Şimdi Ara

PS5'in en heyecanla beklenen oyunu Demon's Souls'tan 4K 60FPS oynanış görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • PlayStation 5'in belki de en etkileyici oyunu olan Demon's Souls remake'ten yeni oynanış görüntüleri yayınlandı. 12 dakika uzunluğundaki yeni 4K 60FPS videoda  arayüz, yeni 3D ses özellikleri ve oyunun farklı bölümlerinden yeni oynanış görüntüleri gibi birçok kısım görülüyor.



    Performans modundan görüntüler (Dinamik 4K - 60FPS): 





    Oynanış görüntüleri Demon's Souls remake'in yönetmeni Gavin Moore tarafından seslendirilmiş. Gavin Moore videoda oyunu detaylı bir şekilde anlatıyor. Örneğin Moore'un üstüne basarak anlattığı kısımlardan birisi, Demon's Souls remake'in özellikle de düşman yapay zekası gibi alanlarda 2009 yılında yayınlanan orijinal Demon's Souls ile aynı kaynak kodlarını kullanıyor olması. Souls serisinin hayranları yeni Demon's Souls'un eski oyunlara da göre daha kolay olabileceğinden şüpheleniyordu. Gavin Moore'un ifadelerine göre böyle bir durum söz konusu değil, orijinal oyundaki aynı zorluk bizleri bekliyor olacak.



    Moore ayrıca Demon's Souls'un PlayStation 5'in yeni oyun kolu DualSense'in özelliklerinden en iyi şekilde faydalanacağını söyledi. Örneğin dokunsal geribildirim özelliği sayesinde oyuncular kılıçların birbirine değdiği anları bile DualSense'te hissedebilecek.



    Yayınlanan videoda birinci Archstone haricinde Flamelurker ve Dirty Colossus boss dövüşleri ve Tower of Latria gibi bölümlerden de yeni oynanış görüntüleri yer alıyor. Demon's Souls gerçekten de her yönüyle tam bir yeni nesil oyunu olmuş. Özellikle de Tower of Latria görüntüleri ışıklandırmalar, çevre detayları ve karakter modelleriyle çok etkileyici görünüyor diyebiliriz.









  • İşte xbox bu yüzden psnin gerisinden kalıyor. Ps5 çıkarken souls like türünün babasını yeniden hayata döndürüp çok büyük bir kitleye sadece kendi konsolunda oynama hakkı tanıyor. Xbox sadece ekonomik sıkıntısı olan kişilerin gamepassden dolayı tercihi oluyor.

  • Gereksiz haber.Ülkede sanki herkes ps5 kullanıyor kimse okumaz bile şu PS5 haberlerini :)

  • BayRote B kullanıcısına yanıt
    ps5 in sözcüsü de geldi. Haber ile yazdığının en ufak bir bağlantısı yok. Napsınlar Forza Gran trusmo dan daha iyi diye Gran Trusmo diye oyun mu yapmasınlar. İlla Ananız bananız gibi elinizde olan ya da merak duydugunuz ürünü savunmanıza gerek yok.

  • BayRote B kullanıcısına yanıt
    Oyun pc için ve xbox için çıkış yapıcak time exc olucak not al yazdıklarımı haberi gelince şaşırma diye time exc olucak insan bu kadar bir markanın fanı da olmaz ki ya nasıl bi zihniyetiniz var anlayamıyorum sizi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hep diyorum oyunda ölüp ölüp dirilmek için sabırsızlanıyorum.

  • Ben okuyorum peki sen bu haberin altına neden mesaj yazdın

  • Bu 3D ses olayı sadece kulaklıktan ibaret değildir

  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Burda güzel güzel kendi yorumumu yazmışım ps5in neden tercih edildiği ve aynı zamanda oyunla ilgili. Gelip anan baban gibi kelimeler geçen cümle kurmuşsun. Terbiyeni takın fanboyluk yaptığım felan yok. Ama fanboyluk arıyorsan başka birisinin yorumuna gelip terbiyesizce bir şekilde xboxu haklı çıkartmaya çalışmana bakabilirsin. Gelip düzgün bir şekilde şunu yazsan anlarım'eve toyun güzel ama xboxla alakası nedir gibisinden' ama gelip direk bana satışmanda ki amaçı anlayamadim ?

  • BayRote B kullanıcısına yanıt

    Ben şahsınıza bir tane kelime söylemedim. Ben xbox u da savunmuyorum. Haber in altına ne gereği var ps böyle de xbox şöyle de şundan kaybediyor falan. Konuyla ilgili bir şey yazsanız gam yemeyeceğim. Ps5 e çıkan bir oyun haberinde bile xbox konsolunu eleştirmek ne alaka yani?

  • önce bu oyunun görsellerine baktım bir fark göremeyince bir de oynanış dinamikleri ve yapay zekaya bakayım dedim hiç farkında olmadan sayfayı kapatmışım. heyecan duydum mu ? KESİNLİKLE HAYIR

  • FEARTR kullanıcısına yanıt

    Adam gayet normal bir yorum yapmış bence sen alınganlık yapmışsın hayırdır hissen mi var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam bloodborne bile 2 senedir olacak olacak dendi yeni yeni söylentiler ile ilgili haberler geliyor ki onay almadı hala bu durum varken ps5in çıkış oyunların birisi için ihtimal baya düşük olsa umarım olur. ayrıyetten fanlık yok zamanında hem xbox hemde ps4 kullandım. ps sadece iyi bir yanını ifade etmeye çalıştım millet fanboy sanıp linçliyor harbi millet gergin.

  • body type A body type b ne ya :D

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    ben ps2 de bıraktım bilgisayara geçtim. Xbox veya ps yanlısı değilim. Konudan nemalanıp başka bir şeyi eleştirmek yanlış. Gayet tarafsızım. Ama sizin profil fotoğrafanızdan anladığım kadarıyla Sevdiğiniz bir şey için tarafsız yorum yapmanız imkansız. Xbox yanlısı olsaydınız sonsuz destek verirdiniz. değilsiniz ki böyle yorum yapmışsınız. Sizin objektif olabileceğinize inanmıyorum.

    Bu arada Yersiz Tartışma yapmaya gerek yok ps ve xbox un satış rakamları ortada.

  • Grafikler downgrade yemiş yalnız. Önceki trailerda performans modunda çalışıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Kardeş adam konuyla gayet alakalı bir şey yazmışken sen maydanozluk yapmışsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamıyorum bu oyun için şimdi 9.000 liraya konsol 700 liraya da oyun alacak ne gibi bir ihtişam veya ulaşılamazlık görüp de insan böyle bir parayı bayılır? PS4 veya steam üzerinde hali hazırda bunun kadar kaliteli ve gösterişli ve grafikleri de süper bir sürü oyun var. Bunda olup onlarda olmayan nedir acaba, yeni olması dışında ne farkı var merak ettim?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BayRote

    İşte xbox bu yüzden psnin gerisinden kalıyor. Ps5 çıkarken souls like türünün babasını yeniden hayata döndürüp çok büyük bir kitleye sadece kendi konsolunda oynama hakkı tanıyor. Xbox sadece ekonomik sıkıntısı olan kişilerin gamepassden dolayı tercihi oluyor.

    Büyüyün artık. Örümcek adam batman i döver gibi çoluk çocuk kimliklerinden sıyrılın artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi duruyor.Bu türden nefret ederim hayatta işim olmaz ama türü sevenler baya yükselmiştir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.