Şimdi Ara

Oppo'nun ekran altı kameralı telefonu görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 2019 yılında Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen etkinlikte ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefon prototipini tanıtan Oppo, önümüzdeki yıl bu teknolojiyi ticari hale getirmeyi planlıyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S21 Ultra'nın kamera detayları sızdı: LIDAR yok



    2021 yılında satışa çıkabilir



    Yayınlanan yeni bir sızıntı, doğrudan ekranın altında bir ön kamera bulunan OPPO akıllı telefonun çalışan bir prototipinin canlı olarak görmemizi sağlıyor. Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi cihaz, kasanın yan taraflarına doğru eğimli bir ekrana sahip. Üst ve alt çerçevelerin genişliği minimumda tutulmuş ve panelde kesik veya delik yer almıyor. Ne yazık ki, cihazın teknik özellikleri konusunda bir bilgi mevcut değil. Sadece cihazın yuvarlak bir blok içine yerleştirilmiş çok modüllü bir ana kamera alacağı belirtiliyor. Bu kamera modülü görüntü sensörlü dört optik bileşen ve bir flaş içerebilir.





    Akıllı telefonun sağ kısmında fiziksel kontrol düğmeleri var ve altta ise simetrik bir USB Type-C bağlantı noktası bulunmakta. Sunduğu tam ekran deneyimi sayesinde dikkat çekici görünen bu akıllı telefonun ticari bir hale getirilip piyasaya sürülmesinin ise 2021 yılında gerçekleşebileceği belirtiliyor. Satışa çıkan dünyanın ilk ekran altı kameralı akıllı telefonunun ZTE Axon 20 5G olduğunu belirtmeden de geçmeyelim.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/11/06/oppo-under-display-camera-phone-prototype-leaks-yet-again/



  • Amiral gemisi olup da kamerası iyi olmayan telefon kalmadı. Amirla gemisini bırak, şuan giriş seviyesindeki cihazlar bile ne donuyor ne de takılıyor, o mevzu 10 sene öncede kaldı. Iphone seven insanların iphone'u sevme sebepleri genelde çok önceden çözülmüş meseleler, bir laf çıkmış "Samsung kasıyor, şişiyor", bunu söyleyen insanların ellerine aldıkları son Samsung cihaz S3 muhtemelen. Iphone inovasyondan kopmuş bir firma, Steve Jobs döneminde cihazları inovatikti, teknolojinin sınırlarını zorlardı, şimdi 4 sene aynı şeyi satıyorlar yine de şakşaklıyor insanlar. Apple'dan tablet ve bilgisayar dışında bir şey almam açıkçası.

  • Bir de iphone 12 gerçeği var. Satın alanların ya da alacak olanların aklından şüphe ederim, ceketini koysa satıyor aga sanki Konya ve AKP ikilisi gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 8 Kasım 2020; 15:39:15 >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Neden almasınlar hocam? Kamerası iyi, kasmıyor donmuyor, uzun süre götürüyor. Pahalı, kabul.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

    Neden almasınlar hocam? Kamerası iyi, kasmıyor donmuyor, uzun süre götürüyor. Pahalı, kabul.

    Amiral gemisi olup da kamerası iyi olmayan telefon kalmadı. Amirla gemisini bırak, şuan giriş seviyesindeki cihazlar bile ne donuyor ne de takılıyor, o mevzu 10 sene öncede kaldı. Iphone seven insanların iphone'u sevme sebepleri genelde çok önceden çözülmüş meseleler, bir laf çıkmış "Samsung kasıyor, şişiyor", bunu söyleyen insanların ellerine aldıkları son Samsung cihaz S3 muhtemelen. Iphone inovasyondan kopmuş bir firma, Steve Jobs döneminde cihazları inovatikti, teknolojinin sınırlarını zorlardı, şimdi 4 sene aynı şeyi satıyorlar yine de şakşaklıyor insanlar. Apple'dan tablet ve bilgisayar dışında bir şey almam açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone uzun yillardir bir statü meselesi de o yüzden, iphone kullanan zengindir zihniyeti var sen ayni paraya android de alsan o statüyü vermiyor çünkü bu zihniyetler ahmak, telefonla statü sahibi oldugunu düşünecek kadar aciz olup cebinde parasi olmasa bile onu kullanacak, "desinler için".

