Şimdi Ara

Mindhunter, Fight Club ve Gone Girl gibi yapımların yönetmeni David Fincher, Netflix ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Özellikle 2020 yılının en popüler eğlence şirketlerinden biri olan Netflix, film ve dizi anlamında şirketine büyük başarılara imza atmış bir ismi daha kattı. 



    Ayrıca Bkz.Zack Snyder, Justice League 2 planlarını çoktan yapmış



    Daha önce Netflix'e özel olarak Mindhunter dizisine imza atmış olan ancak birçok filmini Netflix'te bulabileceğimiz David Fincher, Netflix ile 4 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz saatlerde Premiere'e konuşan başarılı yönetmen, 4 yıl boyunca Netflix'e özel içerikler üreteceğini söyledi.



    Geçtiğimiz haftalarda Mindhunter'a büyük bir ihtimalle devam edilmeyeceğini söyleyen Fincher, Mindhunter hakkında konuşmadı ancak büyük bir ihtimalle yine dizinin devamı gelmeyecek çünkü daha önce açıklanan sebep dizinin reytinginin düşük olmasıydı. Eğer Netflix bir karar değişikliği yapmaza büyük ihtimalle yine Mindhunter'ın yeni sezonunu göremeyeceğiz.



    David Fincher'ın yeni filmi "Mank" haftaya vizyona girecek ancak 4 Aralık'ta da Netflix'te erişime açılacak. Ayrıca David Fİncher'ın ne kadar başarılı bir yönetmen olduğunu tekrar vurgulamak için daha önce yönetmenliğini yaptığı yapımların bir kısmını tekrar sayalım: Fight Club, Gone Girl, The Social Network, Zodiac, Seven, Mindhunter ve The Curious Case of Benjamin Button.








  • ulan daha yeni mindhunter'ı fazla izleyen yok, maliyetini çıkarmıyor diye iptal etmediniz mi?  


    millet kaliteli içerikleri anlamıyor ki. izleyici sayısı az olduğu zaman projeler iptal edilecekse boşuna anlaşma sağlanmış  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Kasım 2020; 22:36:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.