Şimdi Ara

Haftaya yayınlanacak olan Cyberpunk 2077 canlı yayını Johnny Silverhand'e ve oyunun müziklerine odaklanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayıncılığını ve geliştiricliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin tanıtılması adına bildiğiniz gibi Night City Wire isimli bir seri yayınlanıyor. Bu serinin yeni bölümünün konusu belli oldu.



    Ayrıca Bkz.FIFA 21'in yeni güncellemesi ile birlikte oyun içi ödemelere ve oynanış süresine limit getirilebilecek



    Geçtiğimiz saatlerde Night City Wire'ın beşinci bölümünün konusu açıklandı. Beşinci bölüm Keanu Reeves'in canlandırdığı Johnny Silverhand'e dair daha fazla bilgi almamızı sağlayacak. Ayrıca oyunun müziklerine dair de yeni detaylar öğreneceğiz. 



    Night City Wire'ın beşinci bölümü 19 Kasım'da Türkiye saati ile 21:00'da Twitch kanalı üzerinden canlı bir şekilde yayınlanacak. Buraya tıklayarak canlı yayının olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. Canlı yayın bittikten bir süre sonra da Donanımhaber'de canlı yayın tekrarını bulabilirsiniz.



    Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte yayınlanacak. Yeni nesil sürümü 2021'de gelecek fakat geriye uyumluluk sayesinde oyunun çıkış tarihinden itibaren yeni nesil konsollarda da oynayabileceksiniz.








  • Bu oyunu ps5 için almak istiyorum umarım beni üzmez sıkıcı ve sürekli kendini tekrar eden bir senaryo umarım yoktur görsellerde ps5 yakışır olur yoksa çöp gibi grafiklerde oyun oynamak sıkıcı bir hal alır

  • joven kullanıcısına yanıt

    Yeni nesil versiyonu sonra gelecek. Şu an geriye uyumlu şekilde oynanabilecek. O yüzden iyi bir PC'de oynamak daha iyi olur. Özellikle ilk çıkan PS4 ve Xbox One konsollarında bu oyunun tatmin edici seviyede olacağını sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    Ps4 artık miyadını doldurdu ps5 görselleri bakalım nasıl olacak

  • İyi bari 19 Kasım'da bir şey çıkarıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Hocam geleceği görmüşsünüz. Oyun eski nesilde patladı. Yeni nesil nasıl mı? PS5'te sürekli çökme sorunları yaşıyorum. Tadına varamadık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.