Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 tekrar ertelenecek söylentisi yalanlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077, geçtiğimiz haftalarda bir kez daha ertelendi. Bu beklenmeyen ertelenme de birçok oyuncunun güvenini sarstı.



    Ayrıca Bkz.Yılın merakla beklenen oyunu Assassin's Creed Valhalla çıkışını gerçekleştirdi



    Oyun daha önce Nisan ayında çıkacaktı, sonra Eylül'e ertelendi, sonra Kasım'a ertelendi ve geçtiğimiz hafta da Aralık'a ertelendi. Sonuncu ertelemenin olması kesinlikle beklenmiyordu çünkü daha ertelenmeden bir gün önce oyunun Kasım'da çıkacağı onaylanmıştı.



    Son ertelenmenin ardından geçtiğimiz günlerde oyunun son çıkış tarihi, Twitter'da bulunan görselden kaldırıldı. Bunu fark eden oyuncular da hemen oyunun bir kez daha erteleneceğini düşündü. Söylentilerin artması ile birlikte de bir CDPR yetkilisi IGN'e ulaşarak "Kural olarak, söylentiler veya spekülasyonlar hakkında yorum yapmıyoruz ancak tüm gücümüzü oyunu 10 Aralık'ta yayınlamak için kullanıyoruz." demiş.



    Oyunun tekrar erteleneceğine dair söylenti bu şekilde şimdilik yalanlanmış oldu ancak açıklamadan da anlayabileceğiniz gibi hala kesin olarak konuşulmuyor. CD Projekt Red'in Cyberpunk 2077'yi geliştirme süreci gerçekten çok ilginç geçti. Belki bir gün belgeselini izleyebiliriz.



    Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte yayınlanacak. Yeni nesil sürümü 2021'de gelecek fakat geriye uyumluluk sayesinde oyunun çıkış tarihinden itibaren yeni nesil konsollarda da oynayabileceksiniz.




  • Daha önce de yalanlanmıştı hatta erteleme haberinden bir gün önce, çıkmayacak bile bence artık iptal ederler. Gold mold yalan, hisseler dipte. Çok da severim CDPR'yi ama bok ettiniz.

  • 2077 yılına kadar vakit çok bence acele etmesinler.

  • Benim inandığım senaryoya göre bütün odak yeni nesil konsollar olacaktı. Pandeminin yaptığı işsizlik, ötelenen konsol çıkış süreleri ve stok sorunları yüzünden bu cihazları elde edecek insan sayısın ciddi oranda az olacağı anlaşılınca önlerini görmek için zamanı ötelediler çünkü red engine 3'lü witcher 3'ü bile solid 30 ile çalıştıramayan ps4'e red engine 4'lü bir cyberpunk neler yapacaktır Allah bilir. Bütün ayak bağı olan kısım eski konsollar. Başka açıklaması yok. Gold olduğundan emin olunan oyuna aaa yanlışımız varmış denmesi mümkün değil. Pandemi gibi sıkıntılı bir dönemde belki daralma yaşayacak oyun sektöründe hali hazırda milyonlarca kullanılan bir cihazı 2.plana atmış görünmemek istemiş olabilirler. Oyun yakasında değil de mali planlarında/yol haritalarında bir sıkıntı olduğuna inanıyorum.

  • Bu saatten sonra bu oyunun "iyi" olma şansı yok. " Mükemmel " olmalı yoksa baya linç edecek kitle var gibi geliyor bana. Ama her durumda oyun tarihe yazılacak orası kesin. Ha iyi anlamda mı kötü anlamda mı onu göreceğiz.

