Giriş | |
|
|
|
30 Mayıs 2007; 22:49:54
|
|
|
Arayan bir numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? İnternetten bir yolu var mı turkcell'in bir servisi mesela yoksa mesaj atıp yapılıyordu öyle mi yapmak gerek? Sanırsam o da ücretli
|
|
30 Mayıs 2007; 23:47:15
|
|
|
kimaramışcell aradığın galiba yanlış hatırlamıyorsam 2222'ye yardım yaz gönder olmazsa google tabiki
|
|
|
31 Mayıs 2007; 8:44:02
|
|
|
132'yi ara öğren. Ama rehberden çıkarttırmışsa bilgi edinemezsin.
|
|
|
31 Mayıs 2007; 18:48:15
|
|
|
internetten de öğrenebilirsin, online işlem merkezinden yapabiliyorsun numarayı yazıyorsun kime ait olduğu geliyor 4 kontor gidiyor:) quote:
Orjinalden alıntı: lzooml Arayan bir numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? İnternetten bir yolu var mı turkcell'in bir servisi mesela yoksa mesaj atıp yapılıyordu öyle mi yapmak gerek? Sanırsam o da ücretli
|
|
16 Haziran 2007; 21:16:50
|
|
|
KiM 053******** şeklinde yazıp 2222 ye yolluyorsun bilgiler 4 knt ye anında cepte
|
|
|
17 Haziran 2007; 0:56:46
|
|
|
evet bu da olabilir
|
|
14 Haziran 2008; 14:15:30
|
|
|
VODOFONDANSA BİLMEDİGİNİZ NUMARA 11842 ARAYIN DİGER FPRS LERDENDE ARAYAN NO YİNE BU NOYU ARAYIN SİZİ YÖNLENDİRİOLAR
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |
Kilitli yeni mesajlar ile |
Yeni mesajlar olmadan kilitli |
|