Şimdi Ara

Logitech en hafif oyuncu faresini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyuncu farelerindeki hafiflik yarışına Logitech de katılıyor. Logitech G PRO X SUPERLIGHT kablosuz oyuncu faresi daha hafif yapısıyla oyunculara en üst düzeyde esneklik tanımayı amaçlıyor.



    Logitech G PRO X SUPERLIGHT özellikleri ve fiyatı



    Logitech G PRO X SUPERLIGHT oyuncu faresi Astralis tarafından Season 12 ESL PRO finallerinde test edilmiş ve hafifliğiyle önemli bir rol oynadığı görülmüş. Rakiplerinin aksine açık iskelete yapısı kullanmayan fare modeli 63 gram ağırlığa ulaşıyor.



    Ayrıca Bkz.İşlemcilerde yeni bir dönem başlıyor



    HERO 25K optik sensör sayesinde 25600 DPI hassasiyet oranı sunabilen fare ayrıca saç telinin ellide biri seviyesinde yani mikron altı seviyede doğruluk oranı yüksek hareket takibi yapabilen ilk ürün olma özelliğini taşıyor. Sensör ayrıca en yüksek hassasiyet seviyesinde dahi güç tüketimini minimize edebiliyor.



    Bağlantı tarafında firmanın 2.4 GHz LIGHTSPEED teknolojisi kullanılıyor ve gecikme en aza indiriliyor. Fare ayakları sürtünmeyi engelleyecek şekilde tasarlanmış. Tek şarj ile 70 saate kadar kulanılabilen fare için 150$ fiyat etiketi belirlenmiş.





    Kaynak:https://www.techpowerup.com/274862/logitech-g-unveils-its-lightest-wireless-esports-gaming-mouse-yet







  • deliksiz 60 gram nasıl yapmışlar acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence malzemeden kısmak için firmalar bu yönde ilerliyor :D

  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Delik detayı bana göre tasarım ve görsellik için yapılmış bir şey. Mesela kapalı bir kabukta 1mm kalınlığında plastik kullanılıyorsa delikli hale getirip aynı sertliği sağlamak için 2-3mm plastik gerekebilir. Toplam malzeme ağırlığı inanılmaz fark yaratmaz yani. Esas ağırlık iç bileşenlerdedir.

  • Hafif olunca ne oluyor anlamış değilim. Dezavantaj bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    İşin şakası bir yana hakikaten hafiflik büyük rahatlık.G502 var bende harika bir fare ama baktım uzun kullanımda rahat değil,artı rekabetci oyunlarda kullanışlı değil,G102 ye geçtim.Dünya varmış eziyet etmişim kendime.

  • Razer Deathadder V2 kullanıyordum önceden çok güzeldi elime oturuşu hafiliği ama anakart ile yazılımı çakıştığı için iade etmek durumunda kalmıştım daha sonra elime cuk oturacak Glorious Model O Wireless çıktığını duydum baktım fiyatıda iyidi fakat delikli olduğu için içime sinmemişti bu cidden güzel olmuş logitech tercih edebilirim ama 149€ ne anlamadım gitti pahalı geldi bana steelseries de bu fiyattan çıkarttı hem delikli hem rgb si var fiyatı yüksek hafiflik ve deliksiz tasarım için bu fiyat değmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somoncum -- 19 Kasım 2020; 16:31:48 >
  • eylül kabus kullanıcısına yanıt
    hayır aksine avantaj.uzun saatler özellikle fps oyunu oynıyınca bileğim ağrımaya başlıyordu,şuan 65 gramlık bir mouse kullanıyorum ve hiçbir problemim yok.tabi ki kişişel tercihiniz ağır olması olabilir fakat hafif olması kesinlikle dezavantaj değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok hafif olması iyi bir şey değil.

  • Aslında genel olarak benim farkettiğim olay şu.Ne kadar ağır mause kullanırsan kullan, üzerinde gezdirdiğin mat'ın kaliteside önem arz ediyor .İyi bir mat güzel bir kaygan zemin olursa o mause tüy gibi oluyor ama mat kalitesiz ise iyi kaymıyorsa 50 gramlık mause bile olsa ağır geliyor.

  • Hafiflikten daha önemlisi farenin ufak olması sorun. Fare ne kadar ufak olur ise bileğin ve elin masaya dayanma miktarı o kadar artar. Masaya sürekli dayanan bilekte de "karpal tünel" sendromu ortaya çıkıyor ki bu çok ciddi bir sağlık sorunu. Ne yazık ki avucu iyi kavrayan ve bileği yukarıda tutan büyük fareler çok pahalı ve çok nadir üretiliyor. Bilek destekleyici ürünler de pahalı ve sağlıksız. Bu konuda onca yıl arayıp da rastlantıyla bulup kullandığım İkea'da satılan "oyuncak peluş domuzları" öneririm. Bilek altına inanılmaz güzel oturuyor ve ekranı da silmekte kullanıyorsun ve ucuz. Yeri gelmişken söyleyeyim birinin canı kurtulur belki dedim. Umarım, ben çok muhafazakarım domuz peluş oyuncak eve girmez deyip kızan olmaz.


    Logitech en hafif oyuncu faresini duyurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 19 Kasım 2020; 17:0:4 >




  • kendi hafif fiyatı ağır

    150 $ X 10 => 1500 Tl..jik

  • por favor kullanıcısına yanıt
    niye?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana göre hafif olması çok saçma. İnternet kafelerde olan, scrollun yanında ufak beyaz bir 3. Tuş bulunan siyah mouselar gibi his verir bana. İçinde ilkel bir mouse donanımı bulunduğundan kaynaklı hafif olduğu mesajı alırım bilinçaltıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün TR’de ne zaman satışa çıkacak acaba ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.