Şimdi Ara

Realme 7 5G geliyor: Tanıtım tarihi resmileşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme 7 serisinde bulunan  Realme 7, Realme 7 Pro ve Realme 7i akıllı telefonları 5G bağlantıyı desteklemiyor. Şirket seriye 5G özellikli yeni bir telefon eklemek için hazırlanıyor. Realme 7 5G adı verilen telefonun, şirketin Twitter hesabından paylaşılan bir görselle 19 Kasım'da tanıtılacağı duyuruldu. Realme 7 5G; Realme X50 5G ve Realme X50 Pro 5G telefonlarından sonra şirkentin 5G'li üçüncü telefonu olacak.



    Resmi olmayan bir bilgiye göre Realme 7 5G, daha önce Çin'de piyasaya sürülmüş olan 5G özellikli Realme V5'in küresel pazarlar için yeniden adlandırılmış hali olacak.



    Paylaşılan görselde telefonun ekranının ve yan tarafının bir kısmını görebiliyoruz.  Görsele göre telefon, delikli ekrana ve yana monte edilmiş parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Parmak izi okuyucusunun telefonun yan tarafına entegre edilmiş olması cihazın LCD panele sahip olacağını gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei Mate X2, ilk sertifikasını aldı: 66W hızlı şarj desteği sunacak



    Realme 7 5G beklenilen özellikler



    Realme 7 5G'de, 90Hz yenileme hızına ve FHD+ çözünürlüğe sahip  6.5 inç LCD ekran yer alacak.



    Telefon, 6GB/8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile eşleştirilecek sekiz çekirdekli bir MediaTek Dimensity 720 yonga seti tarafından desteklenecek.



    Realme 7 5G'de dörtlü arka kamera kurulumu bulunacak. Kurulumda, 48 MP birincil lens, 8 MP 119° ultra geniş açılı lens, 2 MP makro ve 2MP derinlik sensörü yer alacak. Ön kameranın çözünürlüğü ise 16 MP.



    65 dakika içinde tam şarj sağlayabilen bir USB C Tipi bağlantı noktası aracılığıyla 30W hızlı şarj desteğine sahip bir 5.000 mAh bataryanın bulunacağı Realme 7 5G, Android 10 tabanlı Realme UI 1.0'ı çalıştıracak.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_7_5g_launch_date-news-46246.php







  • 5G dışında bir artısı gözükmüyor. Kutudan android 11 ile çıkmaması, lcd ekran ve mediatek yonga seti ile ölü doğmuş gibi gözüküyor.

  • realme 7 yi satamadı doğru düzgün. bu model gelmesin

  • Bize 5G ne zaman gelecek. Telefon değiştirsem mi beklesem mi bilemedim. 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum. Artık can çekişiyor.

  • weneorn kullanıcısına yanıt
    LCD ekran konusunda haklısınız hocam fakat mediatek eski mediatek değil aynı amd'nin toparlanışı gibi toparlandı artık gayet sorunsuz chipsetler üretiyorlar fakat telefonun yazılımına müdahale edenler uğraşanlar için snapdragona göre kötü tabi.

  • çöpyağomi'den sonra bir de bu çıktı basımıza.. bunun da romunda kesin spy vardır..  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.