Şimdi Ara

MILO ile 1.5 kilometreye kadar anlık iletişim kurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün gerek akıllı telefonlarımız gerekse de akıllı saatlerimiz ihtiyaç duyulan her anda iletişim kurmamızı sağlıyor. Bununla birlikte anlık iletişim ihtiyacında farklı çözümlerin devreye girmesi gerekiyor.



    MILO nedir?



    Anlık iletişim kurabilmek için daha çok telsiz tabanlı teknolojilere ihtiyaç duyuluyor. Bas konuş tarzındaki bu teknolojiler gecikme olmadan sinyali alan tüm cihazlara iletişimin ulaşmasını sağlıyor. Güvenlik güçlerinin yanı sıra önemli turnuvalarda ve spor organizasyonlarında telsiz tabanlı teknolojiler kullanılıyor.



    Ayrıca Bkz.AirPods Pro ses problemi nedeniyle değişim programına alındı



    Kickstarter üzerinde rekora koşan MILO projesi grup etkinliklerinde yenilikçi bir iletişim imkanı sağlıyor. Minik bir aparat olan MILO içerisinde pek çok kritik bileşen barındırıyor ve tüm işlemler aparat üzerinde gerçekleşiyor.



    MILO grubunuz ile sesli iletişim kurabileceğiniz bir aparat. MILONet kablosuz örgü ağı teknolojisinden faydalanan bu cihazlardan iki tanesi açık alanda yaklaşık 600 metre uzaklıktan iletişim kurabiliyor. Eğer iki taneden fazlasıyla bir örgü ağ kurarsanız bu kez 1.6 Km gibi etkileyici bir mesafeye ulaşabiliyor. Grup halinde yapılan pek çok etkinlikte MILO en iyi iletişim alternatifi olabilir.





    6 adet mikrofon ile yüksek kalitede ses alabilen aparatın ayrıca yüksek ses çıkaran bir hoparlörü de mevcut. İletişim kurmak için herhangi bir tuşa basmaya gerek yok. Sürekli dinleme modunda olan aparat konuşmaya başladığınız anda diğer alıcılara sesinizi iletiyor. Konuşmalar sadece eşleşmiş cihazlar içerisinde kalıyor ve gürültü engelleme de yapılıyor.



    Ses ve eşleme tuşları olan aparatın üst kısmına dokunduğunuzda mikrofonu kapatıyor. Ayrıca batarya gibi bildirimleri sesli olarak veriyor. Dilerseniz Bluetooth kulaklık veya 3.5mm kulaklık da bağlayabiliyorsunuz. Tek şarj ile gün boyu kullanım süresi elde edilebiliyor. Üst kısımdaki LED halka karanlık ortamlarda nispeten ışık yardımı sunabiliyor.



    MILO içerisinde 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan bir işlemci ve Core-M7 yardımcı işlemcisi mevcut. Aparat Linux tabanlı bir dağıtım üzerinde tüm fonksiyonlarını gerçekleştiriyor.



    Kickstarter üzerinde 2 milyon dolar bağış rekoruna koşan MILO bununla birlikte 169$ gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip. Kampanya sonrası fiyat 249$ olacak. Ürünün sevkiyatı Aralık ayında başlıyor.




    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/okmilo/milo-the-action-communicator?ref=recommendation-projectpage-footer-discover-more







  • Aslinda menzili 300 metre imis. Acik alanda olsa gerek... Enkaz vs kapali alanlarda bu menzil baya dusecektir. Bence kendi basina TIRT hatta 2 tane alsaniz da TIRT :/ .

  • artık kolundan çıkarıp kenara koyduğunda kolu yüksek radyasyondan yeşerirmi morarırmı orasını bilemem

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Başka alternatif olmadığı için buna benzer alt yapının olmadığı ortamlarda doğa gezileri vs’de kullanılsa yeter şehir gibi yerlerde gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    İyonize değil bu. Maksimum etkisi ısı olur, o da mikrowatt seviyelerinde. Zaten her yerimiz elektromanyetik dalga dolu, etkilemez merak etmeyin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.