Şimdi Ara

Spotify'ın Apple Watch uygulamasına iPhone'a bağlanmadan müzik çalma özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İsveçli dijital müzik platformu Spotify, Apple Watch uygulamasına kullanıcıların iPhone’a bağlanmadan müzik dinleyebilmelerini sağlayacak yeni bir özellik ekledi. Şirket temsilcileri söz konusu işlevin dağıtıldığını onayladı.



    Ayrıca Bkz.Realme'den şık ve uygun fiyatlı akıllı saat: Realme Watch S



    Yeni özellik sayesinde Bluetooth üzerinden Apple Watch'a kulaklık veya hoparlör bağlayarak, örneğin spor sırasında akıllı telefonunuza ihtiyaç duymadan Spotify'daki müzik veya podcast içeriklerini dinleyebileceksiniz.





    Yayılması birkaç hafta sürebilir



    Şimdiye kadar akıllı saatte Spotify dinlemek için hücresel bağlantı özelliğine sahip Apple Watch modellerinde bile cihazın iPhone ile eşleştirilmesi gerekiyordu. Ama artık böyle bir durum söz konusu değil.



    Bağımsız müzik çalma özelliği henüz tüm kullanıcılara ulaşmadı. Yayılması birkaç hafta alabilir. Uygulamayı App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





    Kaynak:https://www.macrumors.com/2020/11/03/spotify-apple-watch-standalone-streaming/







  • Android'te var mı bu mevzu? Eğer varsa sırf bunun için akıllı saat veya bileklik alabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana bir Apple Watch lazım, yine tüketim çılgınlığım başladı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hic tavsiye etmiyorum hocam gercekten bunlara verecek paran varsa huawei al daha klas gorunuyor. Apple saatim var yeminle 150liraya satilan dijital saatlerden farki yok gorunus olarak. Bende watch 2 var saatte ozellik yok resmen. Uyku takibi vs bile yok. Son guncelleme de gelmedi. Uydurum saatlerin 5 yildir sundugu hizletleri apple 5. Nesilde devrimmis gibi sundu millete. Bombos bir saat apple. Sarji falan zaten berbat 2 gun cikarirsa op basina koy.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben zaten var diye biliyordum meğer yokmuş

  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Çünkü seri 2. Bende 4 kullanıyorum açıkçası rakibini görmem. Seri 2 de görünüş ve yazılım farkları var. Şuan watchos 7 çıktı ve uyku takibi, el yıkama algılama gibi bir sürü özellik var. 4 te şarj iki günü çıkarıyor. Hiç öyle öpmeye gerek yok. 2. Seri 2016 da çıktı. O günden bu yana 4 yıl geçti vede apple ın buna güncelleme vermemesi gerçekten normal.Bu apple. Ekosisteminin içinde oluyorsun. Sen iPhone kullanıp 150 liraya saat alırsan çok uyumsuzluk olur. Bende kullandım o fiyattaki cihazları. Çin işi. Kendi saatine bakıp karşılama.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fitamino

    Hic tavsiye etmiyorum hocam gercekten bunlara verecek paran varsa huawei al daha klas gorunuyor. Apple saatim var yeminle 150liraya satilan dijital saatlerden farki yok gorunus olarak. Bende watch 2 var saatte ozellik yok resmen. Uyku takibi vs bile yok. Son guncelleme de gelmedi. Uydurum saatlerin 5 yildir sundugu hizletleri apple 5. Nesilde devrimmis gibi sundu millete. Bombos bir saat apple. Sarji falan zaten berbat 2 gun cikarirsa op basina koy.

    Seri 5 kullanıyorum çok memnunum. İnsanları yalan yanlış bilgilerle yönlendirmeyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.