Şimdi Ara

Boston Dynamics girişimi Hyundai’ye satılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemin robot teknolojileri ile en çok ilgi çeken girişimi durumundaki Boston Dynamics ne yazık ki  çatı firma konusunda aynı istikrarı sergileyemiyor. Önce Google sonra Softbank çatısı altında faaliyet gösteren girişime Hyundai ilgi gösteriyor.



    Oradan oraya savruluyor



    MIT bünyesinde 90’lı yıllarda ortaya çıkan Boston Dynamics, bağımsız bir girişim olarak bir süre yoluna devam etmişti ancak mali kaynak arayışları nedeniyle 2013 yılında Google bünyesine katılmıştı.



    Ayrıca Bkz.3 boyutlu yazıcı ile ev üretildi



    Google’ın politikaları Boston Dynamics ile pek paralel olmayınca bu kez 2017 yılında Softbank bünyesine katılmıştı. Pandemi döneminde Softbank da mali sarsıntı yaşamaya başlayınca bu kez kapıyı Hyundai çaldı.



    Gelen bilgilere göre Softbank ve Hyundai satın alım görüşmelerine başlamış durumda. Hyundai’nin başarılı girişim için 1 milyar dolar civarında bir meblağ önerdiği belirtiliyor. Hali hazırda New Horizons Studio adıyla futuristik konseptler için bir girişim başlatan Hyundai’nin Boston Dynamics ile uyum içerisinde çalışabileceği belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/hyundai-boston-dynamics-softbank-171038255.html



  • yürü be Hyundai, kim tutar seni....

  • Saçma sapan bir robot şaka gibi ne işe yaradığı belli değil kim niye alsın robot dediğin fonksiyonel olur bu sadece garip garip yürümeye çalışıyor

  • Boston Dynamics balon şirkettir. İçinde uzay teknolojisi yoktur. Ayrıca 4 ayaklı robot yerine 4 tekerlekli robotlar daha işlevsel. Boston Dynamic robotları sadece hayvanları taklit ettiği için insanı etkiliyor. Ama işlevsellik olarak 4 tekerlek daha hızlı daha efficient ve özel donanımlarla engebeli arazilerde daha iyi kullanım sağlanabiliyor.

  • Atlasin yapabildiklerini millet görmemiş sanırım. Kafayı köpeğe takmışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satın. Bunu da satın. Sata sata bitiremediler. Amerika'da yerli şirket kalmadı. Hepsine yabancılar çöktü. Ondan sonra yok efendim dolar neden değer kaybediyor. Trump'çı yandaş zihniyetle dolar daha çok değer kaybedecek ileride.

  • Rakip firmaların biraz daha altında bence bu marka, biraz daha gelişim istiyorsun Hyundai

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.