Şimdi Ara

Square Enix Marvel's Avengers oyunundan 48 milyon dolar zarar ettiğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Crystal Dynamics'in yaptığı çevrimiçi odaklı aksiyon oyunu Marvel's Avengers, Square Enix'i bir hayli üzmüş gibi duruyor. Başlangıçta büyük heyecan yaratan oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça heyecan azalmıştı ve çıkışından bir süre sonra da oyunun satışları ve oyuncu sayısı düşüş yaşamıştı.



    Ayrıca Bkz.Mass Effect serisinin yeni oyunu geliştirme aşamasında



    Square Enix mevcut mali yılın ikinci çeyreği için paylaştığı verilerde ise Marvel's Avengers isimli oyunun, şirketi 48 milyon dolar üzerinde bir zarara soktuğu görülüyor. Buna rağmen şirket içinde bulunduğumuz malin yılın ilk iki çeyreğinde de genel olarak kar ettiğini açıkladığını da belirtelim. 



    Square Enix oyun ile ilgili bir satış sayısı açıklamadı ancak analist David Gibson'ın söylediğine göre oyun 3 milyon civarında satmış ve bu sayı oyundan beklenen satışın sadece %60'ını karşılıyormuş. Aslında sadece oyunun aktif oyuncu sayısına bakıldığında da oyuncu sayısındaki net düşüşü görebiliriz. Steam verilerine göre oyunu aynı anda oynayan kişi sayısı 1000'in altına kadar düştü.



    Square Enix her ne kadar oyuncuları kazanmak için yenilikler getireceğini söylese de Kate Bishop DLC'si ve oyunun yeni nesil sürümleri ertelendi. 



    Kaynak:https://www.pcgamer.com/square-enix-reports-losses-following-release-of-underperforming-marvels-avengers/







  • Yine iyi bile satmış. Ne kadar dandik olduğunu görmüyorlar mıydı yahu? Bu film oyunlarnı yapanlar çoğunlukla böyle yapıyor. Nasıl olsa ismi satar düşüncesiyle arcade tarzı eski playstation tarzı oyunlar çıkartıyorlar.

  • Oyun çok kötü. Son zamanların kötü oyunlarından biri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke oyunu piyasaya sürmeden önce bir süre oynasalarmış.

  • Marvel Heroes'i orijinal ekip ile birlikte geri getirmeleri lazım. O oyuna yatırım yapsalar daha fazla kazandırırdı.

  • Yıllar sonra bu yorumu yapabilmek için üye girişi yaptım. Yahu square enix den bu kadar rezalet bir oyun nasıl çıkar? Oyun bile değil. Ne bir hikaye ne bir sistem ne bir mantık. Emeğe yazık son 5 yılın en berbat oyunu olmuş. İçim bayıla bayıla 3 saat birşeyler olacak sabret birşeyler olacak ha gayret diye oynadım en sonunda harcadığım vakte üzülüp zevkle sildim. Allahtan intel promosyon hediyesiydi para vermiş olsam herhalde direkt iade isterdim.

  • Marvel, Avengers ismiyle zarar etmek için tam bir kalas olmak lazım. Square Enix'e yakışır.

  • Eskiden filmler cikinca hemen ucuz ve dandik oyunuda cikardi ama yapim maliyetleri dusuk oldugu icin 3 5 kâr ederlerdi, suquare enix ayni kafayi denemis ama biraz butcesi yuksek olmus :D.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi siz japonsunuz ne işiniz var saçma sapan amerikan superkahraman hikayeleriyle

  • Oyun kötü bile değil. Daha aşağı bir bir durum, kelimelerle nasıl ifade edilir bilemedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.