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    her telefon haberinin altına iphonedan bahsediyosunuz,bu kadar kötü olduğunu düşünüyorsanız iphone almazsanız olur biter.her haberde iphonedan bahsedip sonra bu telefon niye bu kadar popüler diye ağlamayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 8 Kasım 2020; 17:39:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Son amiral gemilerinden birkaçını denedim. Kamera konusunda Samsung abartmaya devam. Xiaomide biraz zoom yapsam yağlı boya. iPhone en güzeliydi. Hele video kısmına girmiyorum bile. Kasma donma mevzusu ise aslında uzun yıllar kasmadan donmadan kullanabilme kastetmiştim. 6 yıllık İ6s Plus tık demeden, şarjı hala iyi giderken ben 2 telefon değiştirdim. S7 edge ve HTC 10. Kasma donma da androidde bir bütünlük yok. Ne animasyonlar düzgün gelir gider ne de güncellemeler doğru düzgün. Yani bir de inovasyon ben de isterim ancak son zamanlarda ne inovasyonu gördük hocam. Ekrandan parmak izi okuyucu çıktı okumuyor, Apple face id çıkarttı alakalı alakasız her firma takip etti. Apple olayın olgunlaşmasını bekliyor. He yoluyor mu yoluyor valla. sadece forumdaki Apple düşmanlığını anlayamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Onlar için önemli olan iPhone almamakta değil, "iPhone'u alanlar"

    Gerçekten de iPhone alanların neden 2 sene sonra üvey evlat olan, değer kaybeden, 5G için ekstra fiyat verdiğin, ne sorun çıkaracağı, sorunun arkasında durulup durulmayacağı, kaçak telefonları almayıp iPhone alması sence de akıllarından şüphe ettirecek bir durum değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 8 Kasım 2020; 19:24:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    lütfen saçmalamayınız o paraya 10 tane dediğiniz özellikte telefon alınır

  • yoruma bakınca "ne alaka lan" diyorum anti iphone kitlesi yüzünden

  • renega kullanıcısına yanıt
    Mesela? Yani yılda zibilyon tane xiaominin 2 yıl sonra unutulacak telefonunun kamerası aynı kalitede video ve fotoğraf çekiyor. Navigasyona bakarken ısınmıyor donmuyor, stabiliteden ödün vermiyor ve telefon yağ gibi akıyor? Mi9T kullanıyorum, miui12 Haziran'da geliyordu temmuz ortasında geldi. Arada kasılıp durması, Microsoft edge kullanırken yarın okurum diye açtığım sekmeleri kendisi tamamen kapatması, whatsappta bile anlamlandıramdığım birkaç kere kapanıp donması, kamerası zaten suluboya sanarsınız. Google Camera indirince adam oluyor da son kullanıcı niye böyle ayar yapsın? Anlamıyorum bu iPhone'a laf atayım 2 beğeni alayım olayını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 8 Kasım 2020; 22:17:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ekran altı teknoloji 2021'in yıldızı olacak gibi görünüyor. Gelirse güzel olur. Böylece bu çentik olayından temelli kurtuluruz.

  • yahu paranız varsa beğendiğiniz en iyi telefonu alın. paranız kadar alın. zaten o bunu aldı, şu şunu aldı muhabbeti, zenginin malı,züğürdün çenesini yorar hikayesi gibi. ha üzerinde elbise yok ama cebinde 10 bin tl lik telefon olanlar için de bir atasözü var... Ayranı yok içmeye atla gider ...maya...

  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

    Kardeşime Mi 9T Pro 128 GB kendime de Poco F2 Pro 128 GB aldım Hollanda'dan. 2 cihazda da dediğiniz sorunların 1 tanesi bile yok. Kamerada da tüm yapay zeka özelliklerini kapatın doğal çıksın istiyorsanız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet abi budur. İşte inovasyon işte teknoloji. Helal olsun Oppo’ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Tek sorun doğallık olsa, hafif bi zoom yapın ya da telefotoyla çekin. Bir de gidin iPhone 12 ile çekin. Benim serzenişim i12 alanın aklından şüphe ederim diyen kullanıcıya.

    Sorunları ara sıra olsa da ben yaşadıklarımı yazıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Onlar ahmak olabilir lakin sende fakirsin be dostum boşver yak bi sigara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Dedi ve izmirde chp'yi hizmet yapmadan yıllarca seçti 🤔😱🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo Reno 2 yi upgrade etme zamanı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemirr

    Onlar ahmak olabilir lakin sende fakirsin be dostum boşver yak bi sigara

    Yazik o minik kafana bebeto


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.