Şimdi Ara

Phison 7.4 GB/s’ye ulaşabilen E18 kontrolcüsünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geliştirilen yeni PCIe standartları donanımların birbiriyle daha hızlı iletişim kurmasını sağlarken donanım tarafında yapılan iyileştirmeler güncel standartların daha verimli kullanılmasını sağlıyor.



     



    Phison’ın PCIe 4.0 uyumlu ilk kontrolcüsünü duyurmasının ardından bir çok yüksek performanslı NVMe çözümünün kalbinde E16’yı gördük. Firma yaptığı duyurusuyla çıtayı daha da yukarıya taşıdığı PCIe 4.0 x4 destekli E18 yongasının üzerindeki örtüyü kaldırdı.



    1 milyon IOPS'a ulaşabiliyor



    Phison’ın geliştirdiği CoXProcessor 2.0 teknolojisiyle daha yüksek performans ve verimlilik hedeflerine ulaşılan yonga 8 kanallı bir yapıya sahip ve tüm kanalları aktif bir şekilde kullanıldığında 8 TB’a kadar kapasite desteklerken 1 milyon IOPS işlemi gerçekleştirebiliyor.





     



    Sıralı okuma/yazma işlemleri tarafında ise sırasıyla 7.4/7 GB/s seviyelerine erişebilen kontrolcü NVMe 1.4 standartıyla uyumlu.





    Ayrıca Bkz.Addlink 5 GB/s’ye ulaşan S90 ailesini duyurdu



    12 nm üretim sürecinden geçen kontrolcünün önümüzdeki dönemde en iddialı NVMe katı hal sürücülerinin kalbinde yer alması bekleniyor.



    Kaynak:https://www.guru3d.com/news-story/phison-e18-to-be-fastest-pcie-gen-4x4-nvme-ssd-controller-going-for-7400-mbs.html







  • Phison kontrolcülü PCIe 4.0 nvme sürücüleri 5000 sınırını aşamamıştı. Samsung 980 Pro için kağıt üzerinde 7000/5000 ama testlerde 6700/5200 sonucunu görüyoruz. 7200/5200 iddia eden var.
    Phison çıtayı biraz daha yükseltiyor ve koltuğu tekrar devralacak gibi.

  • Ps5 için 17gb/s ssd hızı okumuştum. Bu haberde 7gb/s hıza yeni ulaşıldı diyor. Anlamadım gitti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adata corsair galax gigabyte msi patriot pny sabrent seagate silicon power team group markaların hepsi phison kontrolcüsü kullandığı için neredeyse tümü yeni ürün çıkaracaktır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.