Şimdi Ara

2021'in ilk çeyreğinde gelecek 5 telefon, Snapdragon 875 ve 100W hızlı şarja sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Qualcomm'un 1 Aralık'ta yapacağı Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nde tanıtılması planlanan Snapdragon 875 yonga seti hakkında ortaya çıkan önceki raporlar, işlemcinin 100W'a kadar hızlı şarjı destekleyeceğini gösteriyor.



    Akıllı telefon pazarının güvenilir duyumcularından Digital Chat Station, 2021'in ilk çeyreğinde Snapdragon 875 yonga seti ve 100W hızlı şarj teknolojisine sahip beş yeni akıllı telefonun geleceğini belirtti.



    Ayrıca Bkz.Qualcomm, Huawei'ye işlemci satmak için lisans aldı



    100W hızlı şarj ve Snapdragon 875



    Yakın zamanda tanıtılacak olan Snapdragon 875'in Quick Charge 5 sayesinde 100W hızlı şarj desteği sağlayacağı belirtiliyor. Qualcomm testlerine göre 4.500 mAh batarya sadece 5 dakikada % 0 ile % 50 arasında şarj edilebilir. Böyle bir bataryanın tam olarak şarj edilmesi 15 dakika sürecek.



    Sızıntı, 2021'in ilk çeyreğinde Snapdragon 875 ile gelecek 5 akıllı telefonun ayrıca 100W hızlı şarj desteği sunacağını belirtiyor.



    Son raporlar, 5nm sürecinde üretilen Snapdragon 875 yonga setini ilk olarak kullanacak telefonları ortaya koydu. Raporlara göre OnePlus 9, Samsung Galaxy S21 Plus ve Xiaomi Mi 11, Snapdragon 875 yonga setinden güç alacak ve 100 W hızlı şarj desteği sunacak. 



    Her iki teknolojiyi de içeren diğer iki cihaz ise Oppo ve Vivo modelleri olabilir.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/there_will_be_five_snapdragon_875powered_flagships_in_q1_with_100w_charging_says_leakster-news-46376.php







  • Oppo'nun kendi şarj teknolojisi var. Boşu boşuna lisans ücretini vereceğini sanmam.

  • Samsungu da saymaya gerek yok, nasılsa exynos çöpüyle gelecek buraya.

  • Geçen senelerdeki fikir bulamayınca kamera ekleme modası gibi şimdi de bunu çıkardılar başımıza. Her türlü günün sonunda şarja takıp sabah çıkarılacağı için lüzumu yok. Enerji verimliliğini sağlasınlar önce derim. Apple’a bak, iPhone 12 mini 2.227 mAh pille bir günü çıkartıyor. Olmadı iPhone 12, 2.815 mAh. Kaldı ki bu adaptörlerin çoğu kullanıcı tarafından kullanılmayacağını da belirteyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    çöp demeyelim ama sd varken o kadar para verip exynos almam bende.

  • Iphonelar da type c ye gecmeyip hala 18-20w seviyesinde takilsinlar... Lpddr4 kullanimina devam etsinler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5G ülkeye bir türlü gelemedi ya la...

  • Samsungu saymasan bile sd 875 in döküm üreticisi XD

  • Telefonu değiştirecektim yakın zaman da ancak sd 875 geliyorsa bunun için beklenir.oneplus 9 veya xiaomi mi 11 ikisinden birini alacağız artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sir Joseph S kullanıcısına yanıt
    iPhone 12 Mini'nin neresi bir günü çıkarıyor? Daha sıfır telefon 4.5 saat ekran süresi veriyor testlerde. 1 sene sonra daha da düşer. Günde 2 defa şarj ister o cihaz. Nasılsa yazmak bedava. O adaptörler kutuda geliyor ve gelecek merak etme Apple gibi ayrıyetten 150-200 TL'ye satmıyorlar. Sene 2020 iPhone Pro Max modeli halen 2 saate yakın sürede şarj oluyor. Ben şuan Oneplus kullanıyorum, 0'dan 100'e 37 dakikada şarj oluyor telefon. Bunu bırakıp ona geçsem, attan inip eşeğe binmiş gibi hissederim. Bazen gece unutuyorum takmayı, gün içinde şarj bitince 15 dakika takıyorum, gün boyunca götürüyor. Bu rahatlığı bilmeden, alışmadan konuşmayın.

  • Sir Joseph S kullanıcısına yanıt
    Gün içinde koşturmaca sırasında oturup 2 saat telefonun şarj olmasını bekleten iPhone mu mantıklı yoksa 15 dakikada %50 şarj olan telefonu almak mı? Tercih meselesi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.