Şimdi Ara

Korku oyunu The Medium, 28 Ocak 2021’e ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Konsol tarafında sadece Xbox Series X/S ile PC platformu için 10 Aralık’ta çıkış yapması beklenen korku oyunu The Medium, son dönemde ertelenen oyunlar kervanındaki yerini aldı. Layers of Fear, Observer ve Blair Witch’in yapımcısı Bloober Team tarafından geliştirilen oyunun yeni çıkış tarihi ise 28 Ocak 2021 olarak değiştirildi.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektleri, DXR uyumlu her kartta aktif edilebilecek



    Geliştiricinin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:



    Üzerinde uzun uzun düşündükten sonra zor bir karar alarak The Medium’u ertelemek durumunda kaldık. Bizim için kolay olmayan kararı almamızda Covid-19 salgınının Polonya’daki seyri ve piyasaya çıkacak diğer oyunlar etkili oldu. Blobber ekibinin stüdyo tarihindeki en korkutucu oyun deneyimini sunmak için çalıştığını hatırlatmak isteriz. Erteleme sonucu oluşan boşlukta oyunun optimizasyonunu çok daha iyi hale getireceğiz. Bizle kalın ve kendinize dikkat edin.





    Geliştiricinin yaptığı açıklamadaki “diğer oyunlar” ifadesi ise dikkat çekici. Açıkça dillendirilmese bile son anda 10 Aralık tarihine ertelenen Cyberpunk 2077, The Medium’un da çıkış tarihinin ötelenmesine neden olmuş gibi görünüyor. Zira, Cyberpunk 2077’nin ertelenmesiyle birlikte çıkışı ötelenen başka oyunlar da var. Örneğin, Rockfish Games tarafından geliştirilen Everspace 2 de sırf Cyperpunk 2077 yüzünden ertelenmişti. Geliştirici durumu, “Everspace 2 hayranlarının mutsuz olacağına eminiz ancak video oyun tarihinin muhtemelen en çok beklenen oyunu ile yarışmaya çalışmak pek akıllıca durmuyor” sözleriyle açıklamıştı.



    The Medium için yayınlanan oynanış videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.










  • Acaba cyberpunk 2077 nin geç çıkması amerika seçimlerinide mi etkiledi?

  • sonunda bir yaratık çıkacağını anlamıştım.
    amerika seçimleri derken?
    abd ya da amerikan seçimleri demek istedin herlde?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.