Şimdi Ara

Ubisoft'un bazı oyunları PlayStation 5'te geriye uyumlu olmayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • PlayStation 5'in duyurulduğu günden bu yana en çok merak edilen konulardan biri de geriye uyumluluk özelliğiydi. Xbox'ın daha uzun süredir kullandığı bu özelliği, PlayStation ilk kez kullanacak. 



    Ayrıca Bkz.Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'in PlayStation 5'teki yükleme süresini gösteren bir video paylaşıldı



    Daha önce PlayStation 5'te geriye uyumluluk olacağı ancak her oyunda olmayacağı açıklanmıştı. Sonrasında ise geriye uyumlu olmayacak oyunların listesi paylaşıldı. Liste sadece 10 oyundan oluşuyordu ve bilinirlik açısından o kadar büyük oyunlar değildi. Bu da haliyle oyuncuları rahatlattı. 



    Geçtiğimiz saatlerde ise Ubisoft resmi internet sitesi üzerinden bir liste yayınladı. Listede PlayStation 4 oyunlarından, geriye uyumluluk özelliği ile PlayStation 5'te çalışmayacak oyunlar yer alıyordu. Birkaç saat sonra ise bu liste silindi ve Gematsu isimli siteye bir açıklama yapıldı. Açıklama ise şöyle: "Yayınlanan makalede yanlışlıklar olabileceği için makaleyi şimdilik kaldırdık.". Listedeki oyunları aşağıda bulabilirsiniz.





    - Assassin’s Creed Syndicate



    - Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack



    - Assassin’s Creed Chronicles: India



    - Assassin’s Creed Chronicles: China



    - Assassin’s Creed Chronicles: Russia



    - Risk



    - Star Trek: Bridge Crew



    - Werewolves Within



    - Space Junkies



    Kaynak:https://www.gematsu.com/2020/10/assassins-creed-syndicate-assassins-creed-chronicles-series-not-backward-compatible-on-ps5



  • Bir kayıp olarak görülmemeli

  • Olmasa bile olur.

  • Ubisoft Fransizlarin

  • Gunun en sevinçli haberi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynanabilecek ama oynarken hatalarla karşılaşma olasılığı var. Aslında ps5 güncellemesi almayan her oyunda bu durum var galiba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye olmasa da olur arkadaşlar? Tamam Syndicate dışında sağlam oyunlar pek yok ama yine de alan kişi o oyuna para vermiş ve PS5'inde de deneyim etmek istiyor belki. O durumda ne olacak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halilheyman H kullanıcısına yanıt

    PS5 ile aynı donanım mimarisi upgrade oluyor. Hala oyunları geri uyumlu yapmamaya bahane arıyorlar. Xbox tarafı olmasaydı geriye uyumluluk felan sony tarafında kesinlikle olmazdı. ps2, ps1 oyunlarını oynatırdı İlk ps3 lerde Ps2 donanımını ps3 e ekleyip ps2 oyunlarını desteklemişlerdi. Sonradan ne olduysa bu desteği kaldırmış bir firma bu Sony. Rekabet bu gibi durumlar için iyi. Rakibin bunu artı olarak sunuyorken mecbur kalıyorsun işte.


    Vaktiyle Ps3 e aldığım bir çok psn oyunu var. Oyunu Sony'den almışım. Ps4 için ayrıca almam gerekiyor bu oyunları ya da Ps3'ü satmayıp öyle oynayacağız. Sanki kartuş sistemli eski konsol satıyor beyfendiler. Kartuş uymayacak. Sayısı az olsa da bazı oyunlar ps3'e almışsan ücretsiz ps4ten de idirilebilir durumdaydı. Onları da crossplatform adıyla janjanlayıp pazarlıyordu bu ahlak abidesi capon kardeşlerimiz.


    Bu gün de Sony'e patladık. Bu konuda kendilerine kırgınım   hadi hayırlısı...

  • Yenisini para basın alın demiş oluyorlar.

  • Ubisoftun çöp oyunları geriye uyumlu olsa ne olacak olmasa ne

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takeru T kullanıcısına yanıt
    haklısın, sony destek vermeye niyeti olan bir firma olsa en basitinden ps1-2-3 emülatörlerini ps5e kolaylıkla yazar ve tüm ps oyunlarını sorunsuz oynatabilir ama umrunda mı? değil.
    eski playstation oyunlarını (1-2-3 şuanlık) oynamak için en iyi adres pc oluyo ironiye gel

  • Sony yazılım konusunda neyi becermişki geriye uyumluluğu becersin? Adamların her şeyi yarım yamalak ya da rakibinden kopya çekip ekliyor. Piyasayadan çekilselerde kurtulsak artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.