Şimdi Ara

50 TL değerindeki Genesis Alpha One, Amazon Prime üyelerine ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta yine Amazon Prime'dan güzel bir haber geldi. Prime Gaming üyelerine şu anda 50 TL değerindeki Genesis Alpha One Deluxe Edition oyunu ücretsiz dağıtılıyor. Oyun önümüzdeki bir ay boyunca ücretsiz olacak ve şimdi kütüphanenize eklerseniz Prime üyeliğiniz sonlansa bile sizde kalacak.



    2019'un başlarında piyasaya sürülen Genesis Alpha One, Steam'de genel anlamıyla olumlu yorumlara sahip. İlginç oynanışı ve görsel kalitesiyle de dikkat çeken oyun için verilen açıklama şöyle:



    "Uzay gemisi inşa edebileceğin bu rogue benzeri FPS oyunundaki geniş evreni keşfet. Genesis Alpha One, heyecan verici rogue benzeri mekaniklerini, kapsamlı uzay gemisi inşa etme sistemini ve hızlı birinci şahıs aksiyonunu bir araya getirerek seni yıldızlararası bir önder yapıyor."





    Prime Gaming'te hemen her hafta yeni ücretsiz oyunlar dağıtılıyor. Dağıtılan oyunlar genel anlamıyla bağımsız ve düşük bütçeli yapımlar. Ancak yine de ara sıra güzel oyunlar da verildiği oluyor.



    Yeni Prime Gaming oyunlarını almak için bu sayfaya tıklayabilirsiniz. Sayfanın üst kısmında GTA 5, Apex Legends gibi oyunlar için dağıtılan oyun içi içerikleri (loot) var, aşağıda ise ücretsiz oyunlar görülüyor. Genesis Alpha One haricinde Victor Vran, A Knight's Quest, Layers of Fear ve Kona gibi oyunlar da şu anda ücretsiz.



    Prime Gaming oyunlarını Amazon Launcher veya Prime Launcher ile kurabilirsiniz. Amazon Launcher için link burada








  • Steam, Epic, Amazon Launcher, Ubisoft bilgisayar resmen mağaza çöplüğüne döndü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdm6 -- 16 Kasım 2020; 9:33:14 >
  • erdm6 kullanıcısına yanıt

    Niye çöplük olsun ki? Bu sizdeki takıntıyla alakalı. Kutulu oyun koleksiyonu var insanların sen 3-4 tane yazılım kurup simgesini masaüstüne koyunca çöplük oldu diyorsun. Eskiden launcherlar yerine oyun simgeleri doldururduk. Bu mantıkla internet üzerinden dizi film sektörü de çöplük. Netflix var amazon var hbo bilmem ne var, disney var.


    Neyse sonuç olarak takılmayın bu kadar 3-5 launcher kurmakla bir şey olmaz. Ben sadece world of tanks için kendi launcherini kurdum, black desert online içinde durum öyle. Her oyunu steamde bulamazsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256 gb ssd kullanıyorum bir zaman sonra her mb'tın önemi oluyor,mağazalar da az yer kaplamıyor zaten.Bunun birde dizi film tarafı var oraya hiç girmiyorum, durum daha

    berbat.Ayrıca bilgisayarın açılış hızına bile etkisi var mecburen kapatmak zorunda kalıyorsun.


    Çöplük olayına gelince bu takıntı değil kullanım alışkanlıklarıyla alakalı bir durum.Ben temiz az simgeli masaüstü tercih ederim sizin böyle bir alışkanlığınız yoktur

    masaüstünün yarısına kadar simge olsa bile rahatsız olmayabilirsiniz tamamen size kalmış.

  • Güzel oyuna benziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.