Şimdi Ara

PS5 ve Xbox Series Japonya'da Çıkış Haftasında Ne Kadar Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Famitsu, yeni nesil konsolların Japonya'da çıkış haftasında ne kadar sattığını açıkladı.

PlayStation 5 ilk dört gününde 118.085 adet satarken Xbox Series ilk altı gününde 20.534 adet sattı.

Famitsu iki konsolun da anında tükendiğini ve stok sıkıntısının devam ettiğini belirtti.

Ayrıca Japonya'da Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in 18.640 adet ve Demon's Souls remake'in 18.607 adet sattığı da açıklandı. Satış miktarları sadece kutulu versiyona ait.

Önceki nesillerde PlayStation ve Xbox konsollarının Japonya'da çıkışında yaptığı satışlar:

PS2: 631.000
    PSP: 166.000
    PS3: 88.000
    PS4: 322.000

Xbox: 124.000
    Xbox 360: 62.000
    Xbox One: 24.000

• Xbox epey iyi satmis bu kadar beklemiyordum. Genelde Japonyada komik rakamlarda satiyordu çünkü 50 vs gibi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox japonya için gayet iyi satmış.

O değilde gpu ve konsollardaki stok sıkıntısı kabak tadı vermeye başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps2 nin cikis satisina bak.Kral ebediyen kral... Gunumuzun beyin yikama pazarlama teknikleri,sosyal medya gucu vs si o donem olsa ps2 kalitesinde bir konsol toplamda en az 250 300 milyon rahat satardi.Zamaninda GTA gibi bircok agir bomba oyun ps2ye zamanli ozel veya komple ozel cikardi pazar gucune bak.

• Dlc dlc dedikleri oyun Spider Man Seris X kadar satmış yani ben dogru goruyorum demi? :D ben hic bir generasyon bu kadar tepetakla konsol gormedim. guc guc dediler tetris oynayip ucak uçurtuyorlar, konsol da bir Bluray oyun kadar satamiyor.

• Ps2 satışı neymiş öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.