Şimdi Ara

Yeni Mass Effect oyunundan konsept tasarımlar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bilim kurgu aksiyon RPG türünün en önemli serilerinden biri olan Mass Effect'in yeni oyunundan bazı konsept tasarımlar paylaşıldı. 



    Ayrıca Bkz.PlayStation gibi Xbox oyunlarının fiyatı da artabilir



    Paylaşılan görüntüler 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development isimli kitaptan çekilmiş. Eurogamer'ın haberine göre bu görseller yeni geliştirilen Mass Effect oyunundan.Geçtiğimiz hafta duyurulan bu yeni Mass Effect oyunu eski ekip ile birlikte geliştiriliyor ancak ne yazık ki şimdilik hiçbir bilgi yok oyun hakkında.



    Ayrıca yeni Mass Effect duyurusu ile birlikte İlk üç oyunun remastered versiyonlarını içerecek olan Mass Effect Legendary Edition paketi de duyurulmuştu. Mass Effect Legendary Edition, 2021 yılında yayınlanacak ancak yeni oyunu daha bir süre bekleyeceğiz gibi duruyor.



    Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.









    Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2020-11-17-next-mass-effect-teased-further-in-new-artwork







  • Yeni nesil kartlarla bu oyun efsane olur. 5700 XT ile ekrana ekmek banarız artık...

  • Artık görsel sanatlar çok ilerlerdi gerek sinema gerek ise oyun dünyasında çalışan çok çok yetenekli sanatçılar var ve harika işler çıkartıyorlar. Sorun o sanatçıların emeğine uygun senaryo ve oyun tasarlamanın zorlanması, çünkü ne kadar iyi görseller olursa olsun senaryo ve yönetmenlik ve işleyiş kötü ise bütün emek çöp. Ama iyi bir senaryo ve yönetmenlik var ise, kötü bir görseli kurtarıyor her zaman.

  • Mass Effect Andromeda ve Anthem'den sonra Bioware'in sağlamını geçtim, oyun çıkaracak becerisi olduğuna inanan varsa. Buyursun alsın. Lütfen bir inceleyin şirkette adam kaldı mı? Batan gemi misali her bir eleman kaçmanın derdinden. Anthem'in tanıtım yüzü ve baş tasarımcısı bile Anthem bir senesini doldurmadan şirketten ayrıldı(kaçtı). Daha sağlam şirketler kapanırken, bu şirketi EA'nin ayakta tutmasının tek sebebi Mass Effect gibi isim yapmış oyunların isminden kazanmak. Mass Effect bildiğiniz Mass Effect değil artık. Bioware ise boş bir kabuktan ibaret.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.