Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı ::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Peugeot >> :: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rb.atasoy

30 Mayıs 2007; 19:29:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar peugeot 306larımızla ilgili sorunlarımızı, sorularımızı, anlatmak istediklerimizi burada düzenli bir şekilde paylaşalım.Gerek lpg uyumluluğu konusunda gerek bakımlar konusunda...

Böylece "306ma lpg" ve "306 nasıldır" konularını tek başlık altında daha verimli şekilde tartışabiliriz.

Peugeot 306 Topluluğu

temsili fotoğraf

Topluluğumuza isteyen herkes üye olabilir.Başkanımız yoktur.İmzamız yoktur.Sloganımız yoktur.Çünkü bunların hepsi peugeot klübünde mevcut.

Paylaşımlar, Linkler:

306 Kulanım Klavuzunuz
http://documentation.peugeot.com/default.aspx?country=TR&language=tr&model=306

Peugeot aracınızı daha yakından tanıyın(bazı model uzantıları, teşekkürler LONELY UNDERGRAD):
http://aebergon.club.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm

Donanımlar(eksik yanlış kesin var ):

XN
bakınız benim aracın teknik verileri

XR
XN+
Sis farı
Alarm
Yağmur sensörü
Elektrikli aynalar
Otomatik 4 cam

XT
XR+
Yolcu Hava Yastığı
ABS
*ESP

*opsiyon

Platinum 2000 ve 2001 model olanlarda var.

306 1997 yılında ve 2000 yılında makyaj geçirmiştir.Bu dönemlerde mutlaka donanımlarda değişiklikler olmuştur.Mesela 1997 yılı öncesindekilerde hava yastığı yoktur vs.

Kasa olarak:

1997 ve öncesi:

1998-2000 arası:

2000 ve 2001:

306 Cabriolet:
1997

Sonrası

S16(1997 ve öncesi) ve GTI

Ağırlık 1214 kg
Motor hacmi 1998 cc
Maximum güç 167 HP 124.53 kW (6500 d/d)
Maximum güç devrinde tork 183 N.m ( 6500 d/d )
Maximum tork 197 N.m (5500 d/d)
Şanzıman türü 6 ileri

HB

Sedan
bakınız benim araç

Benim aracın teknik verileri.Bunu almak için peugeot.com.tr'ye mail attım.2 ay sonra cevap geldi.

Yeni üyelerimizle birlikte konumuzu geliştirebiliriz ve kendi araçlarımızla ilgili paylaşımlar yapabiliriz.

Saygılar

Üyeler:
1- rb.atasoy , ankara , 1999 , 4kapı , beyaz , xn(griffe) , 110bin km
2- oneMoreaCupofCoffee , ankara ve eskişehir , 1999 , 4kapı , beyaz , xn(griffe)
3- Ahmet Uzun ???
4- 306oktay , 1999 , 4kapı , beyaz , xn(griffe) + Zavoli marka lpg sistemi
5- armoni59 , istanbul , 1999 , 4 kapı , gri , xn(griffe)
6- hasank24 , istanbul , 2000 , aster gri(füme) , xr(platinum) + Atiker marka lpg sistemi
7- LordOfEldorado, istanbul anadolu yakası,1999,XR,Nil mavisi,1.8 130 Hp,160.000 km
8- emrah1982 , GTI , Şeytan Kırmızısı

Benim aracım(babamın) XN ama XR'ye doğru gidiyor.(sisler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rb.atasoy -- 2 Temmuz 2007; 10:24:20 >

BySerkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2007; 21:09:20 

tüm pugculara hayırlı olsun, bir linkte benden olsun;
http://aebergon.club.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm

Peugeot'tur adımız... GTI'dır tarzımız...
6 ileridir farkımız...
Vtec'leri kaale bile almayız...
Type-R lara hep çomağız...
M technicdir muhattabımız..
Kısa mesafede arkanızdayız...
6'ya taktıkmı alayını tokatlarız
Soylukan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2007; 23:35:08 

Ayni düşünce yani belirli bir model hakkında bilginin tek bir konuda toplanması doğrultusunda ayni şeyi 406 için düşünmüştüm ancak çok kapsamlı bir başlık hazırladığım için henüz hazır olmadı, bugüne kadar 406 ile ilgili yazdığım tüm yazıları toplamaya ve sorunlara resimli olarak çözüm sunacağım bir başlık düşünmüştüm onun da müjdesini şimdiden vereyim. Siz benden hızlı çıkıp önce 306 başlığını açtınız bravo bu fikre benden tam destek, her model için bu tarz bir veri tabanı oluşturmalıyız.

bir ağaç gibidir insan ne kadar yükselmek isterse göklere ve ışığa, o denli salmalıdır köklerini derinlere ve karanlığa
rb.atasoy

31 Mayıs 2007; 18:59:40 

Öncelikle destekleriniz için teşekkürler.Özellikle sizlerden de destek görmek beni mutlu etti.Paylaşımları bir başlık altında toplamak her zaman daha verimlidir.

