacaktir. Youtube besleyip buyutsun sonra rakip platforma gitsin ayni zamanda youtube ekmegini yemeye devam etsin. Google acısı çıkariri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.