Şimdi Ara

Hayatta kalma simülasyon oyunu The Bonfire 2: Uncharted Shores, Android için erken erişime açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Xigma Games'in yaptığı şehir inşa ettiğiniz hayatta kalma simülasyon oyunu The Bonfire 2: Uncharted Shores'un erken erişim süreci Android cihazlarda da başladı.



    Ayrıca Bkz.Macera oyunu Alba: A Wildlife Adventure, 11 Aralık'ta Apple Arcade'e geliyor



    Daha önce iOS ve PC için yayınlanmış olan oyun bugünden itibaren Android cihazlar için de erişime açılmış durumda. Oyun şu anda erken erişim sürecinde olduğu için ufak da olsa hatalar mevcut olabilir. Google Play sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyun Google Play üzerinde ücretsiz olarak indirilebiliyor ancak ne yazık ki oyunun içerisindeki zamana göre 10 gün oynadığınız zaman, geriye kalanını oynayabilmeniz için 44,99 TL talep ediyor. En azından oyunu bir süre deneyip alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.



    Oyunun iOS versiyonunda ne yazık ki bir deneme süreci yok direkt olarak 46,99 TL'ye satılıyor. App Store sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.





    Tanıtım Yazısı



    İnşa et, hayatta kal, keşfet.



    Bu hayatta kalma oyununda gün boyunca inşa et, üret, kaynakları topla ve geceleri saldırılardan kurtul.



    Ödüllü oyun The Bonfire: Forsaken Lands'in devamı The Bonfire 2: Uncharted Shores, ilk oyunu her yönden geliştiriyor ve derinlik katıyor.



    Şehrini tasarla, kaynak zincirini ve işçileri benzersiz kişilik özellikleriyle yönet, prosedüre göre oluşturulmuş dünya haritasını gemilerle keşfet, özgür şehirlerle ticaret yap ve gizemli zindanları keşfet.



    Güçlü bir şehir inşa et ve antik şeytanı yenmek büyülü eserler topla.








  • Zaten uzunca süredir pandemide evde kalarak bu oyunu oynuyoruz :(

  • İncelememi yazıyorum. Oyun ücretsiz 100mb olsa da grafikleri çok hoş. Dst benzeri yarı 2D Yarı 3D bir arayüzle oynuyorsunuz. Sanırım 10 günden sonra ücret istiyor yada günde 10 dk oynatıyor ben tam sürümünü oynadım. Tam sürüm için 45tl isteniyor. Offline bir oyun için pahalı ayrıca 9-15fps arası grafikleri en yüksek ayarda veriyor oysa 1660ti bilgisayarda emilatör ile oynadım en az 60fps vermeliydi. Kasmalardan rahatsız olmadım çünkü fark edilmiyor gibiydi. Ayrıca oyunun verdiği keyife değer. Sabah başladığım oyunu medium zorlukta akşam bitirdim tek seferde. Zor ama şansıma iyi bir bina yerleşimi yaparak başladım. Başta bir adacıkla başlayıp yandaki 2 adayı (sağ ve sol) zamanla köprü yaparak açıyorsunuz. Türkçe dil desteği yok. Görevleri anlamayabilirsiniz. Her insana isim vermek önemli. İlerledikce daha doğru isimlendirme yapmayı öğrendim çünkü her insanın bir yeteneği var. Eğitimi geçemeyip ayaş olanlara ıskarta adını verip ölebileceği bir kuleye koymak acımasızca ama mantıklı :D Bu insanlar lvl kazandıkca 3 özellikten birini verebiliyorsunuz (güç / uzak atıcı / işçi). Savaşçı ve kule okçuları sabah uyur akşam devriye gezer. En zorlandığım şey altar of elder binasını yapmaktı. Son savaşa 142. gün girdim belki herkesde farklıdır. Son savaşta mutlaka tital çağırmak gerek, çağırmayı unutan save'ye geri dönebilir. Geliştikce bir yanım sıfırdan başlamak istedi diğer yanımsa "dur olm zaten çok uğraştırıyor buraya gelmek" dedi. Northgard gibi multiplayer olsaydı parasını hak ettiğini söyleyebilirdim. Oyun beta aşamasında, daha devamı gelecek bir şekilde bitirmişler. Haritanın daha 4'de biri açıldı.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.