Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake'in satış sayısı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın ikinci oyununun yeniden yapılmış hali, yani remake'i geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı ve gayet güzel tepkiler almıştı. Hatta çoğu oyuncu için yılın en iyi oyunuydu diyebiliriz. Bu yılın başlarında da serinin bir sonraki oyunun yani Resident Evil 3'ün remake'i yapıldı.



    Ayrıca Bkz.Spotify abonelik fiyatlarına zam geliyor



    Geçtiğimiz gün ise oyunun yayıncısı Capcom, finansal raporlarını paylaştı ve bu rapor sayesinde de Resident Evil 3 Remake'in şu ana kadar ne kadar satttığını öğrenmiş olduk. 3 Nisan 2020 tarihinde yayınlanan Resident Evil 3 Remake, şu ana kadar toplamda 3 milyon kopya satmış. Bu sayı ağustos ayında 2.7 milyondu. Bu da demek oluyor ki oyun son 3 ayda yaklaşık 300.000 adet kopya satmış.



    Her ne kadar bu sayılar iyi gibi gözükse de ne yazık ki son dönemdeki diğer Resident Evil oyunlarının satış sayılarından daha düşük bir sayıya sahip Resident Evil 3. Bunun en büyük sebeplerinden biri olarak da oyunun Resident Evil 2 Remake kadar başarılı olmamasını gösterebiliriz sanırım.



    Resident Evil 3 Remake şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC'de erişilebilir durumda.



    Kaynak:https://gamingbolt.com/resident-evil-3-has-sold-over-3-million-units







  • Oynayanların videolarına baktım senaryosu filan çok basit olmuş. Parasını haketmeyen bir oyun bence.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Parasını haketmiyorsa oyun torrent e düştü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haber başlığını anlamam beş dakikamı yedi, remake'in remake'ini yapmışlar sandım.

  • Bence çok iyi bir oyundu, RE2 çoğunlukla iç mekan olduğu için oyunu bıraktım. Fakat bu oyun çoğu oyuncu için 5-6 saatlik gayet iyi bir eğlence vaadediyor. Şahsen beğendim.

  • Oyun orjinal serisinden çok farklı gelmişti.

  • Re2 ye mod atar gibi oyun çıkarmışlar hazır elde motor var boş durmasın yeenim :D basit kısa senaryo zaten kötü değil şu yoklukta 6.5 puan rahat verdim gitti çerez gibi leblebi tozu gibi hüplettik

  • Gerek oyunun fragmanı gerekse oyunun oynanış videoları. Çocukluğumun en büyük hatırası bu re 3 nemesis değil. Hikayeyi çok farklı yansıtmışlar. Olmadı capcomcum. Çok üzdün bizi. Çok.

  • zaten capcomun umrunda bile değil ki şu güzelim oyunun içine ettiler birde satış rakamından memnunlar neresi mutlu olunacak bişey oyun 6 ayda 3 milyona zar zor geldi hayatımda oynadığım en kötü remake olabilir çok büyük hayal kırıklığına uğradım bu oyunda herşeyi kesip biçmişler puanım on üzerinde 6 yüz üzerinden 70

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.