Şimdi Ara

Xbox Series S 364GB Kullanılabilir Alan ile Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Microsoft'un Xbox Series X'e kıyasla düşük özellikli, düşük fiyatlı ve disk sürücüsü bulunmayan sadece dijital yeni nesil konsolu Xbox Series S 512GB depolama alanına sahip olsa da işletim sistemi ve sistem dosyalarına ayrılmış kısımdan sonra kullanıcılara bundan daha az bir alan kalacak.

Xbox Series S siparişi erken ulaşan reddit üzerindeki Kanadalı kullanıcı uspead20 tarafından belirtilene göre, oyunlar ve uygulamalar için 364GB alan bulunuyor.

500GB Xbox One da 362GB kullanılabilir alan ile geliyordu. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan haberlere göre 1TB Xbox Series S 802 GB ve 825GB PlayStation 5'te 664GB kullanılabilir alana sahip.

• 2 oyun saklayanlar icin sorun olacagini sanmiyorum. Ama tum oyunlarim olsun diyenler icin buyuk bir olumsuzluk. Ben basta soyledigim gibi kullandigim icin ps4umu, 500 gb olmasina ragmen sorun yasamiyorum. Ha gonul ister ki en az 2 tb olsun ama o zaman da suanki fiyatlardan cok daha pahali olurdular. Bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X360 512 gb da daha fazla boş alan var. İndie ve ranked oyun makinesi olmuş bu. AAA oyunlar için alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft aynı anda birden fazla oyun yüklememize olanak sağlayarak rakiplerine göz dağı veriyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RDR 2 ve COD 2019 yükleyeceksiniz üzerine de keyif çayınızı içeceksiniz.

• bu konsolun 1 tb hali çıkmadan alınmaz

• 1 call of duty sığar başkada oyun yüklenmez süper iş

• Oo micro kıyak geçmiş ekstra 2gb teşekkürler reis sen olmasan ne yapardık

• Tam fakir işi olmuş ha :) Az daha ıkınsalar PS3 Slim 320GB gibi iki nesil geriden geleceklermiş depolamada :)
  • Bu konsol aynı TV'nin yanına aldığımız Media aletleri gibi olmuş, Ek olarak oyun oynatıyor işte...
  • Xbox konsolları özel disklerle arttırılabilir olacak. 362 gb ise en az 4-5 AAA oyunu sığdırabilecek bir boyut. Konsol genel olarak gamepass ile kullanılacağından indirilen oyunlar bir an önce bitirilmek istenecektir. Bu bilgiler ışığında yeterli görünüyor. AAA oyunların boyutu ortalama 60 gb'dan 100'e çıktığında takviye yapmaya ihtiyac duyulabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: lamuarte

Xbox konsolları özel disklerle arttırılabilir olacak. 362 gb ise en az 4-5 AAA oyunu sığdırabilecek bir boyut. Konsol genel olarak gamepass ile kullanılacağından indirilen oyunlar bir an önce bitirilmek istenecektir. Bu bilgiler ışığında yeterli görünüyor. AAA oyunların boyutu ortalama 60 gb'dan 100'e çıktığında takviye yapmaya ihtiyac duyulabilir.

Yen gelecek Cod 250 GB diyorlar..Ve artık adam gibi oyunlar 100 GB'den aşağı değil..
  • Ms series s için 4k texture ların indirilmeyeceği için oyun boyutlarının %30 civarı düşeceğini söylüyor. mesela cod 250gb olmaz da 170 falan olur gibi. Ayrıca ps tarafı da oyunların parça parça indirebileceği gibi bir özellikten bahsediyordu. Yani sadece single veya sadece multi gibi. Ps de bu özellik varsa 3. parti geliştiriciler de buna destek verir büyük ihtimalle. 360 gb her türlü sıkıntı yine de. İlk fiyatlandırmaya göre series x 9300 dü sanırım series s için 5400 lira iyi sayılabilirdi ama sadece series x e indirim yapıp series s e yapmayınca cazibesi azaldı gözümde bu cihazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek SSD masrafıyla hiç uğraşamayın direk Series X alın derim..Akıllıca yatırımlar yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.