Şimdi Ara

Jared Leto, Zack Snyder's Justice League'de farklı bir Joker görünümüne sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 2017 yılında yayınlanan ancak yönetmen değişikliğinden dolayı daha farklı bir film olarak karşımıza çıkan Justice League, bildiğiniz gibi orijinal yönetmenine kavuştu ve filmin orijinal hali için çalışmalar yapılıyor. Filmin bu yeni halinin ismi de Zack Snyder's Justice League.



    Ayrıca Bkz.Zack Snyder, Justice League 2 planlarını çoktan yapmış



    Birkaç hafta önce ek çekimlere başlandığı bilinen filmden yeni detaylar paylaşıldı. Yine birkaç hafta önce ek çekimlere başlayan Jared Leto, bildiğiniz gibi bu filmde tekrar Joker'i calandıracak. Ancak son açıklanan bilgiye göre Jared Leto'nun Joker'i bu filmde farklı bir görünüme sahip olacak. Jared Leto'nun Joker'inin en çok görünüşünden ve gülüşünden dolayı tepki çektiğini düşünürsek yerinde bir karar olduğunu söyleyebiliriz.



    Ayrıca açıklanan diğer detaylara göre film için yapılan ek çekimler, filmi sadece 4 dakika uzatmak içinmiş. Ayrıca şu anda Fantastic Beasts çekimlerinde olan Ezra Miller'ın (The Flash) çekimleri de Fantastic Beasts'in stüdyosunda gerçekleşmiş. Zack Snyder, Zoom aracılığıyla sahneleri yönetmiş.



    Justice League Snyder Cut birer saatlik 4 bölümden oluşacak ve bir dizi şeklinde yayınlanacak. Net bir yayın tarihi bilinmiyor ancak 2021 yılında HBO Max'te yayınlancağı biliniyor.



    Kaynak:https://comicbook.com/movies/news/jared-letos-joker-will-have-a-new-look-in-zack-snyders-justice-l/







  • Ben olayı tam anlamadım. Yeni çekilen sahneler var mı yoksa eski sahnelerden birleştirip ortaya yeni film mi çıkarıyorlar? Nasıl 4 saat oluyor orasını da anlamadım. İlk filmle bunun arasında ne kadar ve nasıl fark olacak merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zack, filmden ayrılmadan önce zaten uzunca bir çekim yapmışlar ama son aşamada, kızı yüzünden ayrılınca yeni yönetmenle anlaşıp onun çekimlerini beyaz perdeye aktarmışlar. Bu versiyon ise Zack'in çekimleri üzerinden yürüyor. Yani yarıda bırakmak zorunda kaldığı işini bitiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu izlediğimiz filmde zack in sahneleri var mıydı yok muydu? Ben başta bir kaç sahne değişir herhalde diyordum baştan filmi yarattıklarını düşünmüyordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jared'in Jokerine hiç alışamamıştım. Suicide'da fazla punk ve gym genç bir tip olarak itici durmuştu, Joker'in o olgun hastalıklı psikopat halinden çok Punk Rock şarkıcısı gibi duruyordu. Umarım makyajını ve imajını değiştirerek daha iyi adapte ederler yeni filmine.

  • En kötü jokerdi. İnşallah düzelir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.