  • Nasıl bi kitle var aklım ermiyor, 1 ay erteleniyor kıyametler kopuyor, herkes cdpr sallıyor, hisseler düşüyor. oyun lan. bi ay daha geç çıkıcak totalde 3 ay geç çıksın. Oyun, abicim oyun. bi de olayın şu boyutu var, bunu ticari kaygıları olan bi firma yapsa tamam yüklen, cdpr bu. adamlar işini aşkla yapıyor. Tamam Witcher 3 de deli para kazandılar ama hala bi rockstar değiller (iyiki de değiller) ve ayrıca o kazandıkları parayıda oyuncu lehine harcadılar, 3 yıldan itibaren 25 lira sattılar oyunu, hemde indirim dönemin de full paket." 25 tl". o paraya yazlık yerlerde 2 top dondurma veriyorlar. biraz makul olmaya çalışın

  • 16 Nisan 2020 - E3
    17 Eylül 2020
    19 Kasım 2020
    10 Aralık 2020

    Bu kadar ertelemeden sonra, tarih vermeden 2021'e de ertelenir.

    Hele gold olduktan sonra bile ertelenmişse

    Umarım kaliteli bir yapım olur Witcher serisi gibi sürekli oynatır.

  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Milleti fazla heyecanlandırmamak lazım.

  • Adamlar korkuyor oyun istenileni veremezse adeta bodoslama Çınar ağacı gibi devrilmekten tırsıyorlar ve sürekli erteliyorlar

  • Problem oyunun ertelenmesi değil, sürekli olarak tarih verilip yetiştirilememesi. Termin tarihi olan profesyonel şirket yaklaşımını bırakmamak gerekiyor, özel sektörde ben aynı projeyi 4 kere ertelesem yarın kapıya konarım. Oyun çıkışında çeşitli bahaneler ile oyuncuların iyi niyeti sömürüldü.

  • Atasözümüz var ''duman olmayan yerden ateş çıkmaz'' diye . CDPR yetkilisi '' tüm gücümüzü oyunu 10 Aralık'ta yayınlamak için kullanıyoruz. '' demek hala bir ertelenme söz konusu var eğer ertelenirse şaşırmam.

  • joven kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle topu topu 7 oyunu olan firma..3 tanesi kart oyunu

    İlk Witcher AAA oyun bile değildi...Witcher 2 ve özellikle 3 ile firma

    değer olarak avrupa 2.'si konumuna geldi ubisoft ile kapışıyor.

    Ama tek oyunla dağılabilirler çünkü Cyberpunk 2077'ye

    yıllarca hazırlandılar ve ciddi para harcadılar.


    Oyun çıktıktan sonra herkesi mutlu edemeyecekler, millet steam'e vs

    düşük puanları basacak ve oyunu eleştirecek işte bunların önüne

    geçmek neredeyse imkansız.

  • Oyunu GTA 6 ile beraber cikaracaklar. Yani bu oyun 2023 yilinda falan cikar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Atasözümüz var ''duman olmayan yerden ateş çıkmaz'' diye . CDPR yetkilisi '' tüm gücümüzü oyunu 10 Aralık'ta yayınlamak için kullanıyoruz. '' demek hala bir ertelenme söz konusu var eğer ertelenirse şaşırmam.
    Ateş olmayan olmasin o

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya cidden şu oyun çıksın da yani artık herkes video çekçek bende oradan bakarım yani oyun almaya gerek yok hhh

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunun PR'ını keanu reeves ile yapıp milleti aşırı beklentiye sokunca firma sıkıştı.Bu oyun çıkana kadar alternatifleri piyasaya sürülürse oyunun popülerliğide azalacak.Muhtemelen cyberpunk temalı açık evren oyunu yapmayı planlayan bir çok firma olacakdır.Hatta assasins creed serisinin bir sonraki oyununu cyberpunk temasında dahi sunabilirler.


    Ben oyunun 2021 yazına kadarda çıkacağını sanmıyorum,daha erken çıkarsada bir çok bug sorunu ile boğuşulacak ve "keşke çıkmasaydı" denilecek...

  • Artık şaşırmayız oyun o kadar çok ertelendiki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Assasins Creed'e de Cyberpunk dünyası güzel giderdi he Ucube binaların arasında kablolardan uça kaça gitmek falan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.