Şimdi Ara

Xiaomi iki yılda Türkiye’de zirveye yerleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında istikrarlı bir yükseliş yakalayan ve yılın üçüncü çeyreğinde üçüncü sıraya yerleşme başarısı gösteren Xiaomi markası ülkemizde de zirveye oynuyor. Son rakamlar oldukça etkileyici.



    Xiaomi zirvede



    Canalys tarafından yılın üçüncü çeyreği için ülkemiz pazarında yapılan araştırmalara göre Xiaomi yüzde 26 pay elde ederek zirveye yerleşti. Firma yüzde 340 gibi rekor bir yükselişe imza attı. Özellikle Poco, Redmi ve Xiaomi şeklinde 3 marka ile faaliyet gösteren firma bu sayede yüksek rakamlar elde etti.



    Ayrıca Bkz.Oppo A73 ülkemizde satışta: İşte özellikleri ve fiyatı



    Xiaomi Türkiye Satış Direktörü İrfan Öztürk; bu noktaya gelmelerinde büyük katısı olan Türk halkına, kanaat önderlerine ve iş ortaklarına teşekkür ediyor. Bundan sonra da firma fiyat-performans oranını üst düzeyde tutan yenilikçi ürünler sunmayı sürdürecek



    Tabloya geriye dönersek ikinci sıraya gerileyen Samsung’un yüzde 21 pazar payı elde ettiği görülüyor. Yıllık düşüş yüzde 17 olmuş. Özellikle tüketicilerin bu dönemde Çinli üreticilere ilgi gösterdiği ve Samsung’dan uzaklaştığı anlaşılıyor.





    Huawei markası yüzde 18 pay ile üçüncü sıraya geriledi. Yıllık kayıp yüzde 7 oldu. Ülkemizde önemli kampanyalar yapsa da gerek yüksek fiyatlar gerekse de Google desteğinin olmaması düşüşte etkili olmuş gibi.



    Apple da yüzde 260 gibi etkileyici bir yükseliş göstererek yüzde 15 pazar payına ulaşmış ancak dördüncülükten kurtulamamış. Oppo ise son dönemdeki atakları ile yüzde 145 yükselmiş ve yüzde 7 pazar payı elde etmiş.



    Önümüzdeki dönemler pandeminin de etkisiyle oldukça rekabetçi bir hale dönüşebilir. Bazı üreticiler bu dönemi satışlarını arttırmak için kullanırken bazı üreticiler ise verimliliği yakalayamadığı için ürünlerini geciktirmek zorunda kalıyor.








  • Alıntı

    metni:
    Arayüzde çıkan reklamlar


    @Grkwnxs Arayüzde çıkan reklamlar kapatılabiliyor. Fakat kapatmak durumu sadece gölgeliyor. Telefon başlı başına bir takip aracı olarak çalışıyor. Sürekli evi yani kendi sunucularını arıyor, sinyal gönderiyor. Bu dk bile değil, sn odaklı çalışıyor. Gönderdiği veriler çok küçük parçalar halinde olduğu için ağı meşgul ettiği anlaşılmıyor. Galeri, mesajlar, telefon, ayarlar, vs. gibi menülere her girişte sinyal gidiyor. Tabii ki bununla kalmıyor, standby'da da bu durum sürekli devam ediyor. Şahsen engelliyorum. Yazılımsal konuda işte bu gibi istenmeyen durumlar var. Ama donanım olarak memnun ediyor. Performans konusunda sıkıntı yok.


    ABD menşeli markalarda yapmıyor mu diye soracak varsa, evet ama bu kadar abartılı değil. Bizzat kontrol ediyorum. Çin, insanları takip etme olayını bu markalarla iyice globale çevirdi. Veriler zaten ABD'de var. İnternet kullanan her bireyin bilgisi ABD'nin elinde mevcut. Neden bir de Çin'de olsun, neden bir de Rusya'da olsun düşüncesindeyim. Ama artık geç kalındı bile. Çin alım gücü düşük ülkelerin insanlarını kendi markalarıyla eline aldı.


    Küçük bir örnek;


  • Xiaomi alım gücünün düşük olduğu Hindistan'da da zirvede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 6 Kasım 2020; 13:16:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu çöplere bizi mahkum edenler utansın ne diyeyim bende de xiaomi var ama neden var çünkü telefona o kadar verecek param yok...

    Avrupada 2k euroya araba alıyor üniversite öğrencileri ben 2k ya kendi çabamla zor telefon aldım diyeceklerim bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Danger -- 6 Kasım 2020; 13:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika ürünleri var. Yenilikçi ürünleri kabul edilebilir fiyatlara sunmaları en büyük artısı. Oppo ile ikisinin yükselişi devam edecek gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da Xiaomi'nin Oppo'nun ne olduğunu bilen yok. Öyle bir marka mı var? Neden Iphone almıyorsun? Bu çok garip diyen bir çok kişiye rastladım. Tabi adamlar günde ortalama 200 euro kazandıkları için bizdeki koşullardan da haberleri yok. 200 birimlik telefona 4000 birim vermeye devam arkadaşlar

  • Parası olan xiaomi mi alır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir sonucun çıkması normal. Bu çöpü parası olup kaç kişi kullanmak ister? Birde bu markayı alıp göklere çıkartanlar yok mu, gülmemek elde değil. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bendede xiaomi var fakat marka tamamen çöp.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lan neresi çöp? Bu kadar ezik olmayın. Snapdragon 855 hızlı şarj kamerası güzel. Aradığım herşey var. Derdiniz nedir. Alım gücümüzün düşüklüğüne eyvallah haklısınız da bunu bu marka üzerinden dile getirmek haksızlık olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NOSTOY N kullanıcısına yanıt
    her güncellemede tonlarca hata çıkıyor,günden güne telefonun pili,performansı düşüyor.gördüğüm en çöp markalardan biri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    Sen kimsinde milletin malına çöp diyorsun nasıl bir değer üretiyorsunda bunları beğenmiyorsun sana bu telefonlar bile fazla

  • Iphone lara layık halkımı Xiaomi kullanan hale getirenlere yazıklar olsun !


    Pardon yahu ben yandaşdım, yanlışlıkla yazdım.   

  • 2 yıldır Xiaomi mi 8 lite kullanıyorum ilk çıktığı zaman almıştım 6 GB'lık modelini. Gayet memnunum telefonu stok halde kullanıyorum iki senedir bir kere donma kasma söz konusu bile olmadı hızlı şarjından çok memnunum. Bu orta seviye telefon bile kamerası ile gayet güzel sonuçlar çıkartıyor. Tek eksisi video kaydı çok zayıf. Tabi ki bende IPhone kullanmak isterim ama bu Xiaomi'nin kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Hindistandan hallice olduk zaten son senelerde hocam. Amerika’da fakir telefonu gözüyle bakılan cihazlar bizde lüks olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaominin zirvesi samsung ve apple'ın zemini canımss

  • NOSTOY N kullanıcısına yanıt
    Arayüzde çıkan reklamları söylemeyi unutmuşsun :D

  • Fakirleştik demeyelim de Xiaomi başardı diyelim

  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Reklam filan yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bende de reklam yok eyvallah alım gücü çok düştü şimdi bu telefonu almak bile zor ama marka güzel telefon yapıyor haksızlık olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memleketin anasi ... kimse dememiski hayirdir bu apple nasil buyume gosteriyor bu ulkede > ? lan yoksa herkes zenginde tek salak benmiyim ya ? dogruyu soyleyin hepiniz mi dolarla maas aliyorsunuz ?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.