Şimdi Ara

The Mandalorian 2. sezonu hızlı giriş yaptı, ancak Amazon'un The Boys dizisine yaklaşamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Disney Plus'ın şu anda en popüler içeriği konumunda olan The Mandalorian, yeni sezonuyla geçtiğimiz hafta ekranlara geri dönmüştü. Dizinin ikinci sezon prömiyer bölümü ABD'de önemli izlenme rakamları yakalayarak büyük bir başarıya imza attı. Reelgood tarafından yayınlanan verilere göre ABD'de streaming platformu abonelerinin %5,7'si hafta sonunda The Mandalorian'ın ilk bölümünü izledi.



    The Mandalorian'ın ilk sezon prömiyer bölümü streaming platformlarında %4,4'lük paya sahipti. Burada ikinci sezonun ilk sezona göre izlenme rakamlarında önemli bir sıçrama yaptığını görüyoruz. Mandalorian şu anda Reelgood rakamlarında bu alanda üçüncü sıraya yerleşmiş durumda.





    Reelgood'un farklı streaming platformlarının popüler dizileri için yayınladığı prömiyer bölümleri sıralamasında ilk sırada The Boys dizisi yer alıyor. The Boys'un ikinci sezon ilk bölümü yayınlandığı hafta sonunda ABD'de streaming platformu abonelerinin %7,2'si tarafından izlenmiş. İkinci sıradaki Stranger Things ise %5,8 ile çok küçük bir farkla The Mandalorian üzerinde ikinci sırada yer alıyor. Reelgood'un yayınladığı bu rakamlar şirketin ABD'deki 2 milyon haneden oluşan veri tabanından alınmış. 



    Disney Plus'ın sektörde henüz yeni bir servis olduğunu düşünürsek The Mandalorian'ın yakaladığı bu başarı gerçekten de etkileyici. Disney Plus şu anda 60 milyon aboneye sahip, Servisin abone sayısı çok hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor.



    Disney Plus maalesef şu anda ülkemizde servis vermiyor. Bu durumun yakın bir zamanda değişmesini beklemiyoruz.



    Kaynak:https://www.forbes.com/sites/johnkoetsier/2020/11/03/disneys-the-mandalorian-performed-spectacularly-closing-in-on-world-series/?sh=797f2e424d53







  • amazondan reklam alınca ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 7 Kasım 2020; 3:25:33 >
  • Açılış bölümü gayet keyifliydi. Respawn oyununu yapsa keşke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekliyordum. Unutmusum çıkış zamanını. Iyi oldu bu haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz daha ilk bölüm yayınlandı. Değerlendirme için acele etmemek lazım. İlk sezon muhteşemdi.

  • The boys çok ayrı bir kulvarda zaten. Geçebilmesi çok zor.

  • oğlum birisi bilim kurgu diğeri süper kahraman dizisi niye karşılaştırıyorsunuz demekki amazon kitlesi daha çok süper kahraman türünü seviyor 0_0

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel olunca hemen bitiyor. Şu bölümleri 1 saat yapsalar. Başı sonu zaten ekstradan yiyiyor. Arada kalan bölüm ufalıyor 😭

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spoiler içerebilir.











    2. bölüm de efsaneydi xenomorph göndermesi de ayrı bir güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 7 Kasım 2020; 14:42:17 >
  • Çünkü amazon prime abone sayısı disney plus abone sayısının 10 katı falandır. O yüzden bu fark

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Produksiyon çok iyi ancak ara hikayeler çok vasat, ana hikaye icine etkileri cok basit kaliyor, 3rd person oyunlar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide izlerim ve seviyorum ama evet the boys 1 adım daha önde her anlamda, mandonun senaryoları bazen basit ve tutarsız oluyor yani bu kalitede bir yapım için çok basit çatışma sahneleri mesela, ya hiç yapma o sahneleri yada güzel ve gerçekçi yap.

  • mando fazlasıyla mantık hatası ve basit sahneler içeriyor hikayelerin küçük ve basit oluşu benim için sorun değil hatta daha çok bile sevdim ama mantık hataları basit çatışma ve dövüş sahneleri çok kötü hiç koymasalar çok daha iyiydi. herşeye rağmen the boys ile kıyaslanabilirmi söz konusu bile olamaz yanına bile yaklaşamaz. the boys, whicher la birlikte son dönemlerin en iyileri ama asıl bomba yüzüklerin efendisiyle gelecek umarım .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.