Şimdi Ara

Kendisi küçük, etkisi ve faydası büyük: EBK-M44 envantere girmeye hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM) %100 yerli, her türlü çevre koşuluna uygun EBK-M44 El Bombası Kutusunu geliştirdi. 2 saniye içinde, silahı bırakmadan, tek elle el bombasını kullanma imkânı veren ekipman çift emniyet sistemli.



    EBK-M44, pimi çekilmiş olsa bile el bombasını geri koyma ve taşıma imkânıyla operasyonun güvenli şekilde sürmesini sağlıyor.






    Kendisi küçük, etkisi ve faydası çok büyük olan EBK-M44, girdiği tüm zorlu testleri başarıyla tamamlayarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterine girmeye hazır hale geldi. Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir EBK-M44 El Bombası Kutusunu, meskûn mahal ve özel saha operasyonları için; sağlam, hafif ve işlevsel olduğunu belirtti.





    Kaynak:https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1327892656412880896?s=20







  • Her ne kadar bir sürü testten geçse de, pimi çekilmiş bir el bombasını geri koymak büyük bir stres bana göre, şahsen ben her an ölebilirim diye koyardım. Allah askerlerimizi korusun.

  • Aynen kim koyar bilmiyorum geri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • el bombalarının çalışma prensibini bilmediğin için öyle geliyor, el bombaları gayet basit bir düzeneğe sahiptir pimi çekilmiş ve geri takılmış bir bombada kararsızlık diye bir şey söz konusu olmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.