Şimdi Ara

Mad Catz hafiflik odaklı M.O.J.O M1 oyuncu faresini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde oyunculara yönelik olarak hafifliğiyle öne çıkan fareleri sıkça görmeye başladık. Pek çok markanın ardından Mad Catz de M.O.J.O M1 adını verdiği hafifliğe odaklı yeni kablolu oyuncu faresini duyurdu.



    Mad Catz M.O.J.O M1 neler sunuyor?



    Mad Catz M.O.J.O M1 firmanın baştan aşağı yeniden tasarladığı bir model olmuş. Kuş yuvalarından esinlenerek asimetrik oyuk piramit tasarımını geliştiren fare sadece 70 gram ve avuç içine en iyi konforu sunmayı amaçlıyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Türkiye fiyatları belli oldu iddiası



    PixArt PMW3360 optik sensörü 12000 DPI hassasiyet seviyesine sahip. Ayrıca 250IPS, 50G hızlanma ve 1000Hz tarama oranı sunuyor. Mad Catz DAKOTA mekanik tuşlar ise 60 milyon basışa dayanıklı.



    Firma daha hassas iletişim için yeni bir sinyal algılama teknolojisi geliştirmiş. Bu sayede sinyal kaydı hassas bir şekilde yapılıyor ve 0.2 saniye içerisinde tepki veriliyor. Bu sistemin diğer mekanik tuşlardan yüzde 60 daha hızlı sonuç verdiği ifade ediliyor.



    Mad Catz M.O.J.O M1 oyuncu faresi ayrıca iç kısımda bir RGB aydınlatmaya da sahip. Bu aydınlatma doğrudan fare üzerindeki tuşlar ile ayarlanabiliyor. Böylece yazılıma da gerek kalmıyor. Henüz fare için bir fiyat açıklanmadı.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/274776/mad-catz-announces-the-m-o-j-o-m1-lightweight-gaming-mouse







  • Hiç konforlu durmuyor o delikler kaç saat kullanıcaz bu aleti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden oyuncu farelerinde ekstra ağırlıklar olurdu. Logitech G500'de ayrı bir kutuda, farklı gramajlara sahip diskler vardı mesela. Pazarlama stratejisi değişiyor, zamanında ağırlık trend idi, şimdi hafiflik. Bir kaç sene sonra tekrar ağırlık eklemeli fareler satışa çıkar.

  • En son iflas erteleme istedi diye haberini okumuştum. Ürünlerini satın almayı sevdiğim bir firmaydı. En son rgb'li ürünler henüz ortada yokken rgb şık bir hafif rgb'li mouse pro x3 ön siparişlerini iptal etmişlerdi. Nasıl oldu da toparlanıp yeni ürün çıkarabildi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.