Sayın soylukan sizin (aslında bizim ) 406 topluluğunuzu da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şimdi sıra peugeot 306 sahiplerini buraya yönlendirmekte.

oneMoreaCupofCoffee

31 Mayıs 2007; 22:57:36 

helal buğra kardeş. güzel düşünmüşsün. marka topluluğu olmak iyi ama daha güzeli model topluluğu.. model olduktan sonra marka topluluğu zaten oluşur. hem çözümlerde biizzat kullananlardan gelir. lonenly- soylukan arkadaşlar zamanında çok yardımcı oldular bana. müthiş pugcular. tebrikler buğra..

şimdilik bu resmini bulabildim lastiğimi kestiklerinde çekmiştim. yeni pasta+cilalı fotolar daha sonra eklenecektir inşşallahh

Ekteki dosya (1)

A.K.Ü
Ahmet Uzun

31 Mayıs 2007; 23:08:06 

Pasta cila işim bittince ben resmimi ekleyeceğim. Yalnız benim öğrenmek istediğim bizim orjinal lastik boyutu kaç? Çünkü benimkinin üzerinde 175/65/14 var. Bana biraz küçük gibi geliyor.

oneMoreaCupofCoffee

31 Mayıs 2007; 23:41:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet Uzun

Pasta cila işim bittince ben resmimi ekleyeceğim. Yalnız benim öğrenmek istediğim bizim orjinal lastik boyutu kaç? Çünkü benimkinin üzerinde 175/65/14 var. Bana biraz küçük gibi geliyor.

185/65/14 86H ama T de takabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreaCupofCoffee -- 31 Mayıs 2007; 23:43:53 >

A.K.Ü
306oktay

1 Haziran 2007; 11:12:59 

bütün 306 cılara hayırlı olsun..
306 cılara faydası olacağına eminimm....
rb.atasoy' a teşekkurlerrr....
bendede 1999 306 griffe (LPG' li) var ....
oneMoreaCupofCoffee nın arabasının aynısı sanıyorummm...
arabamın resmı yokk olunca koyarız ınsallahh...

__RaVe__®

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 11:59:20 

hayırlı olsun umarım güsel bir paylasım gerceklesir...bak biz eger 307 yi acarsak hepinizi gecerizz saka bir yana hepsi bizim araclarımız..

______PuG 307______ __ReNauLT RaiNBoW___

rb.atasoy

1 Haziran 2007; 16:44:56 

Evet arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.Sanırım iyi yaptım bu konuyu açmakla

Bakın ilk paylaşım oldu bile.Lastik boyutu

Geçenlerde bizim araçta bakım kayıtlarının tutulduğu defteri buldum.Babam tutmuş tabi.Her türlü yağ değişimine kadar yazıyor
Siz de bu tür kayıtları tutuyormusunuz?

306oktay hangi sistem lpg var?Ne zaman taktırdınız?Biraz bilgi verirmisiniz.
Bildiğim kadarıyla zavoli vardı sizde.

Ekleme: Bu yaz buluşma yapalım.Fotoğrafçılık işini üstleniyorum Ankaralıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rb.atasoy -- 1 Haziran 2007; 16:49:33 >

oneMoreaCupofCoffee

1 Haziran 2007; 21:50:15 

bu ahfta içi ankaradayım buğra. yüksek ihtimal görüşürüz. haberleşiriz. arabamın kaliteli fotoğrafları olsun isterim

A.K.Ü
306oktay

1 Haziran 2007; 23:00:10 

evet .. bende dah önce diğer forumlara yazmıştım... yaklasık bır ay önce zavoli marka kit taktırdımmm. .(konyada sarıkulak otogazda taktırdımm)
ilk hafta arıza lambasıyla cok ugrastık ama sonradan (baska bir ustada)yenı bır ayarla sorun cozuldu..
şimdi km de şehirler arası 12 ykrş ...şehir içi 15 ykr yakıyor...biraz daha düşer dediler ama bunada şükür...
1500 km civarı yol yaptım.. bu hafta sonu 1000 km bakımına gotureceğim vaktim olursa....şimdilik memnunum..
benimle birlikte 406 ya aynı markadan takıldı.. iki arabadada arıza lambası sorunu oldu ..şimdi oda düzeldii..
sanıyorum ustaların pejo hakkında bilgi eksiklikleri varr...benim anladığım kadarıyla ayarı tutturamıyorlar..temel sorun benzin ile lpn in ayarlarını birbirine yakın ayarlamak gerekiyor sanırım..çünkü ikinci usta böyle bir ayar yaptı sorun çözüldü.normal ayar yaptı ( 3 dk sürdü) başkada ugramaya gerek kalmadı çok şükürr..
şimdilik bu kadar bilgi yeter sanırım :)))

armoni59