Şimdi Ara

Google Pixel 5, ters kablosuz şarj kullanımını kolaylaştıran bir özelliğe sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ters kablosuz şarj özelliği, kulaklık veya akıllı saat gibi aksesuarları akıllı telefonunuzun arkasına yerleştirerek şarj etmenizi sağlıyor. Bu özellik, diğer akıllı telefonların pillerini doldurmak için bile kullanılabiliyor.



    Ters kablosuz şarj, son zamanlarda akıllı telefonlar arasında popüler bir özellik haline geldi ve Google Pixel 5 de bu özelliği destekleyen telefonlardan biri. Google Pixel 5, bu özelliğin erişilebilirliğini daha kolay hale getirmek için bir özelliğe sahip. Pixel 5, bir USB-C bağlantı noktasına taktıldiğinda 'Pil Paylaşımı'nı otomatik olarak açıyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta depolama alanı yönetimi artık daha kolay



    Pixel 5 ile daha kolay ters kablosuz şarj kullanımı



    9to5Google tarafından tespit edilen bir Google destek sayfasına göre bu özellik, Pixel telefonunuz şarj olurken Pil Paylaşımı kısa bir süre için otomatik olarak açılıyor. Telefonunuz bu süre içinde gücünü kullanan başka bir cihazı algılamazsa, Pil Paylaşımı tekrar otomatik olarak kapanıyor.



    Pil Paylaşımı özelliği 30 saniye boyunca kullanılmadığında veya şarj etmek istediğiniz cihazın bataryası dolu olduğunda otomatik olarak kapanacak. Bu sayede boşa enerji tüketmenin önüne geçilmiş olunacak.



    Google Pixel 5'te ters kablosuz şarj özelliğini telefonu USB-C aracılığıyla bir güç kaynağına bağlamadan da kullanmak mümkün. Ters kablosuz şarj özelliği, Ayarlardan 'Pil' başlığına girildiğinde açılan sayfada, Pil Paylaşımı özelliğine tıklayarak manuel olarak da açılabiliyor.





    Kaynak:
    https://www.engadget.com/pixel-5-automatic-reverse-wireless-charging-053217619.html







  • Cok mantikli, telefon kablosuz sarj aleti gibi calisacak. Peki bu batarya omrune zarar verir mi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    İllaki zarar verir çünkü ne kadar çok doldur boşalt yaparsan döngü sayısı artar haliyle batarya ömrü azalır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben usb üzerinden şarj bağlı ise pili kullanacağını zannetmiyorum, eğer bağlı olmasına rağmen pili kullanıyor ise yazık....

  • Bir daha Google pixel mi hiç sanmıyorum. Bir hevesle Google pixel 2 xl aldım 4 defa telefon bozuldu 4 defa da aylarca parçayı yurtdışından kendim bulup Türkiye'de takacak Usta aradım. neredeyse kimse anlamıyor zaten bizim ülkemizde telefon tamiri ile kimse anlamıyor gösterdiğim kişi yok ben bunu yapamam deyip çeviriyor. Parçasını Çin'den İngiltere'den sağdan soldan getire getire bir hal oldum. Size tavsiyem para verdiniz telefonu kesintisiz kullanmak istiyorsanız Türkiye'de servisi olan telefonu kullanın. Yoksa telefon bozuldu mu 1 aydan fazla telefonunuza el süremediğiniz zamanları yaşarsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Yurtdisindan express kargo ile siparis verilmeli bence . Bende de Pixel 2 XL 128 GB modeli var. Kendim SIFIR yurtdisindan Google Magazasindan almistim hicbir sorunu da yok. Refurbished filan sa sizink belki ondan bozuldu ...


    Elbette kotu sans ta ...

    Servis isi zor :/ ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.