Şimdi Ara

The Witcher 3 Xbox Series X'te inanılmaz bir yükleme hızına sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xbox Series X'in çıkışına sadece günler kaldı ve yayıncı, basın gibi yerlere inceleme ürünleri çoktan gitti. İnsanlar da hemen ilk testlere başladı. Şu an için özel olarak yeni nesil oyunu piyasada olmadığı için insanlar geriye uyumluluk sayesinde eski oyunları deniyor.



    Ayrıca Bkz.Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'in PlayStation 5'teki yükleme süresini gösteren bir video paylaşıldı



    Geçtiğimiz gün yayınlanan videoda ise "rubhen925" isimli bir YouTube kanalı, The Witcher 3: Wild Hunt için Xbox Series X üzerinden oynanan yeni bir seri başlatmış. 1 saat 55 dakikalık videonun en öne çıkan noktası ise oyunun yükleme süreleri. The Witcher 3, özellikle konsollarda uzun yükleme sürelerine sahipti ancak aşağıda izleyebileceğiniz videoda da görebileceğiniz gibi yükleme süresi neredeyse yok. Videoyu eğer 1:14:13'e alırsanız, "Fast Travel" kullanıldığında yükleme süresinin hiç olmadığını fark edebilirsiniz.



    The Witcher 3'ün, bu videodaki konsolda geriye uyumluluk sayesinde çalıştığını hatırlatalım. The Witcher 3'ün yeni nesil konsollar için geliştirilmiş versiyonu 2021'de çıkacak. Xbox Series X ise 8299 TL'lik fiyatı ile 10 Kasım'da çıkacak.





    Kaynak:
    https://www.vg247.com/2020/11/03/witcher-3-xbox-series-x/







  • Müsade ette olsun artık

  • Bence bu tarz oyunlara değil de yeni nesil oyunlara ve neslin sonlarında çıkmış oyunlara bakmak lazım (Rdr 2 gibi). Mesela Gta 5 videosu gordum yaklaşık 3-5 saniye sürüyor yükleme ekranı iyi hoş güzel ama 2013 oyunu yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki uzun yukleme süreleri var da witcher 3 un.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten uzun değil ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssd ye yükledim, bu kadar hızlı olmasa da gayet hızlı geçişler, yüklemeler.

  • Esas next gen update'i nasıl olacak onu merak ediyorum. Acaba 4k modlar gibi basit mi olacak, yoksa çok daha iyisi mi olacak. Zaten Muhteşem ötesi bir oyun. Keşke Yeni nesil konsolum olsa da bu oyunu bir kere daha zevkle bitirsem. ( 6 kere bitirdiğim yetmemiş gibi :D )

  • Yeni nesil güncellemesi güzel olursa daha çok oynarım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.